Canım maşallah suphanallah çok sevindim 17 haftalık olmuş bile ne zamandır girmiyordum kusura bakmayın malum annelikToplaşın gençlik size bi masal anlatacağım. Fazla sönmüş bu topik iki canlansın bakalım
Yıl Temmuz 2016. 4. Kez “umudumuz sonsuz” sloganı ile başladığımız serüvende kocaman bir negatif ile yine yıkıldık. Hem bu sefer öyle böyle değil doktor bile yorum yapamadı durumuma tıpta yok dedi. Ovulasyon var adet başlamıyor beta kocaman bi sıfır Alla Alla bak sen. Kuzu kuzu çaresizce bekleyip 11 ağustosta açılan kırmızı bayrakla bir kez daha şenlendik. neden? beklenen adet geldi geç te olsa…
Bu son transfere girmeyi beklerden hastane kalabalıklığından dolayı iki kişilik bi oda verdiler bize. Dünyalar tatlısı bi bayanla tanıştım. Acıbadem topiğinde yazışıyormuşuz meğer daha önceden de. O benden önce aldı negatifi. Ve öyle şeyler yazdı ki topiğe o günkü ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum: annemi aradım beni niye doğurdun dedim, günlerdir evde yemek yapmıyorum artık işi de bırakacam hayata da küsecem vs vs . o göz yaşlarım getirdi sonra beni kendime ya da o dünyalar tatlısı dediğim bir anda hayata küsen bayan… silkelendim ne oluyor denizxx:) dedim hayat anne olmaktan ibaret değil kabullen artık!!!!
Kabullendim kabullenmek zorundaydım. Herkes anne olmak zorunda değil. Gittim kendime boyama kitabı aldım kutularla boya kalemi çok keyifli tavsiye ederim günlerce girmedim topiğe .sırf bebek soruyorlar diye aylardır görüşmediğim arkadaşlarımı aradım bebek görmelere gittim. Çok rahat hissettim kendimi. Bebek fikrini de sildiğime göre hayatımda beni strese sokacak büyük şeyler yok artık çok şükür. Ha bu arada iki dondurulmuş embriyom daha var bi ara gider deneriz amenna ama kasmadan germeden. Ya tutarsa Nasrettin hoca misali…
derken bayram yaklaştı 9 günlük tatili değerlendirmek istiyordu eşim olur dedim ver elini Antalya. Yensin içilsin. Ancak ufak bi sorun var. En son 11 ağustosta regl olduğuma göre 10-15 eylül arası yine gelecek kırmızılar ( tedavilerden dolayı tam gününü kestiremiyorum) tampon mu almalıyım ilaç mı kullansam derken kendimizi denizin ortasında bulduk oh iyi gecikti en azından ilk günü değerlendirdim. 2. Gün gelmedi 3. Gün boğuş dalgalarla derken tatil bitti Allah orda olsun yüzümüze baktı da yüzdük eğlendik . E döndük yuvaya içimizde şüphe kalmasın bi kan verelim. Sonuç mu pozitiffffff .
Canlarımmmmmm Rabbim bana bi mucize daha gönderdi . bebeğim şimdi 12 haftalık . biraz nazlı beni çok yoruyor korkutuyor. Sürekli kanamalarım var. Yüreğim ağzımda daha bir kez hamileyim diyemedim doğumu hayal edemedim resmen gün sayıyoruz eşimle her gün soruyor kaç olduk bugün 9+3,9+4 … iki güne bir koş doktora. Henüz annem iki ablam ve bir arkadaşım biliyor daha kayınvalimler bile bilmiyor. Artık bir de siz can dostlarım. Artık duanızı eksik etmezsiniz benden umarım. Size yemin ederim her namazımda aklımdasınız tek tek. Rabbim inşallah hepimize yaşatacak bu duyguları…
Bu masalda inşallah mutlu sonla bitecek… hepinizi çoookkk seviyorum
Canım benim herşey normal çıktı d vit çok düşüktü Numan bey başladı ve ben de o ay hamile kaldımKizlar bisey soyliyeyimmi bizler sicak ulke insanlari oldugumuz halde d vitamininden eksigiz .bence arkadslar d vitamini kullanin burda bi arkads 5 sene cocugu olmamis doktor senin biseyin yok esinin biseysi yok diye hep basindan saviyomusmus .oda bi kan testi yaptiriyo d vitamini yerlerde iki ay kullandim ucuncu ay hamile kaldim diyo .benim doktorumda demisti ben hic baktirmafan size dvitamini yazacam demibti .oda bebegin rahme tutunmasomi sagliyomus .
