Mesafeni koy tatlım...patavatsızlık değil artık bu..bir değil iki değil....böyle insanlarla arkadaşlık yapıp stres oluyorsunuz..lazım değil böyle arkadaşlıklar..yahu deliricem giybetten sayilmaz insallah. hani hatirlar misiniz bilmem bir arkadasim var diye anlatmistim. gebeligimdeki sorunlarda ve sonrasinda cok da icacici yorumlar yapmamisti yok benim ki 3 damarliymis yok senin pihti cok da zormus ay simdi kizlari karsilastirmaya basladi bayadir boyleydi de ben saf konduramiyordum.
ay biz ek gidaya sorunsuz gectik ay seninki emeklemiyor mu? yeminederim seytan diyorki ver agzinin payini. yahu ben herkesin iyiligini isterim dusunurum boyle karsilasinca sinirden aglayasim geliyor.
ne zorluklarla sahip oldum ben. bir de tup bebegi bilmese de zorlandigimizi biliyor kayiplari falan demez mi ilk cocukta ilk denemede oldu. masaallahhh Allah ikincide de oyle nasip etsin de insan azicik empatii yapar ya. halen daha kotu niyetinden degil patavatsizligindan yapmistir diye dusunmek istiyorum.
Amin tatlım sağol..sanada geçmiş olsun...bir an önce atlatayım istiyorum artık..bu hafta biz de disle ugrasiyoruz. zor Allah sifa versin kuzum.
ya tatlim aramiyorum sormuyorum haftada bir ariyor o. hayir oncesinde samimi de degildik ne olduysa dogum sonrasi oldu. yahu derdim mi yok boyle sacmaliklari takiyorum anlamiyorum... neyse iyi ki varsiniz bak yineen ufacik seyd burada aldim solugu...Mesafeni koy tatlım...patavatsızlık değil artık bu..bir değil iki değil....böyle insanlarla arkadaşlık yapıp stres oluyorsunuz..lazım değil böyle arkadaşlıklar..
ya bugun belki 5 defa aklimdan gectin amayogunluktan arayamadim aksam da halamla senden bahsettik hatta kulaklarini cinlattik. haberlerini alacagimdanmis. bak hep soyledim yine soyluyorum bensenin drunu sevmiyorum. iyi oldu boyle yapman. Allahim kardina hayirlilarini cikarsin tes vakitte mujdeli haberler nasip etsin.Evet benim bugün yeni tüp bebek maceralarim başladı. Doktor doktor gezicem. Bugün ilk ziyaretimi yaptım. Kendime baya dosya yaptım. Yıllarca çalışmışim elalem için bir tanede kendime yaptım. Doktor bile profesyonel hasta dedi benim için gurur duyuyorum kendimle.
Gelelim fasulyenin faydalarına. Yeditepe üniversitesi tüp bebeğe gittim. Cem fıçıoglu ile gorustum. Bana bu rahimle hamile kalsaniz bile 3,5 -4 ay gibi kasılmalar başlar. Erken doğum ihtimali oldukça yüksek dedi. Ayrıca romantik bir rahimim varmış... Şaka değil gulmeyin arkuat tarzı bir rahimim varmış. Hafif bir kalp şeklinde. Tepesi duzeltilmeli ve genişletilmeli dedi. Anlayacağıniz histereskopi olmadan tüp bebek yapmam dedi. İster burada ister başka yerde mutlaka olmalısınız dedi. Bugüne kadar benim doktor gerek yok dedi geçti. Bir şey diyemiyorum. İlk rahim filminde rahim yanları bu kadar dar değilken şimdi daha darmis. Hamile kalmayan rahim küçülüyor sanırım. Birde benim doktor hiç bir vitamin vermezdi. Bu elime bir sürü hap içeren bir reçete tutuşturdu. Bunları için mutlaka dedi. Şimdi bu hafta İzmit Kocaeli üniversitesi araştırma da Yiğit beyde randevum var. Haftaya umut tüp bebek Cem beyde. Git anlat valla şimdiden zor geldi. Acaba bir sunum veya kısa videomu çeksem. Eğlenceli olmazmı sizcede?
yahu deliricem giybetten sayilmaz insallah. hani hatirlar misiniz bilmem bir arkadasim var diye anlatmistim. gebeligimdeki sorunlarda ve sonrasinda cok da icacici yorumlar yapmamisti yok benim ki 3 damarliymis yok senin pihti cok da zormus ay simdi kizlari karsilastirmaya basladi bayadir boyleydi de ben saf konduramiyordum.
ay biz ek gidaya sorunsuz gectik ay seninki emeklemiyor mu? yeminederim seytan diyorki ver agzinin payini. yahu ben herkesin iyiligini isterim dusunurum boyle karsilasinca sinirden aglayasim geliyor.
