Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım maşallah suphanallah çok sevindim 17 haftalık olmuş bile ne zamandır girmiyordum kusura bakmayın malum annelik
Ama iyiki girmişim o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun

Canım benim herşey normal çıktı d vit çok düşüktü Numan bey başladı ve ben de o ay hamile kaldım

amin canım Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sen nasılsın minik kuzun nasıl böyle kaybolma lütfen bırakma bizi

amin canım Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sen nasılsın minik kuzun nasıl böyle kaybolma lütfen bırakma bizi
10 gün sonra işe başlıyacam canım
Zeynep iyi çok şükür akşamları biraz huzursuz o da kaka sıkıntısı yapınca uykuya dalıyor maşallah

Iyiyim canım çok şükür bugün adet oldum
Ahh o gitmeyen kilolar
Sekizinci gruptayim yedigimi yazıyorum cuma tartı günü bakalım inş veririm
Ocakta erkek kardeşimin nişanı var
Ben 1.gruba yazmistim sorunlar olunca bida yazmadim adet oldunya hemen verirsin kuzum insan daha bi rahatlio

Oyy masallah büyümüstür kuzu nekadarlik oldu en zor zamanlar beklio annesi insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
3 aylık oldu canım
Hem emiyor hem mama yiyor
Kilo alamadık ilk aylarda sütüm iyiydi ama çok besleyemedi mama veriyorum bende
Alıştık artık bakalım bir de gece huzursuzluğu bitseydi
Gündüz iyi gece huzursuz

3 aylık oldu canım
Hem emiyor hem mama yiyor
Kilo alamadık ilk aylarda sütüm iyiydi ama çok besleyemedi mama veriyorum bende
Alıştık artık bakalım bir de gece huzursuzluğu bitseydi
Gündüz iyi gece huzursuz
Himm gece gündüzleri karistirior acaba minnagim gündüz cok uyuyan bebekler gece pek sevmezmis ay ay degisiolar masallah subhanallah dogdu 3 aylik bile oldu cok sükür olsun kuzum saglikli olsunlarda neyle beslenirse beslensin veren Allah im su mubarek gün hürmetine bu askla yanan herkese nasib etsin insallah

hayirli kandiller canlar.
ben yazip yazmamak arasinda cok kaldim. kalp kirmaktan cok korktum bir de cok utandim acikcasi sanki haksizlikmis gibi hissettim ama nereye kadar bu boyle gidecek diyip ya bismillah diyip yaziyorum.
daha once yazmistim benim yavru 7.5 aylikken emmeyi birakti ne yaptiysam bos emziremedim bir de reglim duzenli degildi annemin israri ile test yaptim ve....
Canlar ben 14 haftalik hamileyim. supriz oldu Yeni ogrendim sayilir ben de yani en basindan beri bilmiyordum. 9. hafta civariydi sanirim ogrendigim. ailelere bile Annem haric Yeni soyledik sayilir.
olmaz dediler oldu.
ama ikili testte bir deger riskli cikti dualardayim yine.
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.

ay kıııız çok sevindim yemin ederiiiim...rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...bu arada hayırlı kandiller...

Ya tatlım yazmamak ne demek, çok mutlu oldum. Biz burda herşeyimizi paylaşmadık mı. Diğer arkadaşlarımızın da haksızlık olduğunu düşüneceklerini sanmıyorum. Rabbim her defasında böyle mucizelerini gösteriyor ya ne müthiş birşey. İkili test güvenilirliği çok yüksek değil. Hangi değerin yüksek çıktı? Sağlıcakla geçsin hamileliğin ve sağlıklı bebişine kavuş Allahın izniyle.

canımsınnn Rabbim bu güzel gönlüne göre verdi işte her zaman ki ince ruhun... bütün arkadaşlarımıza da verecek inşallah sloganımız belli umudumuz sonsuz. hayırla kucağına al bitanem ikili mikili testlere de takılma hepsi para tuzağı ve kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyo ben de 3 lü 4 lü olayına hiiiçç girmiyorum ne diyoruz Mevlam neylerse güzel eyler.. dualarımdasın...

Canim benim gunaydin cok sevindim Allahim gonlune gore versin insallah saglikla kucagina alirsin .Allajim hepikize guzel gunler gosterecek insallah bizimse bugun dokyor kontrolumuz var bende kizim icin duauarinizi bekliyorum canlar hepinizi seviyorum .Rabbim en kisa zamanda diger arkadslarimizida deniz deryam ve sen gibi tedavisiz supriz bi srkilde nasip etsin sevgiler

ay kıııız çok sevindim yemin ederiiiim...rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...bu arada hayırlı kandiller...
Aminnnn Allah razi olsun. Tez vakitte saglikla Hayirla nasip etsin Yaradanim sizlere de insallah.

canim trizomi 13/18 1:125 cikti. dr um da onemseme diyor am gelbd bana anlat. ucluvyapilcak ona gore amniyosentez belki. korkuyorum acikcasi. dualard ban d Yer verin
Allahim razi olsun cancagizim. kafam karisik hemvde nasil. Kizla ugrasirken unutuyorum ama gece olup KIZI uyutunc ususuyor kafama. Dualarinda oldugumu biliyorum. inan sende duamdasin her an.

Alah razi olsun canim. Insallah guzel uaberler alirsin.
bukundugun ulkeyi bilemiyorum maddi durumunu da ama bazen baska dr lara gitmek iyi oluyor. belki baska dr caresini bulur. Allahim gonlune dunyana gunesler dogursun tez vakitte arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…