Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım hangi topik olduğunu bilmyrm ama bi topikte bi arkadş bizim bölünmede sorun vardı 6. Güne bekledk hamileyim diye yazmş hatta ekran görüntüsü almıştm atablrsem resmi atayım. Demkki bölünmede de sorun olsa gebelk oluşuyor

Tatlım sordum..dediki pko olunduğunu emin olmak için ultrasonlada bakmak gerek ve adetin 3. Günü tekrar kanda değerlere bakmak gerekmiş..

Canim benim Rabbim hakkinda hayirlisi neyse oyle olsun .benimde sezaryanleydi ya randevumuzun oldugu gunun gecesi karin agrisiyla kalktim bide baktim kanaman var hemen hastaneye gittik doktor 2 olmasina ragmen sezaryanle istiyom diye hemem ameliyata aldi .eve ameliyat madasinda geldi suyum yani biras daha beklesem normal olcakmusmis .hakkinda hayirlisi neyse oule olsun kuzum en yakin zaman da diger arkafslarimuza nasip etsin tez zamanda

NursELmira tatlım çok soğal evet böyle örnekler de var ilahi takdir galiba demek vakti gelmiş tutmuş. Yani bölünme sorunu olsa bile tutuyor demek.
aysesahra tatlım Allah razı olsun bir dahakine kadın doğuma özelikle bu durumu soracağım önlem amaçlı. Tekrar bi muayene olacam biraz zaman geçsin
Kızlar bu sırada genetik test sonucumuz çıktı eşimde de bende de sorun yok Allaha şükür tek yapılmayan test buydu temiz çıktı.

Hayırlısı artık canım bunlar tatlı telaşlar Rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip etsin çantamı hazırladım şimdi korku saldı içimi Rabbim yardım etsin dualarınızı eksik etmeyin

Haklisin baştan neler söyleniyor sonra neler oluyor. Biz ilk bahçeciye gittik. Pko dedi. Sonra her gittiğimiz doktor yok değilsiniz dediler. O zamandan çok bakinmistim. Formlarda sırf bu tür hastaların bulunduğu sayfalar var. Olmadı değerlerini oraya bir yaz istersen. Ancak benim bildiğim yumurtalığın görüntüsü asıl teşhis koymada belirleyici oluyor

Yaa hiç bilmiyordum o zaman alttan muayene de tam teşhis konuluyor. Bi bakınayim o topiklere sağol canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun

Hayırlısı artık canım bunlar tatlı telaşlar Rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip etsin çantamı hazırladım şimdi korku saldı içimi Rabbim yardım etsin dualarınızı eksik etmeyin
Canim benim Allah yardimcin oldun bebis isteyenlere vede bizlere dua et tatlim .coook ihtiyacimiz var .Allah kolayliklar versin saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin

Yaa hiç bilmiyordum o zaman alttan muayene de tam teşhis konuluyor. Bi bakınayim o topiklere sağol canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun

Bana reglinin 3. Günü bakıldı. Birde amh değerine göre değilsin dendi ama seninde dediğin gibi herşey habire değişiyor. İnsan emin olamıyor.

Ben toplanmaya çalışıyorum. Böyle tedavi iptal olunca ayrı Bir üzüntü ve acı veriyormus. Kendi doktorum bugüne kadar hiç vitamin, destekleyici bir şey onermemisti. Dış gebelik öncesinde destek amaçlı kullandığım bir vitamin ile mineral vardı. Birde önerilen bir hap vardı. Onları almaya gittiğimde başka şeyler önerildi. Omega 3, coenzim q10 ve hamilelerde verilen prenatal dha aldım. Durumu anlatınca eczanenin sahibi bayan kendi kullandığı doğal kefir mayasından verdi. Bunları kullanicam. Birde bende triod problemi var. Selenyum desteği çok iyi gelmişti. Aşağıda linkini verdiğim sitede yazanları uygulayacam.Sen neler yapıyorsun?

