- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canım hangi topik olduğunu bilmyrm ama bi topikte bi arkadş bizim bölünmede sorun vardı 6. Güne bekledk hamileyim diye yazmş hatta ekran görüntüsü almıştm atablrsem resmi atayım. Demkki bölünmede de sorun olsa gebelk oluşuyorSağol canım çok sevinirim. Takılmaktan ziyade sorun varsa ona göre hareket edilir ya da tekrar bi kadın doğuma gidip direkt sorarım pko var mı diye . Eşimle benim genetik test sonucu çıktı sonucu telde söylemiyorlar hastane bize uzak 2.5 saat hemşire doktora soracak eğer izin verirse mail atacaklar inşaallah izin verir merak ediyoruz her ne kadar sorun çıksa bile bizim tedaviye bi etkisi olmayacak olsa bile merak ediyorum
Tatlım sordum..dediki pko olunduğunu emin olmak için ultrasonlada bakmak gerek ve adetin 3. Günü tekrar kanda değerlere bakmak gerekmiş..Sağol canım çok sevinirim. Takılmaktan ziyade sorun varsa ona göre hareket edilir ya da tekrar bi kadın doğuma gidip direkt sorarım pko var mı diye . Eşimle benim genetik test sonucu çıktı sonucu telde söylemiyorlar hastane bize uzak 2.5 saat hemşire doktora soracak eğer izin verirse mail atacaklar inşaallah izin verir merak ediyoruz her ne kadar sorun çıksa bile bizim tedaviye bi etkisi olmayacak olsa bile merak ediyorum
Canim benim Rabbim hakkinda hayirlisi neyse oyle olsun .benimde sezaryanleydi ya randevumuzun oldugu gunun gecesi karin agrisiyla kalktim bide baktim kanaman var hemen hastaneye gittik doktor 2 olmasina ragmen sezaryanle istiyom diye hemem ameliyata aldi .eve ameliyat madasinda geldi suyum yani biras daha beklesem normal olcakmusmis .hakkinda hayirlisi neyse oule olsun kuzum en yakin zaman da diger arkafslarimuza nasip etsin tez zamandaKızlar yeni doktordan geldim 38+5 olduk
Herşey normal görünüyor dedi
Ben sezeryan günü beklerken normal süreci bekleyeceğiz dedi suyun kanaman gelebilir dedi çatı muayenesi yapacak cuma günü
Tabi ben şok şok sezeryan kendimi hazırlamıştım ben Nasıl doğuracam ya
Belli olmaz belki sezeryan gerektiren bir durumla karşılaşırız dedi
Kendi isteğimle sezeryan yapın dedim o da hastane 10 milyara yakın hesap çıkartıyor gerek yok dedi bekleyelim dedi sgk karşılaması için bir neden gerekli dedi Kafam Allah bullak
Şeker kan pıhtılaşması yeterli değilmi ayrıca tüp bebek sezeryan için yeterli neden değil mi
Sana ne dedi canım dr nasıl geçti görusmenTatlım sordum..dediki pko olunduğunu emin olmak için ultrasonlada bakmak gerek ve adetin 3. Günü tekrar kanda değerlere bakmak gerekmiş..