ne zorluklarla sahip oldum ben. bir de tup bebegi bilmese de zorlandigimizi biliyor kayiplari falan demez mi ilk cocukta ilk denemede oldu. masaallahhh Allah ikincide de oyle nasip etsin de insan azicik empatii yapar ya. halen daha kotu niyetinden degil patavatsizligindan yapmistir diye dusunmek istiyorum.
ya bugun belki 5 defa aklimdan gectin amayogunluktan arayamadim aksam da halamla senden bahsettik hatta kulaklarini cinlattik. haberlerini alacagimdanmis. bak hep soyledim yine soyluyorum bensenin drunu sevmiyorum. iyi oldu boyle yapman. Allahim kardina hayirlilarini cikarsin tes vakitte mujdeli haberler nasip etsin.
Bende dosya yapmıştım kendime ..normal kadın doğumcuların tahlillerini bile saklıyorum dosyamda...bence bu sayede gözümüzden bir şey kaçmıyor artık..profesyonel olduk..Evet benim bugün yeni tüp bebek maceralarim başladı. Doktor doktor gezicem. Bugün ilk ziyaretimi yaptım. Kendime baya dosya yaptım. Yıllarca çalışmışim elalem için bir tanede kendime yaptım. Doktor bile profesyonel hasta dedi benim için gurur duyuyorum kendimle.
Gelelim fasulyenin faydalarına. Yeditepe üniversitesi tüp bebeğe gittim. Cem fıçıoglu ile gorustum. Bana bu rahimle hamile kalsaniz bile 3,5 -4 ay gibi kasılmalar başlar. Erken doğum ihtimali oldukça yüksek dedi. Ayrıca romantik bir rahimim varmış... Şaka değil gulmeyin arkuat tarzı bir rahimim varmış. Hafif bir kalp şeklinde. Tepesi duzeltilmeli ve genişletilmeli dedi. Anlayacağıniz histereskopi olmadan tüp bebek yapmam dedi. İster burada ister başka yerde mutlaka olmalısınız dedi. Bugüne kadar benim doktor gerek yok dedi geçti. Bir şey diyemiyorum. İlk rahim filminde rahim yanları bu kadar dar değilken şimdi daha darmis. Hamile kalmayan rahim küçülüyor sanırım. Birde benim doktor hiç bir vitamin vermezdi. Bu elime bir sürü hap içeren bir reçete tutuşturdu. Bunları için mutlaka dedi. Şimdi bu hafta İzmit Kocaeli üniversitesi araştırma da Yiğit beyde randevum var. Haftaya umut tüp bebek Cem beyde. Git anlat valla şimdiden zor geldi. Acaba bir sunum veya kısa videomu çeksem. Eğlenceli olmazmı sizcede?
Oh ne güzel bizi arayan soran yok :)))Seni arayamiyorum. Numaran kayip. Telefon rehberinin yarısı var, yarısı yok. bana msj at diye bütün gün kuşlarla msj yolladim. İnsan şu kalbim ne diyor der bir bakar. Valla sanami kuşamı kizayim.
Doktor iyi kötü bilemiyorum artık. Herkesin tarzı farklı artık bende şaşırdım. Biri koş der ömüru dur. Biri der yap, omuru sakin ha.
Beynim yanıyor. Kutsal hap var iç hamile kalacaksın dese biri. Ne olur bir mucize olsa artık soğuk ameliyathaneleri gormesem.
ay ben ararim ne demek ama numara yik. ravzaya da hala mesaj aticam. sabah olunca atayim da bari numarami kaydetsin.Oh ne güzel bizi arayan soran yok :)))
Sen direk telefn numaranı gönder whatsappa ekleyelm cnm istersen..ay ben ararim ne demek ama numara yik. ravzaya da hala mesaj aticam. sabah olunca atayim da bari numarami kaydetsin.
Oh ne güzel bizi arayan soran yok :)))
Bende dosya yapmıştım kendime ..normal kadın doğumcuların tahlillerini bile saklıyorum dosyamda...bence bu sayede gözümüzden bir şey kaçmıyor artık..profesyonel olduk..
