Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allah saglikla kurtarsin canim Rabbim yardimcin olsun bizler icinde dua et tatlim

Canım arkadşım hakkınızda en hayrlısı nasılsa öyle olur inşallahh belkide yarın bebişin kucağında olacak bunu düşünüp mutlu ol stres yapma güzel şeyler düşün. Dualarımda olacaksn sende bizler için dua et olur mu?? Habersiz bırakma burayı..

Aminn canim insallah Allah im sag salim kucagina almayi nasib etsin de sezeryan olcaksa neden bekletioki anlamiorum tansiyon firlamisken nasil normel dogum yaptirirki canim benim emin ol en iisini nasib etsin Allah im ama dedim ya kuzenimin hemen almislardi hayirlisi olsun canim insallah alirda cikarsin

Arkadaşım dualarim seninle. Senin ve bebeğin için ne hayırlı ise o şekilde gerçekleşsin. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar bu doktor beni yine almadı sorun yok herşey normal diyor
Normal doğumu deneyeceğiz eğer doğmazsa sezeryan alırım diyor
Kendi isteğimle yaparsam 12 milyar diyor
Benim tepemin tası da attı
Çıktım hastaneden
Hiç bir doktor kabul etmiyor şu an beni
Tekirdağ'da tanıdığımız bir doktoru aradım o da gel dedi
İstanbul'da da bir doktor varmış o onla da görüşüp bir an evvel gideceğim dualarınızı eksik etmeyin

Şimdiye kadar başıma gelmeyen kalmadı
Pes diyorum artık
Özele git sezeryan için sonra normal desin sana
Ben normal yapacaktım da sana 9 ay niye para verdim
Hemşire olmasam daha başıma neler gelecekti
Bugün hala bana detaylı ultrasonu istiyo manyak ya

Canım yaa inşasllah biran önce sağ salim kucağına alırsın bebeğini. Pes yani ben burdan stres oldum doğum yapmak üzere olan bjrini bu kadar strese sokulur mu ya. Ayrıca dediğin gibi tüp bebek olunca sezaryen öneriliyor sezaryen olmasi için geçerli bi neden. Allah yardımcın olsun tatlım dualarım seninle

Ben artık tecrübeli ve deneyimli bir tüp bebek hastasıyim diyorum. doktorlar önereceğine biz arastirip buluyoruz. herkesten bir şeyler duyarak, deneme yanılma umarım cocuga ulaşacağız. Seni çok iyi anlıyorum bizde de habire bir şeyler çıkıyor. Ömrüm sabır ile geçiyor. Tedaviye geçiyormu demek en az 6-7 ay tutuyor. Başlayana kadar bir süre şey çıkıyor. Engelli koşu gibi. Bu kadar engel çıkıyorsa acaba kendi adıma pes etsem mi diyorum.

Canım bugün yola çıkıyorum Tekirdağ da ümit erdeme gidiyorum sabah 8 buçukta ilk beni alacak çok şükür
Sağ salim doğurmadan varırım inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Hepinize ayrı ayrı duacıyım Rabbim benim çektiklerimi sizlere yaşatmasın kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin

Dualarımız seninle tatlım..inşallah ağrısız sızısız atlatıp bebişi kollarına al...

Evet kızlar bu ayki planımı açıklıyorum...regl zamanı rutin kan tahlilleri ..bal tarçın çörek otu...sağlıklı beslenme ve egzersize başladım..sezon açıldı bol balık..adamı boş bırakmak yok soğuk pres keçi boynuzu pekmezi aldım..bir sonraki regl dönemine kadar gün aşırı ilişki (pes etmezsem)..folik asit troit ilacım ve insülin direncine karşı ilaçlara yeniden başlanacak.. Hadi kızlar yok mu başlayan ?

