evet kuzum sen ve Nursel yazıştınız bi ara ben de okudum ağladımben demiştim yaaaa ...ay çok sevindim...
darısı başına canımıniçi bu arada masalımdan ders çıkarmayı ihmal etmeyin stresi olabildiğince uzak ttun lütfen hayatınızdan bir de d vitamini ben kendi kendime 15 gün arayla iki ampul içtim avuçiçimi açıp güneşe oturmaya çalıştım vakit buldukça sen de ihmal etme kuzumAyy vallahi biliyodum böyle bir süprizle geleceğini biliyordum. Çok sevndm canım Allahım sen ne büyüksün nelere kadirsn süper süper süper
amin canım senin de yeni başlangıçların hayırlara vesile olsun inşallah. dualarımdasınızSenin adına çok sevindim. Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder.
Kuzum binlerce sükür olsun Tabikide cok güzel Bide oynasin bicirik gör onada az kaldi insallah sizde iiki varsiniz süpriz bebek oilk sen demiştin o günkü hissim bugün gibi aklımda ben bi süre yazmayacağım diyince inşallah döndüğünde hamişim dersin demiştim ben de iç geçirmiştim nerdeee diye Rabbime sonsuz şükürler o kalp atışları bile dünyalara değr Rabbim herkese yaşatsın inşallah canım güzel dileklerin için sağol iyi ki varsınız
Ayy canım benim ya ne kadar mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu OkurkenToplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Yıl Temmuz 2016. 4. Kez “umudumuz sonsuz” sloganı ile başladığımız serüvende kocaman bir negatif ile yine yıkıldık. Hem bu sefer öyle böyle değil doktor bile yorum yapamadı durumuma tıpta yok dedi. Ovulasyon var adet başlamıyor beta kocaman bi sıfır Alla Alla bak sen. Kuzu kuzu çaresizce bekleyip 11 ağustosta açılan kırmızı bayrakla bir kez daha şenlendik. neden? beklenen adet geldi geç te olsa…
Bu son transfere girmeyi beklerden hastane kalabalıklığından dolayı iki kişilik bi oda verdiler bize. Dünyalar tatlısı bi bayanla tanıştım. Acıbadem topiğinde yazışıyormuşuz meğer daha önceden de. O benden önce aldı negatifi. Ve öyle şeyler yazdı ki topiğe o günkü ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum: annemi aradım beni niye doğurdun dedim, günlerdir evde yemek yapmıyorum artık işi de bırakacam hayata da küsecem vs vs . o göz yaşlarım getirdi sonra beni kendime ya da o dünyalar tatlısı dediğim bir anda hayata küsen bayan… silkelendim ne oluyor denizxx:) dedim hayat anne olmaktan ibaret değil kabullen artık!!!!
Kabullendim kabullenmek zorundaydım. Herkes anne olmak zorunda değil. Gittim kendime boyama kitabı aldım kutularla boya kalemi çok keyifli tavsiye ederim günlerce girmedim topiğe .sırf bebek soruyorlar diye aylardır görüşmediğim arkadaşlarımı aradım bebek görmelere gittim. Çok rahat hissettim kendimi. Bebek fikrini de sildiğime göre hayatımda beni strese sokacak büyük şeyler yok artık çok şükür. Ha bu arada iki dondurulmuş embriyom daha var bi ara gider deneriz amenna ama kasmadan germeden. Ya tutarsa Nasrettin hoca misali…
derken bayram yaklaştı 9 günlük tatili değerlendirmek istiyordu eşim olur dedim ver elini Antalya. Yensin içilsin. Ancak ufak bi sorun var. En son 11 ağustosta regl olduğuma göre 10-15 eylül arası yine gelecek kırmızılar ( tedavilerden dolayı tam gününü kestiremiyorum) tampon mu almalıyım ilaç mı kullansam derken kendimizi denizin ortasında bulduk oh iyi gecikti en azından ilk günü değerlendirdim. 2. Gün gelmedi 3. Gün boğuş dalgalarla derken tatil bitti Allah orda olsun yüzümüze baktı da yüzdük eğlendik . E döndük yuvaya içimizde şüphe kalmasın bi kan verelim. Sonuç mu pozitiffffff .