http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebekte-saglikli-yumurta-icin-90-gun-gerekli-3.html

Evet canım sonradan çıkabiliyor sorun ya da drlar fark edemiyor sonradan çıkıyor ortaya.
Bende de troid sorunu var mı diyim şimdilik değerler iyi mi diyim bilmiyorum ama son 3 Aydır değerlerim iyi ilaç kullanmıyorum ama tedbir amaçlı her ay kontrole gidiyorum hipertiroid. Var bende.
Canım valla uzun süre tedavi olmaz bizim maddiyattan dolayı. Doğal şeylerle devam ediyorum. Ben biraz sağlıksız beslenen biriyim het gün yoğurt yemeye çalışıyorum süt yoğurt yemek çok önemli dendi tedavi zamanı bol bol meyve yiyiyorum. Abur cubur yemeyi kestim aşırı derecede cips yiyen biriydim ağzıma sormuyorum bunları yapmak benim için büyük bir şey tiryaki gibi birşeydi.
Onun dışında bal çörek otu polen karışımı yapıyorum. Şimdilik bunlar canım bı kaç takviye birşeyler daha yapman lazım. Bizim beslenmemiz çok önemli. Kızlar bi de ben hiç et yemiyorum bunun etkisi var mıdır embiryo gelişimi için :)

Triod konusunda çok iyi yapıyorsun. Tüp bebekte kullanılan estrojen özellikle etkiliyor. Kontrolde kalman çok akıllıca. Dalgalanmalar olabiliyor. kontrolde kalarak ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulabilrsin.

Bizde maddiyati toplayan kadar doğal deneyecegiz. Et bende çok tuketmiyordum. Benimde beslenmem çok iyi değil. Bir sabah birde akşam yiyorum arası yok. Şimdi bakıyorum da hamile kalan herkes bunu sadece tüp bebek sürecinde yapmamış. Sanırım benim hatam o. Vitamin desteği şart bence. Yediklerimiz hiç doğal değil. Hepsinin genetiği bozuk. Ben yogurtu kendim mayalanmaya başladım. Daha önceden tadını hiç sevmezdim. Şimdi neden sevmediğimi anladım. Yoğurt ve kefir özellikle çok önemliymis. Dün formda bir bayanı okudum. Amerika da bir doktora gitmiş. Bütün beslenme ve uykusuna vatana kadar değiştirilmiş. Amh 1 civarından 2 ye çıkmış. Ben çok az uyuyorum. Sırf kesintisiz 7-8 saat uyumanin yumurta kalitesinde etkisi baya fazla olduğu söyleniyor.

Triod konusunda çok iyi yapıyorsun. Tüp bebekte kullanılan estrojen özellikle etkiliyor. Kontrolde kalman çok akıllıca. Dalgalanmalar olabiliyor. kontrolde kalarak ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulabilrsin.

Bizde maddiyati toplayan kadar doğal deneyecegiz. Et bende çok tuketmiyordum. Benimde beslenmem çok iyi değil. Bir sabah birde akşam yiyorum arası yok. Şimdi bakıyorum da hamile kalan herkes bunu sadece tüp bebek sürecinde yapmamış. Sanırım benim hatam o. Vitamin desteği şart bence. Yediklerimiz hiç doğal değil. Hepsinin genetiği bozuk. Ben yogurtu kendim mayalanmaya başladım. Daha önceden tadını hiç sevmezdim. Şimdi neden sevmediğimi anladım. Yoğurt ve kefir özellikle çok önemliymis. Dün formda bir bayanı okudum. Amerika da bir doktora gitmiş. Bütün beslenme ve uykusuna vatana kadar değiştirilmiş. Amh 1 civarından 2 ye çıkmış. Ben çok az uyuyorum. Sırf kesintisiz 7-8 saat uyumanin yumurta kalitesinde etkisi baya fazla olduğu söyleniyor.