Çok doğru dedin engelli koşu gibi en son ki tedaviye başlayana kadar karşıma bir suru engel çıktı. dediğin gibi deneme yanılma yöntemi ile kendi derdimizin devası olacağız galiba Valla ben de artık çok yoruldum yıllarca hep bi umut diye her kapıyı açtım olmuyorsa belli bi yerde durmak zorlamamak lazım kimi için böyle belki kimi içinde zorlamak lazım artık rabbimin sınavı. Allah a dua ediyorum başka elimden birşey gelmiyor. Bütün sınırları zorladım artık kaderim neyse boyun eğdim. Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin

Canım bu ay önemli günler hep kaçtı artık çocuk için yıllarca gün saydık pes ettim aman bea olursa olur olmazsa olmaz ne yapak güle eğlene muhabbete devam ederiz sağlık olsun

Kızlar bende dün adet oldum bugün tahlillerde doktorla görüşmem vardı.. Birkaç ay bebek fikrinden uzak durmamı söyledi.. Tutunmama olayınıda yumrta kalitesine bağladı.. Ben rahimle ilgili olablir mi diye sordum (sulu hsg yapmştı en başta) kesinlkle değil rahmin pırıl pırıl dedi..embriyolara pgt yapılmasını önerdi..ama bunun için elde 1 den fazla embriyo olması gerekiyor bunun içinde havuz yöntemi..yani yolumuz bayaa uzun gözüküyor.. Peki kendiliğinden olma olasılığı varmı ben sıfır gözüyle bakıyrm dedim. Elbette var şans düşükte olsa olablir tabiki dedi.. Bende bundan sonra kür denemek istyrm yumurta kalitesi için yapmam gereken ilk kür nedir kızlarr..

Aaa yakışıyor mu bize pes etmek...hadi ama birbirimize tam destek devam edelim..
Haklısin canım pes etmemek lazım rabbim sabrımızı sınıyor bilmiyorum ama bazen bu yolda yorgun düşuyorum ama sizlerin sayesinde yeri gelince ayağa kalkıyorum Allah razı olsun hepinizden desteğinizden.

Aynen kader neyse değişmiyor sanırım. Elimizden geleni yaptık, yapıyoruz ama bir sinir var. Bu son tedavide tansiyonum opuda 18/11 gördü. Bir hafta yüksek tansiyon dolandim. Dün akşam uçak bileti kampanyası vardı. Günübirlik bir yere mi gitsek dedim. Nette baktım. Eşim önce tamam dedi. Sonra ya tedavi olursak dedi. Benim şalter attı. Bütün hayatım bundan ibaret. İşten çıktım. Tatil yapamıyoruz. Ne yesek, ne yapsak aklımızda çocuk, tedavi var. Kendinize bir şey almıyoruz. Sürekli bunun için para biriktir. Umut, hayal biriktir. Sonrası bütün herşey sıfıra dönüşüyor. Tekrar küllerinden kendini topla, herşeyi yeniden yap ve yeniden yan. İçimdeki yangın öyle büyüyor ki artık yoruldum. Kanser sonucu bekledim. O bile bu kadar zor gelmedi. Bu öyle garip bir acı ki artık akışına bırakmak istiyorum ama şu umut berbat bir şey içini kemiriyor.

Canım bende durumumu yumurta kalitesine bağlıyorum bir sürü yumurta elde edecez diye yumurtalar kalitesizse o ay daha kalitesiz oldu belki de. En iyi kurun zeytinyağında bekletilmiş kuru incir her sabah aç karnına bir iki tane yiyorum. Bi de kendi yaptığım bal çörek otu ve polen karışımı var iyi gelen ya da arı sütü bal polen canım

Canım yazdıklarının her bir kelimesine katılıyorum çok doğru diyorsun ah şu umut varya bir daha tedavi olamam dediğimi çok iyi hatırlıyorum bi bakıyorum tüp bebek tedavisi aylar geçince tekrar bi tedavi daha denemek belki o ay bu ay nasip belki de şimdi diyip tekrar tekrar tedaviler. Çok zor yollardan geçiyoruz kendi içimizde yaralarımizi tam Sarıyoruz hop çevre baskısı yarana tuz basıyor hep kaset başa Sarıyor. Ne yapalım canım bizim de kaderimiz buymus kaç yıldır çocuk hasreti ile nefes alıyoruz şükur hayallere yaşıyoruz bazen o bile yetiyor ya da kendimi kandırıyorum yettirmeye çalışıyorum. Ama tek bir gerçek ne kadar kendimizi yıpratsak tedavi olsak paralar doksek biz isteyince olmuyor . Rabbim inşaallah nasip etsin bir gün ilk önce rabbim isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…