Canlarımmmmmm Rabbim bana bi mucize daha gönderdi . bebeğim şimdi 12 haftalık . biraz nazlı beni çok yoruyor korkutuyor. Sürekli kanamalarım var. Yüreğim ağzımda daha bir kez hamileyim diyemedim doğumu hayal edemedim resmen gün sayıyoruz eşimle her gün soruyor kaç olduk bugün 9+3,9+4 … iki güne bir koş doktora. Henüz annem iki ablam ve bir arkadaşım biliyor daha kayınvalimler bile bilmiyor. Artık bir de siz can dostlarım. Artık duanızı eksik etmezsiniz benden umarım. Size yemin ederim her namazımda aklımdasınız tek tek. Rabbim inşallah hepimize yaşatacak bu duyguları…
Bu masalda inşallah mutlu sonla bitecek… hepinizi çoookkk seviyorum
Allahim saglikla Hayirla guzellikle kucagina aldirsin temiz kalpli arkadasim... Allahim esirgesin her turlu kazadan beladan mazardan hastaliktan. sagsalim kucagina aldirsin tam zamaninda insallah.Toplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Yıl Temmuz 2016. 4. Kez “umudumuz sonsuz” sloganı ile başladığımız serüvende kocaman bir negatif ile yine yıkıldık. Hem bu sefer öyle böyle değil doktor bile yorum yapamadı durumuma tıpta yok dedi. Ovulasyon var adet başlamıyor beta kocaman bi sıfır Alla Alla bak sen. Kuzu kuzu çaresizce bekleyip 11 ağustosta açılan kırmızı bayrakla bir kez daha şenlendik. neden? beklenen adet geldi geç te olsa…
Bu son transfere girmeyi beklerden hastane kalabalıklığından dolayı iki kişilik bi oda verdiler bize. Dünyalar tatlısı bi bayanla tanıştım. Acıbadem topiğinde yazışıyormuşuz meğer daha önceden de. O benden önce aldı negatifi. Ve öyle şeyler yazdı ki topiğe o günkü ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum: annemi aradım beni niye doğurdun dedim, günlerdir evde yemek yapmıyorum artık işi de bırakacam hayata da küsecem vs vs . o göz yaşlarım getirdi sonra beni kendime ya da o dünyalar tatlısı dediğim bir anda hayata küsen bayan… silkelendim ne oluyor denizxx:) dedim hayat anne olmaktan ibaret değil kabullen artık!!!!
Kabullendim kabullenmek zorundaydım. Herkes anne olmak zorunda değil. Gittim kendime boyama kitabı aldım kutularla boya kalemi çok keyifli tavsiye ederim günlerce girmedim topiğe .sırf bebek soruyorlar diye aylardır görüşmediğim arkadaşlarımı aradım bebek görmelere gittim. Çok rahat hissettim kendimi. Bebek fikrini de sildiğime göre hayatımda beni strese sokacak büyük şeyler yok artık çok şükür. Ha bu arada iki dondurulmuş embriyom daha var bi ara gider deneriz amenna ama kasmadan germeden. Ya tutarsa Nasrettin hoca misali…
derken bayram yaklaştı 9 günlük tatili değerlendirmek istiyordu eşim olur dedim ver elini Antalya. Yensin içilsin. Ancak ufak bi sorun var. En son 11 ağustosta regl olduğuma göre 10-15 eylül arası yine gelecek kırmızılar ( tedavilerden dolayı tam gününü kestiremiyorum) tampon mu almalıyım ilaç mı kullansam derken kendimizi denizin ortasında bulduk oh iyi gecikti en azından ilk günü değerlendirdim. 2. Gün gelmedi 3. Gün boğuş dalgalarla derken tatil bitti Allah orda olsun yüzümüze baktı da yüzdük eğlendik . E döndük yuvaya içimizde şüphe kalmasın bi kan verelim. Sonuç mu pozitiffffff .
Canlarımmmmmm Rabbim bana bi mucize daha gönderdi . bebeğim şimdi 12 haftalık . biraz nazlı beni çok yoruyor korkutuyor. Sürekli kanamalarım var. Yüreğim ağzımda daha bir kez hamileyim diyemedim doğumu hayal edemedim resmen gün sayıyoruz eşimle her gün soruyor kaç olduk bugün 9+3,9+4 … iki güne bir koş doktora. Henüz annem iki ablam ve bir arkadaşım biliyor daha kayınvalimler bile bilmiyor. Artık bir de siz can dostlarım. Artık duanızı eksik etmezsiniz benden umarım. Size yemin ederim her namazımda aklımdasınız tek tek. Rabbim inşallah hepimize yaşatacak bu duyguları…
Kuzummmmnmmmmm cokkkk sevindimmm Allahim hayirlusiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin keyifli hamilelikler dilerim canim benim .Allahum isteyen herkese nadip etsin cok az kisu kaldi insallah sirayla onlarda bu guzel haberi verecekler ben inaniyorum .kuzum dualarinda benim cimcimeyide unutma olurmuToplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Canim benim Rabbim razu ve memnun olsun .insallah gusel Allahim saglikla bir hamilelik yasatir sana kuzum .Allahim gonlune gore versin .SELAMMMMM
CANLARIMMM İLK ÖNCE HEPİNİZDEN TEK TEK HELALİK İSTİYORUM. HAKKINIZI HELAL EDİN. YAZMADIM UZUN SÜRE ELİM DEĞİP YAZAMADIM....
