Aminn canim benim Allah razi olsun kizlarda razi olursa insallah yasi cok genc erken teshis anacigida o hastaliktan insallah hayirlisiyla sagligina kavusacak evet hatirliorum kuzum Allah ima bin sükür sagligina kavustu atlattiniz o zorluklari bu sene babannemi mide pankreastan kaybettim cok zor bir sürec agzina saglik hakkini helal et canim Allah im kabul buyursun insallahcanım benim açımdan hiç mahsuru yok tabi ki alabilirsin. Rabbim korktuğunuza uğratmasın ne demektir o duygu çok iyi biliyorum daha geçen yıl bu zamanlar annemde yaşadık biliyorsun çok şükür atlattık darısı arkadaşının başına. bu arada 4 4343 ün duasını bağışladım Allah cümle hastalara şifalar versin kabul etsin inşallah. 4343 de pazartesi gün hayırlı sonuçlarla gelsin amin
Allah şifa versin cnm arkaşına, evladına bağışlasın.. benm içnde mahsuru yok farketmezAminn canim benim Allah razi olsun kizlarda razi olursa insallah yasi cok genc erken teshis anacigida o hastaliktan insallah hayirlisiyla sagligina kavusacak evet hatirliorum kuzum Allah ima bin sükür sagligina kavustu atlattiniz o zorluklari bu sene babannemi mide pankreastan kaybettim cok zor bir sürec agzina saglik hakkini helal et canim Allah im kabul buyursun insallah
Âmin canım sağol inşasllah. Geçmiş olsun bu arada. Kızlar aldigim 555 dua mı okudum. Rabbim 4 4343 kızına şifa versin inşaallah. Dualarımızı kabul etsin.Kuzum ya yazdiklarin of Allah im tez zamanda vakitte insallah hayirlisiyla en güzelini nasib etsin bu konuda fikrim yok ama cok etkili salavat okunuormu bilmiorum
Allahim sifalar versin kuzum arkadsina benim icin sakincadi yok kuzum diger arkadslar razi gosteruse aysemden sonra okuyorus .Allahim sifalar versin herkese kuzumKizlar hayirli cumalar bisey dicem eger rizaniz olursaaysesahra mdan sonra duayi Ben alabilirmiyim biliorum herkesin niyeti var eger uyarsa olmasada olur tedavi sürecinde olan arkadasimiza okuruz isterseniz 1 yasinda oglu olan arkadasimin dün gece kötü hastaligi oldugunu ögrendim Allah im evladina bagislasin cok üzüldüm cok zor durum anacigida hasta cok zor zamanlar gelcek onun bir an önce sagligina kavusmasi icin ve bidaki hafta gelecek tahlil sonuclari icin eger rizaniz olursa aysemden sonra ben alabilirmiyim
Sagol kuzum Rabbim razi ve memnun olsun insallah sende saglikla sihatle kucagina alirsin Rabbim herkesin gonlune gore versin hepinizin yuregine saglikcanım benim açımdan hiç mahsuru yok tabi ki alabilirsin. Rabbim korktuğunuza uğratmasın ne demektir o duygu çok iyi biliyorum daha geçen yıl bu zamanlar annemde yaşadık biliyorsun çok şükür atlattık darısı arkadaşının başına. bu arada 4 4343 ün duasını bağışladım Allah cümle hastalara şifalar versin kabul etsin inşallah. 4343 de pazartesi gün hayırlı sonuçlarla gelsin amin
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla Allah razi olsunAllah şifa versin cnm arkaşına, evladına bağışlasın.. benm içnde mahsuru yok farketmez
Agzina saglik Allah razi olsun insallah aminn canim benim
Aminn canim benim insallah sok oldum ama her sinav bizim icin nasil destek olmaliyim bilmiorum da aklima birtek dua geldi zaten Allah imdan baskada duamizdan baskada kimsemiz yokAllahim sifalar versin kuzum arkadsina benim icin sakincadi yok kuzum diger arkadslar razi gosteruse aysemden sonra okuyorus .Allahim sifalar versin herkese kuzum
Helal olsun canim benim olsun tabikide olabilir hem hamilesin hem findigim var bide ev sen hakkini helal etkizlar Allah razi olsun. bu seferki katkim cok cok az oldu helal edin hakkinizi
Yanlizkik okadar zor ki Hele varken yokluk cekmek derlerya tammda bu ama bak senin can baban varmis ne güzel Allah im basindan eksik etmesin hic cok hassas zamanlarin gececek insallah sen yeterki güclü ol ayagina batan cakil taslarini arkanda kenera koyki yolun temizlensin meleklerinle benimkiler uzakta ama yanimdakilerde onlarda Allah razi olsun insallah hayirlisiyla seninkilerde anlar bu zamanlarinin nekadar zor ve hassas oldugunubu arada dertlesesim var Canlar sizinle. ailevi sorunlar tam bitti diyorum baska biyerden cok scma sapan bi yerden yine patliyor.
kizimda da benzer seyler yasanmisti simdi yine ayni.
1.5 haftadir gorysmuyorum kimseyle. kimse de arayip ne oldu demiyor. birtek can babam iste...
ne yapicam nasil adimaticam bilmiyorum. kibir gurur gozleri kor ediyormus onu anladim. ben de artik tahamul edemiyorum. hakliyken haksiz oluyorum.
bir basimayim arada bi akrabam geliyor sagolsun. ama hanibinsanin bir buyuge ihtiyaci olur ya kizim bak buvayda bebek bunu yapar bunu ogret falan yok oyle diyen biri. SUKROLSUN saglik olsun ama inanin bazen eksikligini hissediyorum.
eskiden esime cok yansitmazdim ama simdi ister istemez yansiyor... offf boyle iste...
enazindan yazdim rahatladim.
seviyorumsizleri...
Canim benim ole deme .helali hos olsun Rabbim saglikla sihhatle kucaguna almayi nasip etsin .guzel gunler gostersin Rabbimkizlar Allah razi olsun. bu seferki katkim cok cok az oldu helal edin hakkinizi
Allahim safi ismiyle butun hastalara sifalar nasip eylesin .Rabbim insallah kabul ettigi dualarindan eyler dualarimizi .Aminn canim benim insallah hayirlisiyla Allah razi olsun
Agzina saglik Allah razi olsun insallah aminn canim benim
Aminn canim benim insallah sok oldum ama her sinav bizim icin nasil destek olmaliyim bilmiorum da aklima birtek dua geldi zaten Allah imdan baskada duamizdan baskada kimsemiz yok
canım duayı sabit sayıda alıyoruz herkes sayı vermiyor 555 er adet bu hafta aysesahradan devam ediyoruz yetiştiremezsen yine yardımlaşırız
buraya liste yapilmayacak mi??? hep yapardik.canım duayı sabit sayıda alıyoruz herkes sayı vermiyor 555 er adet bu hafta aysesahradan devam ediyoruz yetiştiremezsen yine yardımlaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?