Ayy vallahi biliyodum böyle bir süprizle geleceğini biliyordum. Çok sevndm canım Allahım sen ne büyüksün nelere kadirsn süper süper süperToplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Yıl Temmuz 2016. 4. Kez “umudumuz sonsuz” sloganı ile başladığımız serüvende kocaman bir negatif ile yine yıkıldık. Hem bu sefer öyle böyle değil doktor bile yorum yapamadı durumuma tıpta yok dedi. Ovulasyon var adet başlamıyor beta kocaman bi sıfır Alla Alla bak sen. Kuzu kuzu çaresizce bekleyip 11 ağustosta açılan kırmızı bayrakla bir kez daha şenlendik. neden? beklenen adet geldi geç te olsa…
Bu son transfere girmeyi beklerden hastane kalabalıklığından dolayı iki kişilik bi oda verdiler bize. Dünyalar tatlısı bi bayanla tanıştım. Acıbadem topiğinde yazışıyormuşuz meğer daha önceden de. O benden önce aldı negatifi. Ve öyle şeyler yazdı ki topiğe o günkü ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum: annemi aradım beni niye doğurdun dedim, günlerdir evde yemek yapmıyorum artık işi de bırakacam hayata da küsecem vs vs . o göz yaşlarım getirdi sonra beni kendime ya da o dünyalar tatlısı dediğim bir anda hayata küsen bayan… silkelendim ne oluyor denizxx:) dedim hayat anne olmaktan ibaret değil kabullen artık!!!!
Kabullendim kabullenmek zorundaydım. Herkes anne olmak zorunda değil. Gittim kendime boyama kitabı aldım kutularla boya kalemi çok keyifli tavsiye ederim günlerce girmedim topiğe .sırf bebek soruyorlar diye aylardır görüşmediğim arkadaşlarımı aradım bebek görmelere gittim. Çok rahat hissettim kendimi. Bebek fikrini de sildiğime göre hayatımda beni strese sokacak büyük şeyler yok artık çok şükür. Ha bu arada iki dondurulmuş embriyom daha var bi ara gider deneriz amenna ama kasmadan germeden. Ya tutarsa Nasrettin hoca misali…
derken bayram yaklaştı 9 günlük tatili değerlendirmek istiyordu eşim olur dedim ver elini Antalya. Yensin içilsin. Ancak ufak bi sorun var. En son 11 ağustosta regl olduğuma göre 10-15 eylül arası yine gelecek kırmızılar ( tedavilerden dolayı tam gününü kestiremiyorum) tampon mu almalıyım ilaç mı kullansam derken kendimizi denizin ortasında bulduk oh iyi gecikti en azından ilk günü değerlendirdim. 2. Gün gelmedi 3. Gün boğuş dalgalarla derken tatil bitti Allah orda olsun yüzümüze baktı da yüzdük eğlendik . E döndük yuvaya içimizde şüphe kalmasın bi kan verelim. Sonuç mu pozitiffffff .
Canlarımmmmmm Rabbim bana bi mucize daha gönderdi . bebeğim şimdi 12 haftalık . biraz nazlı beni çok yoruyor korkutuyor. Sürekli kanamalarım var. Yüreğim ağzımda daha bir kez hamileyim diyemedim doğumu hayal edemedim resmen gün sayıyoruz eşimle her gün soruyor kaç olduk bugün 9+3,9+4 … iki güne bir koş doktora. Henüz annem iki ablam ve bir arkadaşım biliyor daha kayınvalimler bile bilmiyor. Artık bir de siz can dostlarım. Artık duanızı eksik etmezsiniz benden umarım. Size yemin ederim her namazımda aklımdasınız tek tek. Rabbim inşallah hepimize yaşatacak bu duyguları…
Bu masalda inşallah mutlu sonla bitecek… hepinizi çoookkk seviyorum
ben demiştim yaaaa ...ay çok sevindim...Sana şu kadarını söyleyeyim tatlım benim içimden senin nicki görünce tek geçen şey sen kendi kendine hamile kalacaksın..benim içimde öyle bir his var inşallah..
O senin cevap vermemenden dolayi yapio nie cekion öyle insani hayatinda ver agzinin payini her bebek kendine özeldir Daha ögrememismi ne salaklar var Hicte moralimi bozmazdim arkadasim olmaz canimi yakan agzinin payini alir nie susuonki papyonum kötülükten olmasada patavatsizlik biryere kadar tatli tatli uyar kusumyahu deliricem giybetten sayilmaz insallah. hani hatirlar misiniz bilmem bir arkadasim var diye anlatmistim. gebeligimdeki sorunlarda ve sonrasinda cok da icacici yorumlar yapmamisti yok benim ki 3 damarliymis yok senin pihti cok da zormus ay simdi kizlari karsilastirmaya basladi bayadir boyleydi de ben saf konduramiyordum.