Bendeki antibiyotik den dolayı mantar tatlım..fitil ilaç işte bildik şeyler.Sana ne dedi canım dr nasıl geçti görusmen
Hayırlısı artık canım bunlar tatlı telaşlar Rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip etsin çantamı hazırladım şimdi korku saldı içimi Rabbim yardım etsin dualarınızı eksik etmeyinCanim benim Rabbim hakkinda hayirlisi neyse oyle olsun .benimde sezaryanleydi ya randevumuzun oldugu gunun gecesi karin agrisiyla kalktim bide baktim kanaman var hemen hastaneye gittik doktor 2 olmasina ragmen sezaryanle istiyom diye hemem ameliyata aldi .eve ameliyat madasinda geldi suyum yani biras daha beklesem normal olcakmusmis .hakkinda hayirlisi neyse oule olsun kuzum en yakin zaman da diger arkafslarimuza nasip etsin tez zamanda
Valla canım ben her muayene de bi sorun var mı kist vs. Soruyorum yok dediler ya da daha bir tane doktor bile pko var sende demediler. ama o kadar şeylere şahit oldum ki doktor doktor gezip sorunun yok diyip sonra rahim fikminde sorunu çıkanlar pko olanlar duydum okudum. Bilmiyorum canım o yüzden belki de pko var
Yaa hiç bilmiyordum o zaman alttan muayene de tam teşhis konuluyor. Bi bakınayim o topiklere sağol canım. Sen nasılsın neler yapıyorsunHaklisin baştan neler söyleniyor sonra neler oluyor. Biz ilk bahçeciye gittik. Pko dedi. Sonra her gittiğimiz doktor yok değilsiniz dediler. O zamandan çok bakinmistim. Formlarda sırf bu tür hastaların bulunduğu sayfalar var. Olmadı değerlerini oraya bir yaz istersen. Ancak benim bildiğim yumurtalığın görüntüsü asıl teşhis koymada belirleyici oluyor
Canim benim Allah yardimcin oldun bebis isteyenlere vede bizlere dua et tatlim .coook ihtiyacimiz var .Allah kolayliklar versin saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsinHayırlısı artık canım bunlar tatlı telaşlar Rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip etsin çantamı hazırladım şimdi korku saldı içimi Rabbim yardım etsin dualarınızı eksik etmeyin
Yaa hiç bilmiyordum o zaman alttan muayene de tam teşhis konuluyor. Bi bakınayim o topiklere sağol canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Evet canım sonradan çıkabiliyor sorun ya da drlar fark edemiyor sonradan çıkıyor ortaya.Bana reglinin 3. Günü bakıldı. Birde amh değerine göre değilsin dendi ama seninde dediğin gibi herşey habire değişiyor. İnsan emin olamıyor.
Ben toplanmaya çalışıyorum. Böyle tedavi iptal olunca ayrı Bir üzüntü ve acı veriyormus. Kendi doktorum bugüne kadar hiç vitamin, destekleyici bir şey onermemisti. Dış gebelik öncesinde destek amaçlı kullandığım bir vitamin ile mineral vardı. Birde önerilen bir hap vardı. Onları almaya gittiğimde başka şeyler önerildi. Omega 3, coenzim q10 ve hamilelerde verilen prenatal dha aldım. Durumu anlatınca eczanenin sahibi bayan kendi kullandığı doğal kefir mayasından verdi. Bunları kullanicam. Birde bende triod problemi var. Selenyum desteği çok iyi gelmişti. Aşağıda linkini verdiğim sitede yazanları uygulayacam.Sen neler yapıyorsun?
http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebekte-saglikli-yumurta-icin-90-gun-gerekli-3.html
Evet canım sonradan çıkabiliyor sorun ya da drlar fark edemiyor sonradan çıkıyor ortaya.
Bende de troid sorunu var mı diyim şimdilik değerler iyi mi diyim bilmiyorum ama son 3 Aydır değerlerim iyi ilaç kullanmıyorum ama tedbir amaçlı her ay kontrole gidiyorum hipertiroid. Var bende.
Canım valla uzun süre tedavi olmaz bizim maddiyattan dolayı. Doğal şeylerle devam ediyorum. Ben biraz sağlıksız beslenen biriyim het gün yoğurt yemeye çalışıyorum süt yoğurt yemek çok önemli dendi tedavi zamanı bol bol meyve yiyiyorum. Abur cubur yemeyi kestim aşırı derecede cips yiyen biriydim ağzıma sormuyorum bunları yapmak benim için büyük bir şey tiryaki gibi birşeydi.
Onun dışında bal çörek otu polen karışımı yapıyorum. Şimdilik bunlar canım bı kaç takviye birşeyler daha yapman lazım. Bizim beslenmemiz çok önemli. Kızlar bi de ben hiç et yemiyorum bunun etkisi var mıdır embiryo gelişimi için :)
Evet canım sonradan çıkabiliyor sorun ya da drlar fark edemiyor sonradan çıkıyor ortaya.
