- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
canim transfer kismetse cumartes...amin canim rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasinMaşallahInsallah annelerine sımsıkı tutunurlar vakit gecmek bilmez simdi sana ama guzel seyler dusunn guzel seyler olsunn..
Allahım inşallah yarabbim.. agzından bal damlıyor kaçıncı günde belli oldu sizin birde idrarda en erken ne zaman yapmam gerek kanda çıksa bile o çift cizgiyi görmek istiyorum transfer gününü saymayacakmısım öyle dedi doktorum bugun 6.günüm oldu6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla kalktım kasıklarım ve belim ağrıyordu sonuç pozitif inş sizin de pozitiftir
kizlar benim biraz kafam karisti...acaba 3.gün embryosu mu koysalar keske diyorum..
icten ice korkuyorum cumartesine 5 embryodan biri ulasir mi diye...
haklisin canim.allah razi olsun. ama icim kipir kipir. korku heycan hepsi bi arada. ilk tedavimde bu asamaya bile gelememistik.Canım 5. Gün embriyolari daha sağlıklı oluyormus..bence ulasamayacagini düşündükleri 2 embriyo o dondurduklari diğerleri daha iyi durumda ki bekliyorlar..
cnm çok sağol iyi yapmıssın bir listeye girememiştim inşallah uğurlu gelir
haklisin canim.allah razi olsun. ama icim kipir kipir. korku heycan hepsi bi arada. ilk tedavimde bu asamaya bile gelememistik.
sen hangi asamadasin?
Canım beni de ekler misin , transfer için adet olmayı bekliyorŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
JONGUIL:Tedavi aşamasında
GYGRY:28 şubat test tarihi
Sana da günaydın canım, al sana güzel bir haber transferim yarınHepinize Günaydın bu ara da kızlar inşallah bugün güzel haberler alırız hepbirlikte
İçini ferah tut canım hayirlisiysa hersey yolunda gider merak etme..kolay değil ki hissettiklerin çok normal ama dedigim gibi güzel şeyler düşün..benim ilk denemem yarın opu var..bende tedirginim ama dusunmemeye çalışıyorum
Sana da günaydın canım, al sana güzel bir haber transferim yarınSaat 11:30' da, ismim Semiha bu arada. İnşallah karşılaşırız. Senin opu kaçta?
aynen o kadar tek çizgi gördükten sonra benimde çift görmeye ihtiyacım varAllahım inşallah yarabbim.. agzından bal damlıyor kaçıncı günde belli oldu sizin birde idrarda en erken ne zaman yapmam gerek kanda çıksa bile o çift cizgiyi görmek istiyorum transfer gününü saymayacakmısım öyle dedi doktorum bugun 6.günüm oldu
YuppiiiiiiiYaşasın süper bu haber bubana da en gec 10:00 da burda ol dediler 10:30 gibi isleme alacaklaemis..benim ismim de dicle..sen geldiginde buyuk ihtimalle islemde olurum ama ikimizde dinlenecegiz nasil olsa hemsirelere sorarsak bizi bulustururlar bence
28 yumurta toplandi .20 si olgun cikmişti 15i döllenmiş bu sabah itibari ileCanım liste yapıyorum kaç yumurta toplandı istersen ekliyeyim aktif girenleri liste yapalım takip kolay olur
Dualarımız seninle canım m..İnşallah canım dua edin ne olur
allah razı olsun canım .Canim tedavi hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa gitmez allah sana ikinci kez anneligi sarı kızıma da ablaligi nasip eder
İnşallah canım kaç embriyo koyuldu canımTest günlerimiz aynı :) ikimizin içinde hayırlısıysa güzel haberler alalım inşlh
Insallah bir sonrakı pozıtıf olur gecmıs olsunKizlar benim sonucun negatif sonuçlandı. Umarim hepinizin ki pozitif olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?