Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Anladm cnm kusura bkma yasak olduğunu bilmiyordm.. inşallah cnm bide o uğraştrmaz yarın gitmeyi düşünyrm bakalım.. doktrnla konştn mu peki başlıyormusnz?

Kizlar 550 degil 555 okuncak Ben cok zor hafta gecirdim kizim ev halki mide gribiyle ugrastik bebegin hasta olmasi daha zormus zombi gibiyim yeni yeni düzeldi evimin halini hic sormayin Allah tan annemler pazartesi gelio biraz daha rahatlayacagim
Canım 555 okudum yanlış yazmışım bu arada çok geçmiş olsun tatlım

Gecmis olsunkuzum insallah bebisine giden yol olur benimde polip alindiktan 4 ay sonra tutmustu .Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin kuzum

Allahim razi olsun sizden.Rabbimin izniyle dualarin8z sayesin kizim sifa bulacak insallah .bizimde pzasartesi randevumuz var ameliyat olup olnayacagi belli olacak .Allahim guzel yazolar yaszin artik .bundan sonra hersey guzel olur insallah .Hepinuzi cok seviyorjm

Kuzum benim tamam aldin insallah Aysesahra kardesominde tez zamanda Rabbim gonlune gore versin mujdeli haberler vermeyi nasip etsin .bekadar iyi yurekli insanlarsiniz cok tesekkurler .hakkinizi helal edin kizlar sizleri seviyirum

Aaa nebilim hani hocalar dualarla salavatlarla yapiolarya olur kuzum hamilenin agzindan dökülenle benimki bir olmaz sen simdi mücahitsin Allah razi olsun ama calision engel zor olursa bende yaparim

Kizlar ben bitirdim duami bitiremeyen varsa soyleyin yardim edeyim .Allahim sizden razi ve memnun olsun kizim icin dua edenlerin evlerinde n huzur vucudlarindan saglik .yuzlerinde gulucuk eksik olmasin . bedenleri cehendem atesi degmesin .cennetin en guzel yerlerinde makamlar nasip ersin mevlam .hayirli evlatlar nasip etsin Mevlam .evlat kokularina hasret birakmasin guzel Allahim .hersey ama hersey gonlunuzce olsum Rabbim katinda dualarimiz kabul olur insallah

canımmm ne güzel dua etmişin ağzına yüreğine sağlık sen de yavrunun günün gör bir an evvel kaygıların son bulsun yüzünüz gülsün inşallahhh

Aaa nebilim hani hocalar dualarla salavatlarla yapiolarya olur kuzum hamilenin agzindan dökülenle benimki bir olmaz sen simdi mücahitsin Allah razi olsun ama calision engel zor olursa bende yaparim
est gülüm Rabbim bilir kimin duası kime makbul eminim bu topikte temiz yüreklerle edilen her dua çok makbul. ben cuma saati müsait olurum zaten okuyorum duamızı da içine alırım canım. öptüm seni

est gülüm Rabbim bilir kimin duası kime makbul eminim bu topikte temiz yüreklerle edilen her dua çok makbul. ben cuma saati müsait olurum zaten okuyorum duamızı da içine alırım canım. öptüm seni
Tamm canim herkes bitirmis baksana benim 40 tane kaldi onuda aksama okurum 50 sini 4 4343 okudu agzina saglik Allah razi olsun insallah sen suan papyonumla vatan bekleyen mücahit gibisin tabikide kimin duasi kabul olunur bilinmez ama hamile kadinin attigi adim soludugu nefes bile zikir sayilirmis

Kizlar hayirli cumalar bisey dicem eger rizaniz olursa aysesahra mdan sonra duayi Ben alabilirmiyim biliorum herkesin niyeti var eger uyarsa olmasada olur tedavi sürecinde olan arkadasimiza okuruz isterseniz 1 yasinda oglu olan arkadasimin dün gece kötü hastaligi oldugunu ögrendim Allah im evladina bagislasin cok üzüldümcok zor durum anacigida hasta cok zor zamanlar gelcek onun bir an önce sagligina kavusmasi icin ve bidaki hafta gelecek tahlil sonuclari icin eger rizaniz olursa aysemden sonra ben alabilirmiyim

canım benim açımdan hiç mahsuru yok tabi ki alabilirsin. Rabbim korktuğunuza uğratmasın ne demektir o duygu çok iyi biliyorum daha geçen yıl bu zamanlar annemde yaşadık biliyorsun çok şükür atlattık darısı arkadaşının başına. bu arada 4 4343 ün duasını bağışladım Allah cümle hastalara şifalar versin kabul etsin inşallah. 4343 de pazartesi gün hayırlı sonuçlarla gelsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…