Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ayy vallahi biliyodum böyle bir süprizle geleceğini biliyordum. Çok sevndm canım Allahım sen ne büyüksün nelere kadirsn süper süper süper
darısı başına canımıniçi bu arada masalımdan ders çıkarmayı ihmal etmeyin stresi olabildiğince uzak ttun lütfen hayatınızdan bir de d vitamini ben kendi kendime 15 gün arayla iki ampul içtim avuçiçimi açıp güneşe oturmaya çalıştım vakit buldukça sen de ihmal etme kuzum

Kuzum binlerce sükür olsun Tabikide cok güzel Bide oynasin bicirik gör onada az kaldi insallah sizde iiki varsiniz süpriz bebek o

Ayy canım benim ya ne kadar mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu Okurken

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ama artık bi hamilelik takvimi yap lütfen

Allahım bütün isteyen kullarina nasip etsin burdaki kardeslerimede

Allahim saglikla Hayirla guzellikle kucagina aldirsin temiz kalpli arkadasim... Allahim esirgesin her turlu kazadan beladan mazardan hastaliktan. sagsalim kucagina aldirsin tam zamaninda insallah.

Kuzummmmnmmmmm cokkkk sevindimmm Allahim hayirlusiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin keyifli hamilelikler dilerim canim benim .Allahum isteyen herkese nadip etsin cok az kisu kaldi insallah sirayla onlarda bu guzel haberi verecekler ben inaniyorum .kuzum dualarinda benim cimcimeyide unutma olurmu

Kizlar bisey soyliyeyimmi bizler sicak ulke insanlari oldugumuz halde d vitamininden eksigiz .bence arkadslar d vitamini kullanin burda bi arkads 5 sene cocugu olmamis doktor senin biseyin yok esinin biseysi yok diye hep basindan saviyomusmus .oda bi kan testi yaptiriyo d vitamini yerlerde iki ay kullandim ucuncu ay hamile kaldim diyo .benim doktorumda demisti ben hic baktirmafan size dvitamini yazacam demibti .oda bebegin rahme tutunmasomi sagliyomus .

Canim benim Rabbim razu ve memnun olsun .insallah gusel Allahim saglikla bir hamilelik yasatir sana kuzum .Allahim gonlune gore versin .

canım yaa hamilelik takvimi mi ben bi inansam bi hamileyim diyebilsem bi korkularım geçse. herhalde doğunca anca inanırım bu gidişle

canimmm nasil sevindim anlatamam ya.. Okurken gozlerim doldu. Rabbim mucizeni sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah:) topigi takip ediyorum gizliden. Cok kisi soylemis ama ben de bekliyodum bu guzel haberi

canimmm nasil sevindim anlatamam ya.. Okurken gozlerim doldu. Rabbim mucizeni sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah:) topigi takip ediyorum gizliden. Cok kisi soylemis ama ben de bekliyodum bu guzel haberi
canım Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede herkese bu mutlu haberi hayırla paylaşmayı nasip etsin. sen neler yapıyorsun ne durumdasın?

çok sağol arkadaşım Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin kimin ne arzusu varsa hayırlı eylesin inşallah her zaman dualarımdasınız

canım Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede herkese bu mutlu haberi hayırla paylaşmayı nasip etsin. sen neler yapıyorsun ne durumdasın?
Hiç.. Inan hiiicc bisey yapmıyorum artık. Ben biseyleri ayarlıyorum karar veriyorum. Esim sürekli bi bahaneyle erteliyo. Ben de 6 7 aydir araştırmaları bıraktım. Ne zaman o hadi derse o zaman diye bekliyorum.

canım yaa hamilelik takvimi mi ben bi inansam bi hamileyim diyebilsem bi korkularım geçse. herhalde doğunca anca inanırım bu gidişle
Canim benim hic endiselenme Rabbim ona bu dunyada yicek ekmegi varsa her durumda dunyaya gelir hic endiselenme sakin ol stres yapma kendine .benim bi tanidigim vardi 3 tane cocugu vardi ikinci kizi biras rahatsizdi onunla ilgileniyodu hep bu arada tejrar hamile kaldi farkinda degil tabi o kiz onun kucadan inmiyidu .bi gorsen jafin okadar zayiftiki 9 ay hamileligi botunca hic kendine baknafi sanki jarnina top koymuslar simdi bir kizi var bir gorsen massallah nur topu gibi .demek istedigim biz ne yapsak nadibi varsa geliyo bu dunyaya hamileliginin keyfini cikar yine dikkat et kendine .kofte .doner. rafadan yumurta .az pismis et bunlari yeme kuzum hele bu aylarda .disardanda yeme .evde kendin yaparsan iyice pisdigini emin olmadan yeme .benim dojtorum ozellikle uyarmisti beni .bisey olmaz diyekten agir esyada kaldirma onunharicinde hayirlisiyla insallah keyifli bir hamilelugin olur

dnzderya Ne diyeceği ne yazacağımı şaşırdım. Bu çokkkk güzel haber. Yaradanın bir mucizesi daha. Canım mutluluğun katlanarak artsın inşallah. Gül kokulunu hayırlısıyla kucağına aldığında en güzel duyguyu yaşamış olduğunu hissedeceksin Allah' ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…