Evet canım tiroidi çok zor düzelttim o yüzden korkuyorum tekrar değerler bozulacak diye bi de içtiğim bi ilaç karaciğer enzimlerimi zedeledi 3 gun serum takıldı o yüzden tedbirli davranıyorum.

3. negatif tüp bebekten sonra normal yolla nasıl hamile kalınır gibi yazılar okuduğum zaman beslenme uyku düzeni yazıyor. Ya da drlara kısırlık neden bu kadar arttı diye sorulduğunda cevap olarak yediğimiz içtiğimiz şeyler diye cevap veriliyor. Demek ki yediğimiz içtiğimiz şeyler aşırı derecede önemli. Çünkü günümüz de o kadar dengesiz beslenme var ki abur cuburlar kızartma vs. Vücudu yapıcı onarıcı etkisi yok ki tam tersine yıkıcı etkisi vardır. O yüzden yiyeceklerime aşırı dikkat etmeye başladım

Bir zamanlar çok samimi olduğum kardeş yerine koyduğum biri vardı o arkadaş çocuk dusunmuyorum diyordu iki yıl daha borcumuz var bitince düşünürüm diyordu anneliği de hazır değilim diyordu. Benim her bir durumumu biliyordu çocuk istediğimi olmadığıni. Meğer bu benden daha istekliymis hamile kalmaya hamile kaldı borcu vardı ve hamile kaldığı ay yine mevzu olmuştu istemiyorum diye . Meğer bu hamile kalmış cinsiyeti belli olmuş bana demiyor tesadüf hastanede denk geldi o zaman söyledi. Ondan sonra kendini çekti. Sonra geriye dönüp bakınca şunu fark ettim bu arkadaş kola vs. Cips hamburger bu tarz şeyler yerdi birden bu değişmişti yediğimiz her şey zararlı diye ne kola ne cips kesti herşeyi içtiği suyu bile doğal ortamdan bidonlara su doldurup içmeye başlamışlardı. Bu hep çocuk istemiyorum dediği için beslenme şeklinin bu kadar değiştirmesini sağlık için diye düşünüyordum. Meğer bununda olmuyormuş benim ona gösterdiğim samimiyeti bu bana gösteremedi. Uzun lafın kısası sanırım beslenme alışkanlığıni değişti ve hamile kaldı. Sadece kendine değil eşine mesala bir bardak kola içmek istese kızıyordu yani kocasının yediklerini de kontrol ediyordu. Birden değişmişti bunların beslenme şekli çok samimi olduğumuz için her hafta birlikteydik o yüzden fark etmiştim. Sonra anladım ki hamile kalmak için can atıyormus ondanmis diye. Bi de eşime hep derim çocuğu olanlara bakıyorum hep et süt bal yumurta sağlıklı beslenen insanlar.

Arkadslar hangi arkadasimizda tam hatirlayamiyorum ama et yemedigini yazmisti.bende benim kizin daha basini tam tutamadigi icin vitamin eksikliklerini bakiyodum .b12 vitamin eksikligi bebeklerde bas tutamama ve oturma yurume gibi norolojik sebeblere yol aciyomus .bide kadinlarda yumurta erkeklerdede spermin saglikli olmasini engelliyomus .Allahim herkesin derdine derman versin .

Âmin canım inşaallah. Neler var işte dikkat etmek lazım yediğimiz içtiğimiz şeylere. Yani bazen de düşünüyorum içki sigara içen insanların oluyor onlar çok mu sağlıklı besleniyor sanki işte rabbim biliyor vaktinin gelmesi lazım. yine de tedbiri elden bırakmamak lazım Allah yardımcımız olsun

Selam kizlar herkes iidir insallah giremedim cùnkú pazar sabahi bsbannemi kaybettik cok zor zamanlar beklio ama aliscaz dimi cok acitio gidenlerAllah im mekanini cennet etsin babannem benim evlatlarina kavustu 3 gùnlùgùne gittim geldim okadar yorgunki bedenem benden bukadar simdilik

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah. rabbim dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…