amin canım Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sen nasılsın minik kuzun nasıl böyle kaybolma lütfen bırakma biziCanım maşallah suphanallah çok sevindim 17 haftalık olmuş bile ne zamandır girmiyordum kusura bakmayın malum annelik
Ama iyiki girmişim o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun
10 gün sonra işe başlıyacam canımamin canım Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sen nasılsın minik kuzun nasıl böyle kaybolma lütfen bırakma bizi
Ben 1.gruba yazmistim sorunlar olunca bida yazmadim adet oldunya hemen verirsin kuzum insan daha bi rahatlioIyiyim canım çok şükür bugün adet oldum
Ahh o gitmeyen kilolar
Sekizinci gruptayim yedigimi yazıyorum cuma tartı günü bakalım inş veririm
Ocakta erkek kardeşimin nişanı var
Oyy masallah büyümüstür kuzu nekadarlik oldu en zor zamanlar beklio annesi insallah hayirlisiyla atlatirsiniz10 gün sonra işe başlıyacam canım
Zeynep iyi çok şükür akşamları biraz huzursuz o da kaka sıkıntısı yapınca uykuya dalıyor maşallah
Evet canım bu hafta iki kilo vermisim iyi gidiyor günlük yedigimi yazıyorum iyi geliyor vallaBen 1.gruba yazmistim sorunlar olunca bida yazmadim adet oldunya hemen verirsin kuzum insan daha bi rahatlio
Kuzumm adimi etiketlesene seninle gaza geleyimEvet canım bu hafta iki kilo vermisim iyi gidiyor günlük yedigimi yazıyorum iyi geliyor valla
Sende gel canım zayiflayalim beraber
3 aylık oldu canımOyy masallah büyümüstür kuzu nekadarlik oldu en zor zamanlar beklio annesi insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
Canım niye gelmedin takım kaptanida gelsin yazdıKuzumm adimi etiketlesene seninle gaza geleyim
Himm gece gündüzleri karistirior acaba minnagim gündüz cok uyuyan bebekler gece pek sevmezmis ay ay degisiolar masallah subhanallah dogdu 3 aylik bile oldu cok sükür olsun kuzum saglikli olsunlarda neyle beslenirse beslensin veren Allah im su mubarek gün hürmetine bu askla yanan herkese nasib etsin insallah3 aylık oldu canım
Hem emiyor hem mama yiyor
Kilo alamadık ilk aylarda sütüm iyiydi ama çok besleyemedi mama veriyorum bende
Alıştık artık bakalım bir de gece huzursuzluğu bitseydi
Gündüz iyi gece huzursuz
ay kıııız çok sevindim yemin ederiiiim...rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...bu arada hayırlı kandiller...hayirli kandiller canlar.
ben yazip yazmamak arasinda cok kaldim. kalp kirmaktan cok korktum bir de cok utandim acikcasi sanki haksizlikmis gibi hissettim ama nereye kadar bu boyle gidecek diyip ya bismillah diyip yaziyorum.
daha once yazmistim benim yavru 7.5 aylikken emmeyi birakti ne yaptiysam bos emziremedim bir de reglim duzenli degildi annemin israri ile test yaptim ve....
Canlar ben 14 haftalik hamileyim. supriz oldu Yeni ogrendim sayilir ben de yani en basindan beri bilmiyordum. 9. hafta civariydi sanirim ogrendigim. ailelere bile Annem haric Yeni soyledik sayilir.
olmaz dediler oldu.
ama ikili testte bir deger riskli cikti dualardayim yine.
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.
