Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kizlar cok sessizlesmis buralar. ne yapiyorsunuz. nasilsiniz. ben fena degilim. cok sevdigin bir arkadasim hamileydi bebegini kaybetti. kendisini de zor dondurduler. baska bir arkadasim babasini kaybetti. dun adana da cikan yangin falan filan duygu yogunluguvicindeyim.

Selam kizlar nasilsiniz evet senin durum biraz farkliydi papyonkilikli m bende olsam senin gibi yapardim kiz Halen internetten arastirmami yapion yoksa hic sorma of gencecik canlar Allah im sabir versin ailelerine aaa cok gecmis olsun canim bide arkadasinin basi sag olsun ah babalar ah Allah im mekanini cennet etsin insallah dnzderya nasilsin kuzum nasil gidioo

Kızlar Merhaba Nasılsıniz
Biz iyiyiz kizimla yaramaz bir kızım kıymetli bir bebek oldugunun farkında sanki
Felaket dediğim dedik valla

Kızlar sizler neler yapıyorsunuz tedaviye basliyacak veya beklemede olan canlarim

Arada yazın tek tek yazan yok zaten demeyin

Ben kk diyet grubuna katildim kilolar bir türlü gitmiyor inş gider biran önce
Daha adette olmadım keşke olsam ya keşke

canım iyiyim çok şükür daha iyiyim cumartesi kontrolümüz vardı kalbim ağzımda gittim bişey dicek ama Allahıma bin şükür herşey yolunda. cinsiyetimiz de belli oldu pipili bi bebek geliyor Rabbim herkesin yavrusunu korusun başta topik arkadaşlarım aysesahra , @jonguil , Nautilus , sultan1356 ve NursELmira olmak üzere isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin amin amin amin.

Vay maşallah şehzade geliyor demek....rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

Aaa eşin çok sevinmistir
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kimseler yok dogru sen nasilsin canim gider merak etme bende katilmistim telim bozulup sorunlar yasayinca pek giremedim pek ilgilenende olmadi bida yazmadim Ben suan tek takilimlardayim bizimkiler izinde

Senin o takvimini yesinler masallah subhanallah Allah im korusun kuzum cok sükür hersey yolunda bak pipilimi annem sansiyla güzel bahtiyla dogsun insallah aminn canim benim aminn

Kimseler yok dogru sen nasilsin canim gider merak etme bende katilmistim telim bozulup sorunlar yasayinca pek giremedim pek ilgilenende olmadi bida yazmadim Ben suan tek takilimlardayim bizimkiler izinde
Iyiyim canım çok şükür bugün adet oldum
Ahh o gitmeyen kilolar
Sekizinci gruptayim yedigimi yazıyorum cuma tartı günü bakalım inş veririm
Ocakta erkek kardeşimin nişanı var

4 4343 canım nasılsın kızın nasıl tedavisi nasıl gidiyor
Canim benim sagol .Allah razi olsun kizimda daha bi gelisme yok surekli doktorlara terapilere gidiyoruz .1 auda tekrar kontrol var .Allahim dert vrrip derman aratmasin kuzum .herkesin evladina saglik versin .dualarinizla kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…