Bende de troid sorunu var mı diyim şimdilik değerler iyi mi diyim bilmiyorum ama son 3 Aydır değerlerim iyi ilaç kullanmıyorum ama tedbir amaçlı her ay kontrole gidiyorum hipertiroid. Var bende.
Canım valla uzun süre tedavi olmaz bizim maddiyattan dolayı. Doğal şeylerle devam ediyorum. Ben biraz sağlıksız beslenen biriyim het gün yoğurt yemeye çalışıyorum süt yoğurt yemek çok önemli dendi tedavi zamanı bol bol meyve yiyiyorum. Abur cubur yemeyi kestim aşırı derecede cips yiyen biriydim ağzıma sormuyorum bunları yapmak benim için büyük bir şey tiryaki gibi birşeydi.
Onun dışında bal çörek otu polen karışımı yapıyorum. Şimdilik bunlar canım bı kaç takviye birşeyler daha yapman lazım. Bizim beslenmemiz çok önemli. Kızlar bi de ben hiç et yemiyorum bunun etkisi var mıdır embiryo gelişimi için :)
Evet canım tiroidi çok zor düzelttim o yüzden korkuyorum tekrar değerler bozulacak diye bi de içtiğim bi ilaç karaciğer enzimlerimi zedeledi 3 gun serum takıldı o yüzden tedbirli davranıyorum.Triod konusunda çok iyi yapıyorsun. Tüp bebekte kullanılan estrojen özellikle etkiliyor. Kontrolde kalman çok akıllıca. Dalgalanmalar olabiliyor. kontrolde kalarak ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulabilrsin.
Bizde maddiyati toplayan kadar doğal deneyecegiz. Et bende çok tuketmiyordum. Benimde beslenmem çok iyi değil. Bir sabah birde akşam yiyorum arası yok. Şimdi bakıyorum da hamile kalan herkes bunu sadece tüp bebek sürecinde yapmamış. Sanırım benim hatam o. Vitamin desteği şart bence. Yediklerimiz hiç doğal değil. Hepsinin genetiği bozuk. Ben yogurtu kendim mayalanmaya başladım. Daha önceden tadını hiç sevmezdim. Şimdi neden sevmediğimi anladım. Yoğurt ve kefir özellikle çok önemliymis. Dün formda bir bayanı okudum. Amerika da bir doktora gitmiş. Bütün beslenme ve uykusuna vatana kadar değiştirilmiş. Amh 1 civarından 2 ye çıkmış. Ben çok az uyuyorum. Sırf kesintisiz 7-8 saat uyumanin yumurta kalitesinde etkisi baya fazla olduğu söyleniyor.
Âmin canım inşaallah. Neler var işte dikkat etmek lazım yediğimiz içtiğimiz şeylere. Yani bazen de düşünüyorum içki sigara içen insanların oluyor onlar çok mu sağlıklı besleniyor sanki işte rabbim biliyor vaktinin gelmesi lazım. yine de tedbiri elden bırakmamak lazım Allah yardımcımız olsunArkadslar hangi arkadasimizda tam hatirlayamiyorum ama et yemedigini yazmisti.bende benim kizin daha basini tam tutamadigi icin vitamin eksikliklerini bakiyodum .b12 vitamin eksikligi bebeklerde bas tutamama ve oturma yurume gibi norolojik sebeblere yol aciyomus .bide kadinlarda yumurta erkeklerdede spermin saglikli olmasini engelliyomus .Allahim herkesin derdine derman versin .
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah. rabbim dayanma gücü versinSelam kizlar herkes iidir insallah giremedim cùnkú pazar sabahi bsbannemi kaybettik cok zor zamanlar beklio ama aliscaz dimi cok acitio gidenlerAllah im mekanini cennet etsin babannem benim evlatlarina kavustu 3 gùnlùgùne gittim geldim okadar yorgunki bedenem benden bukadar simdilik
Allah razi olsun canim benim túm ölùlerimize insallah hayirlisiyla aminn ecmainnAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah. rabbim dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?