Ya tatlım yazmamak ne demek, çok mutlu oldum. Biz burda herşeyimizi paylaşmadık mı. Diğer arkadaşlarımızın da haksızlık olduğunu düşüneceklerini sanmıyorum. Rabbim her defasında böyle mucizelerini gösteriyor ya ne müthiş birşey. İkili test güvenilirliği çok yüksek değil. Hangi değerin yüksek çıktı? Sağlıcakla geçsin hamileliğin ve sağlıklı bebişine kavuş Allahın izniyle.hayirli kandiller canlar.
ben yazip yazmamak arasinda cok kaldim. kalp kirmaktan cok korktum bir de cok utandim acikcasi sanki haksizlikmis gibi hissettim ama nereye kadar bu boyle gidecek diyip ya bismillah diyip yaziyorum.
daha once yazmistim benim yavru 7.5 aylikken emmeyi birakti ne yaptiysam bos emziremedim bir de reglim duzenli degildi annemin israri ile test yaptim ve....
Canlar ben 14 haftalik hamileyim. supriz oldu Yeni ogrendim sayilir ben de yani en basindan beri bilmiyordum. 9. hafta civariydi sanirim ogrendigim. ailelere bile Annem haric Yeni soyledik sayilir.
olmaz dediler oldu.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.
canımsınnnhayirli kandiller canlar.
olmaz dediler oldu.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.
Canim benim gunaydin cok sevindim Allahim gonlune gore versin insallah saglikla kucagina alirsin .Allajim hepikize guzel gunler gosterecek insallah bizimse bugun dokyor kontrolumuz var bende kizim icin duauarinizi bekliyorum canlar hepinizi seviyorum .Rabbim en kisa zamanda diger arkadslarimizida deniz deryam ve sen gibi tedavisiz supriz bi srkilde nasip etsin sevgilerhayirli kandiller canlar.
olmaz dediler oldu.
Sizleri cok seviyorum.
helal edin hakkinizi.
Aminnnn Allah razi olsun. Tez vakitte saglikla Hayirla nasip etsin Yaradanim sizlere de insallah.ay kıııız çok sevindim yemin ederiiiim...rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...bu arada hayırlı kandiller...
canim trizomi 13/18 1:125 cikti. dr um da onemseme diyor am gelbd bana anlat. ucluvyapilcak ona gore amniyosentez belki. korkuyorum acikcasi. dualard ban d Yer verinYa tatlım yazmamak ne demek, çok mutlu oldum. Biz burda herşeyimizi paylaşmadık mı. Diğer arkadaşlarımızın da haksızlık olduğunu düşüneceklerini sanmıyorum. Rabbim her defasında böyle mucizelerini gösteriyor ya ne müthiş birşey. İkili test güvenilirliği çok yüksek değil. Hangi değerin yüksek çıktı? Sağlıcakla geçsin hamileliğin ve sağlıklı bebişine kavuş Allahın izniyle.
Allahim razi olsun cancagizim. kafam karisik hemvde nasil. Kizla ugrasirken unutuyorum ama gece olup KIZI uyutunc ususuyor kafama. Dualarinda oldugumu biliyorum. inan sende duamdasin her an.canımsınnnRabbim bu güzel gönlüne göre verdi işte her zaman ki ince ruhun... bütün arkadaşlarımıza da verecek inşallah sloganımız belli umudumuz sonsuz. hayırla kucağına al bitanem ikili mikili testlere de takılma hepsi para tuzağı ve kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyo ben de 3 lü 4 lü olayına hiiiçç girmiyorum ne diyoruz Mevlam neylerse güzel eyler.. dualarımdasın...
Alah razi olsun canim. Insallah guzel uaberler alirsin.Canim benim gunaydin cok sevindim Allahim gonlune gore versin insallah saglikla kucagina alirsin .Allajim hepikize guzel gunler gosterecek insallah bizimse bugun dokyor kontrolumuz var bende kizim icin duauarinizi bekliyorum canlar hepinizi seviyorum .Rabbim en kisa zamanda diger arkadslarimizida deniz deryam ve sen gibi tedavisiz supriz bi srkilde nasip etsin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?