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM HATTA İTİRAF EDEYİM ARA ARA GİZLİCE GELİP OKUDUM KAÇTIM@ravza54 CANIM BAŞIN SAĞOLSUN BABANNEN VEFAT ETMİŞ. RABBİM SABRINI BOL VERSİN MİNİK KUSUN NASIL? @aysesahra BİTANEM HER ZAMANKİ GİBİ POZİTİF ENERJİNE HAYRANIM RABBİM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. @NursELmira , @Nautilus EMİNİM RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERECEK SLOGONAMIZ BELLİ "UMUDUMUZ SONSUZ" YENİ BAŞLANGIÇLAR UMUTLARINIZI SÜRÜKLESİN GÖBİŞLERE KONDURSUN İNŞALLAH. @sultan1356 @jonguıl @dianthus SİZ NASILSINIZ SES VERİN BEN GELDİM 4 4343 TATLIM RABBİM KORKTUĞUNDAN EMİN EYLESİN KUZUNA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH HER ZAMAN DUALARIMDASIN. @papyonkilikli HU HUUUU SENLE ARA ARA GÖRÜŞTÜK AMA BURALARI ÖZLEDİM NASILSIN . HADİ TOPLAŞIN ÖZLEDİM SİZİ KİME SESLENMEDİM Kİ Su perisi86 rrrr
canım yaa hamilelik takvimi miAyy canım benim ya ne kadar mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu Okurken
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ama artık bi hamilelik takvimi yap lütfen
Allahım bütün isteyen kullarina nasip etsin burdaki kardeslerimede
canimmm nasil sevindim anlatamam ya.. Okurken gozlerim doldu. Rabbim mucizeni sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah:) topigi takip ediyorum gizliden. Cok kisi soylemis ama ben de bekliyodum bu guzel haberiToplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
canım Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede herkese bu mutlu haberi hayırla paylaşmayı nasip etsin. sen neler yapıyorsun ne durumdasın?canimmm nasil sevindim anlatamam ya.. Okurken gozlerim doldu. Rabbim mucizeni sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah:) topigi takip ediyorum gizliden. Cok kisi soylemis ama ben de bekliyodum bu guzel haberi
çok sağol arkadaşım Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin kimin ne arzusu varsa hayırlı eylesin inşallah her zaman dualarımdasınızKuzummmmnmmmmm cokkkk sevindimmm Allahim hayirlusiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin keyifli hamilelikler dilerim canim benim .Allahum isteyen herkese nadip etsin cok az kisu kaldi insallah sirayla onlarda bu guzel haberi verecekler ben inaniyorum .kuzum dualarinda benim cimcimeyide unutma olurmu
Hiç.. Inan hiiicc bisey yapmıyorum artık. Ben biseyleri ayarlıyorum karar veriyorum. Esim sürekli bi bahaneyle erteliyo. Ben de 6 7 aydir araştırmaları bıraktım. Ne zaman o hadi derse o zaman diye bekliyorum.canım Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede herkese bu mutlu haberi hayırla paylaşmayı nasip etsin. sen neler yapıyorsun ne durumdasın?
Canim benim hic endiselenme Rabbim ona bu dunyada yicek ekmegi varsa her durumda dunyaya gelir hic endiselenme sakin ol stres yapma kendine .benim bi tanidigim vardi 3 tane cocugu vardi ikinci kizi biras rahatsizdi onunla ilgileniyodu hep bu arada tejrar hamile kaldi farkinda degil tabi o kiz onun kucadan inmiyidu .bi gorsen jafin okadar zayiftiki 9 ay hamileligi botunca hic kendine baknafi sanki jarnina top koymuslar simdi bir kizi var bir gorsen massallah nur topu gibi .demek istedigim biz ne yapsak nadibi varsa geliyo bu dunyaya hamileliginin keyfini cikar yine dikkat et kendine .kofte .doner. rafadan yumurta .az pismis et bunlari yeme kuzum hele bu aylarda .disardanda yeme .evde kendin yaparsan iyice pisdigini emin olmadan yeme .benim dojtorum ozellikle uyarmisti beni .bisey olmaz diyekten agir esyada kaldirma onunharicinde hayirlisiyla insallah keyifli bir hamilelugin olurcanım yaa hamilelik takvimi miben bi inansam bi hamileyim diyebilsem bi korkularım geçse. herhalde doğunca anca inanırım bu gidişle
günaydın şeker hayırlı cumalarGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?