Allah ima bin sükür sonsuz sükürler olsun kendim olsa bukadar sevinmezdim Allah im hayirlisi ile kucagindada görmeyi nasib etsin insallah Hayirli saglikli evlat olsun cok duygulandim okurken Allah im gönlündekindende güzelini versin Kuzum insallah bu kanamalarinda Gececek tatli kanamalar olsun onlar hep diordu kizlar hamis döncek tesekkür ederiz bizimle paylasip teyze yaptigin icinnToplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Yıl Temmuz 2016. 4. Kez “umudumuz sonsuz” sloganı ile başladığımız serüvende kocaman bir negatif ile yine yıkıldık. Hem bu sefer öyle böyle değil doktor bile yorum yapamadı durumuma tıpta yok dedi. Ovulasyon var adet başlamıyor beta kocaman bi sıfır Alla Alla bak sen. Kuzu kuzu çaresizce bekleyip 11 ağustosta açılan kırmızı bayrakla bir kez daha şenlendik. neden? beklenen adet geldi geç te olsa…
Bu son transfere girmeyi beklerden hastane kalabalıklığından dolayı iki kişilik bi oda verdiler bize. Dünyalar tatlısı bi bayanla tanıştım. Acıbadem topiğinde yazışıyormuşuz meğer daha önceden de. O benden önce aldı negatifi. Ve öyle şeyler yazdı ki topiğe o günkü ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum: annemi aradım beni niye doğurdun dedim, günlerdir evde yemek yapmıyorum artık işi de bırakacam hayata da küsecem vs vs . o göz yaşlarım getirdi sonra beni kendime ya da o dünyalar tatlısı dediğim bir anda hayata küsen bayan… silkelendim ne oluyor denizxx:) dedim hayat anne olmaktan ibaret değil kabullen artık!!!!
Kabullendim kabullenmek zorundaydım. Herkes anne olmak zorunda değil. Gittim kendime boyama kitabı aldım kutularla boya kalemi çok keyifli tavsiye ederim günlerce girmedim topiğe .sırf bebek soruyorlar diye aylardır görüşmediğim arkadaşlarımı aradım bebek görmelere gittim. Çok rahat hissettim kendimi. Bebek fikrini de sildiğime göre hayatımda beni strese sokacak büyük şeyler yok artık çok şükür. Ha bu arada iki dondurulmuş embriyom daha var bi ara gider deneriz amenna ama kasmadan germeden. Ya tutarsa Nasrettin hoca misali…
derken bayram yaklaştı 9 günlük tatili değerlendirmek istiyordu eşim olur dedim ver elini Antalya. Yensin içilsin. Ancak ufak bi sorun var. En son 11 ağustosta regl olduğuma göre 10-15 eylül arası yine gelecek kırmızılar ( tedavilerden dolayı tam gününü kestiremiyorum) tampon mu almalıyım ilaç mı kullansam derken kendimizi denizin ortasında bulduk oh iyi gecikti en azından ilk günü değerlendirdim. 2. Gün gelmedi 3. Gün boğuş dalgalarla derken tatil bitti Allah orda olsun yüzümüze baktı da yüzdük eğlendik . E döndük yuvaya içimizde şüphe kalmasın bi kan verelim. Sonuç mu pozitiffffff .
Canlarımmmmmm Rabbim bana bi mucize daha gönderdi . bebeğim şimdi 12 haftalık . biraz nazlı beni çok yoruyor korkutuyor. Sürekli kanamalarım var. Yüreğim ağzımda daha bir kez hamileyim diyemedim doğumu hayal edemedim resmen gün sayıyoruz eşimle her gün soruyor kaç olduk bugün 9+3,9+4 … iki güne bir koş doktora. Henüz annem iki ablam ve bir arkadaşım biliyor daha kayınvalimler bile bilmiyor. Artık bir de siz can dostlarım. Artık duanızı eksik etmezsiniz benden umarım. Size yemin ederim her namazımda aklımdasınız tek tek. Rabbim inşallah hepimize yaşatacak bu duyguları…
Toplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
ilk sen demiştin o günkü hissim bugün gibi aklımda ben bi süre yazmayacağım diyince inşallah döndüğünde hamişim dersin demiştim ben de iç geçirmiştim nerdeee diye Rabbime sonsuz şükürler o kalp atışları bile dünyalara değr Rabbim herkese yaşatsın inşallah canım güzel dileklerin için sağol iyi ki varsınızAllah ima bin sükür sonsuz sükürler olsun kendim olsa bukadar sevinmezdim Allah im hayirlisi ile kucagindada görmeyi nasib etsin insallah Hayirli saglikli evlat olsun cok duygulandim okurken Allah im gönlündekindende güzelini versin Kuzum insallah bu kanamalarinda Gececek tatli kanamalar olsun onlar hep diordu kizlar hamis döncek tesekkür ederiz bizimle paylasip teyze yaptigin icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?