Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Başınız sağolsun cnm Rabbim sabır versn Mekanı cennet olsn inşallahh

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

Evet kuzum herseyden medet bekliyoruz bende anlamiyorum benum bi tanidigim var bizlerden buyuktu 40 yasinun ustunde .hamile kalmis farkinda olmamis en agr agri kesicilerden kullanmis baya da cok icmis simdi 10 yasinda kizi var bir gorseniz kizda zeka super massallah bide guzel .diyorum ya demekki biz bu konilarla imtihan olacakmisiz .Allahim daqha fazla imtihan etmesin Rabbim

Canim benim basin sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin sizlerede sabir versin

Aynen canım rabbimin sınavı bu biz neye umut edersek edelim rabbim istemedikten sonra olmuyor. en çok duaya ihtiyacımız var rabbim dualarımızi kabul etsin inşallah

Başınız sağolsun çok üzüldüm..mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah...rabbim sabır versin sizlere canım..

Ben hastaneden taburcu olurken hemşirenin biri yanıma gelip demişti özellikle yoğurt kendin taze mayala bol bol ye demişti..

Canım başınız sağılsun. Allah rahmet eylesin, babaanneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.

Çok şükür triod değerlerin düzelmiş. Demek ki geçici bir bozulma oldu. Bu verilen hormonlar tsh bozuyor. İnşallah tekrarlamaz. Çoğu kişide bu durum geçici oluyor. Helede senin gibi baştan yakalarsa kısa tedavi ile geçiyor. Nacizane tavsiyem selenyum desteğini araştır. Bir test ile durumuna bak.

Beslenme, uyku dediğin gibi sebebsiz infertilite başlıca sebepler arasında. Bunları duzeltince hamile kalan çok. Bu sürece başlayınca bir iki konuda ciddî dersler çıkardım. Eminim çoğumuz yaşadı. Başta herşeyi paylaşiyordum. Sonra baktım ki ben herkesi kendim gibi bilerek çok yanılmışım. Kırılan ben olmusum. İstemiyorum, düşünmüyorum aman olmuyorsa üzme kendini vardır bir hayır diyenler mersi hamile kalmaya can atıyormuş. Bunda da vardır bir hayır. Hayatımızda yanlış insanlarda çıkıyor. Beslenme içinde valla herşey hormonlu. Onlarda ne kadar fayda sağlıyor bilemiyorum ama elimden geldiğince bende yasantimi değiştirmeye çabalıyorum. Arkada kalan 3-5 kişiyiz umarım buralara artık hamileyiz. Sen ne yapıyorsun, ne ediyorsun yazarız.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Herşeye alisiliyor arkadaşım. Allah sabrını veriyor.

Kızlar benim sabah burnum kanadı
İki gündür tansiyonum 13 ten aşşağı inmiyor
Ellerim ayağım şişiyor
Eskisi kadar da kızım hareket etmiyor eskisi kadar enerjik değil
Yarın sabah kontrolüm var
Nst girecem çatı muayenesi yapacak
Sizce beni yarın alır mı sezeryana

evet canım benim tiroitin geçici olduğunu düşünüyorum çünkü iki yıl önce tiroid sorunu yoktu tüp bebek tedavim bitti işte ondan sonra değerlerim bozuldu. ilaç vs. Geçti şükur selenyum araştıracam canım burda bi arkadaş d vitamin eksikliği için de baktır demişti bi baktırdim 15 çıktı doktor devit verdi düzeldi. Valla işte böyle dikkat ederek öğrendiklerimizi uygulayarak elbet bir gün hamile kalacaz inşaallah. Dediğin gibi burada çok az kişi kaldık inşaallah bir gün bizde hamile kalıp hepimiz bebeklerimizi konuşuruz. En son ki tüp bebekten sonra hastaneye adım atmak istemiyorum artık 2011 yılından beri hep hastanedeyiz her yıl ayrı bir şey için uğraş verdik. 2011 yılında ilk ben gittim Dr 6 7 ay kadar yok o test bu test derken şükur sorun çıkmadı eşimi ikna edecene kadar 2012 oldu bu sefer eşim için gittik ilk başta değerler kötü çıktı doktor bir ay sonra gel tekrar bakalım dedi yine kötü çıktı bu sefer ultrason muayenesi derken varikosel çıktı doktor doktor gezip emin olmak için yıl oldu 2013 ameliyat oldu eşim Dr 6 ay sonra kontrol verdi değerler düzeldi 6 ay kadar bekleyin normal olur dediler bekledik 5 ay kadar yıl oldu 2014 bismillah dedik aşılama ile tedavilere başladık 2 negatif ve 1 iptal aşılama sonrası yıl oldu 2015 3 ay ara ile iki negatif tüp bebek ve yıl oldu 2016 3.tup bebek temmuzda denedik hala bebek yok yıllarca hep bi umut gezdik hastanede tabii bunlar kısa özeti bu süreç içinde maneviyatimiz maddiyat başka türlü hastalıklar çıktı. Ama yine de şükur halimize sağlığımiz yerimizde ve bu kadar olumsuzluklara rağmen her ay hamile kaldım mı acaba diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi umudum bitmiyor

Canım aynı durum ablama olmuştu doğumuna bir hafta kala bebeğin fazla hareket etmediğini demişti çok korkmuştu hemen Dr gitti nts çekildi şükur bir şey yoktu hemşire son günlerde oluyor böyle bebek büyüdüğü için hareket alanı daralır ondan fazla hareket etmez demişti. Rabbim yardımcım olsun canım bizlere dua et canım

Canim yeri daraldigi icin evet hareket kisitlanip az hareket eder ama tansiyonun cikiosa bir ara sor doktoruna kuzenimin anlamadilar tansiyon hastasi oldugunu son zaman cikmisti ve daima kaldi normel dogum yasak ve komple bayilmak yasak olmustu ara danis kuzum kendini ii hissetmiosan

Kızlar hastaneye yattım tansiyon sınırda
İdrarda protein +
Yarın 11 e kadar karar verecek doktor
Sabah dopler ultrason istedi
Ne olur dua edin bana yarın sezeryan alsın bu yatışın üstüne bebeğimi de alıp çıkayım
Çok stres oldum inşallah yarın sezeryan kurtulurum
Canım arkadaşılarım dua edin

Az önce erken doğum yapan bi arkadas geldi aklıma. İdrarda protein çıktı hemen doğuma almışlardı üstüne senin yazını okudum. Allah kurtarsin canım biran önce. Ve yarın her şey güzel olacak.

İnşallah Can'ım stresten artık çok kötü oldum inşallah yarın alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…