Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Aminn canim benim Allah razi olsun kizlarda razi olursa insallah yasi cok genc erken teshis anacigida o hastaliktan insallah hayirlisiyla sagligina kavusacak evet hatirliorum kuzum Allah ima bin sükür sagligina kavustu atlattiniz o zorluklari bu sene babannemi mide pankreastan kaybettim cok zor bir sürec agzina saglik hakkini helal et canim Allah im kabul buyursun insallah

Allah şifa versin cnm arkaşına, evladına bağışlasın.. benm içnde mahsuru yok farketmez

Kuzum ya yazdiklarin of Allah im tez zamanda vakitte insallah hayirlisiyla en güzelini nasib etsin bu konuda fikrim yok ama cok etkili salavat okunuormu bilmiorum
Âmin canım sağol inşasllah. Geçmiş olsun bu arada. Kızlar aldigim 555 dua mı okudum. Rabbim 4 4343 kızına şifa versin inşaallah. Dualarımızı kabul etsin.

Allahim sifalar versin kuzum arkadsina benim icin sakincadi yok kuzum diger arkadslar razi gosteruse aysemden sonra okuyorus .Allahim sifalar versin herkese kuzum

Sagol kuzum Rabbim razi ve memnun olsun insallah sende saglikla sihatle kucagina alirsin Rabbim herkesin gonlune gore versin hepinizin yuregine saglik

bu arada dertlesesim var Canlar sizinle. ailevi sorunlar tam bitti diyorum baska biyerden cok scma sapan bi yerden yine patliyor.
kizimda da benzer seyler yasanmisti simdi yine ayni.
1.5 haftadir gorysmuyorum kimseyle. kimse de arayip ne oldu demiyor. birtek can babam iste...
ne yapicam nasil adimaticam bilmiyorum. kibir gurur gozleri kor ediyormus onu anladim. ben de artik tahamul edemiyorum. hakliyken haksiz oluyorum.
bir basimayim arada bi akrabam geliyor sagolsun. ama hanibinsanin bir buyuge ihtiyaci olur ya kizim bak buvayda bebek bunu yapar bunu ogret falan yok oyle diyen biri. SUKROLSUN saglik olsun ama inanin bazen eksikligini hissediyorum.
eskiden esime cok yansitmazdim ama simdi ister istemez yansiyor... offf boyle iste...
enazindan yazdim rahatladim.
seviyorumsizleri...

Allah şifa versin cnm arkaşına, evladına bağışlasın.. benm içnde mahsuru yok farketmez
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla Allah razi olsun
Âmin canım sağol inşasllah. Geçmiş olsun bu arada. Kızlar aldigim 555 dua mı okudum. Rabbim 4 4343 kızına şifa versin inşaallah. Dualarımızı kabul etsin.
Agzina saglik Allah razi olsun insallah aminn canim benim
Allahim sifalar versin kuzum arkadsina benim icin sakincadi yok kuzum diger arkadslar razi gosteruse aysemden sonra okuyorus .Allahim sifalar versin herkese kuzum
Aminn canim benim insallah sok oldum ama her sinav bizim icin nasil destek olmaliyim bilmiorum da aklima birtek dua geldi zaten Allah imdan baskada duamizdan baskada kimsemiz yok

Yanlizkik okadar zor ki Hele varken yokluk cekmek derlerya tammda bu ama bak senin can baban varmis ne güzel Allah im basindan eksik etmesin hic cok hassas zamanlarin gececek insallah sen yeterki güclü ol ayagina batan cakil taslarini arkanda kenera koyki yolun temizlensin meleklerinle benimkiler uzakta ama yanimdakilerde onlarda Allah razi olsun insallah hayirlisiyla seninkilerde anlar bu zamanlarinin nekadar zor ve hassas oldugunu

Allahim safi ismiyle butun hastalara sifalar nasip eylesin .Rabbim insallah kabul ettigi dualarindan eyler dualarimizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…