Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

okadar normal ki. bak beni bir dusun kac dr.normali birak tup bebekle bile olmaz dediler. 0.01 amh 27 28 fsh. Rabbim kizimi nasip etti insallah saglikla digerini de nasip ederduadan baska cikis yolumuz yok. Rabbim gonlunu ferahlatsin.
Haklısın canım Allah'ın takdiri zamanı ne zamansa o zaman oluyor. Rabbim hayırlı zamanda versin inşaallah

Geçmiş olsun canım. Birşey çıkmadığına sevindim. En azından kafan rahatladı tatlım. inşaallah hayırlı zamanda nasip etsin daha fazla uğraştırmadan.

Teşekkür ederm cnm sen neler yapyrsn rapor işini halledebldnz mi? Bende perşembe günü evraklarımı vericem 1 aya anca çıkıyormş rapor

Evrakları vereli 2 hafta olacak hala çıkmadı. Bakalım yetişecek mı, üstüne regli resmen damla damla geliyor. Bu ayı sanırım denk getiremiyecegiz. Sen nereye vereceksin evrakları? Ben izmitten çıkarıyorum. 15 gün demişlerdi hakikatten bulacak.

Ben akdeniz üniverstsnden çıkartıcam raporu orda bir ayda anca çıkıyormş.. bende ocak 17 gibi adet olucam benmde denk gelmicek sanırım.. zaten adetn 2. Günü başlanmıyor mu tedaviye sen ne zaman adet oldun ki damla damla geliyor?

Tüp bebek raporu için benim gittiğim hastane 2. Ve 3. günü kabul ediyor. O yüzden bir sor istersen. Tedavi içinde 3,4,5 te başlanıyor diye biliyorum ama tabi doktorun son kararı nihayetinde geçerli. Yetişeceğini bende sanmam. Zaten regli 2. Veya 3. Günü vermen gereken tahlilleri 17 sinde regli olursan anca 18 veya 19 verirsin. O gün ultroson muhayanesi olur. Testlerden en geç çıkanı amh ortalama 10 güne çıkıyor. Onlarda olmadan dosyayı vermen ve raporun çıkması imkansız. Ocak 17sine kadar istenen evrakları ve eşinin işlemlerini tamamlarsan bir tek senin kısmın kalır. O da baya işini kolaylaştırıyor.

Benim pazartesi akşamı bir iki damla geldi. Dünde öyle. İlk kez böyle oluyor. Bugünde bekleyecem, belki çözülür. Yarın olmadı doktorla görüşüp nasıl bir yol izleyeceğimizi öğrenecem.

Anladm cnm ben daha önceki tedavimi üniverste hastnesnde raporlu olduğum için işin çok uzayacağını düşünmyrm açıkcası. Benden ozamnda amh testi istemediler zaten. Ama şimdi orda tedavi olmayacağm için uzatrlar mı bilmyrm. Ben tekrar muayene etmezler diye düşünmüştüm ama dediğin gibi adetn 2. Günü gel diyeblrler.. hayrlısı olsun bakalım.. buarada sendeki bu lekelenmeler benm aklıma başka şeyler getrdi.. bugünde gelmzse doktrn yönlendirir dediğin gibi.. hakkmzda hayrlısı olsun canm

ayy senin aklına gelen benim de geldi valla inşallah inşallah bu arada histereskopiden dolayı regl günün değişebilir canım hakkında hayırlısı olsun

Kuzum her hamilelik dönemi farklidir vitamin degerlerine bakildimi balik yagi kullan cok faydasini görürsün arka arkaya oldu emzirdin vücudun tepki gösterebilir bünye hesabi sag salim dogsun pasa

Kuzum cok dikkat et esinde eder insallah cok hassas dönemlerki senin icin dahada hassas ugrastin minigin senle bak böyle seylere takilmamaya calis o da üzülüo hemde cok hissedio aklina onun agladigini getir zamanla enistemde alisir farkinda olmaya bilir ama dogdugunda duygularinin tam farkinda olcaktir zamanla elbette alinir tek tek gördükce al Ben tek tek aldim sona kalanlar bile sikistirdi beni herseyden önemlisi bebeginin sag salim dogmasi ufak tefek seylerle stresten uzak dur hassasligin cok normel

Kuzum ya yazdiklarin of Allah im tez zamanda vakitte insallah hayirlisiyla en güzelini nasib etsin bu konuda fikrim yok ama cok etkili salavat okunuormu bilmiorum

Kizlar 550 degil 555 okuncak Ben cok zor hafta gecirdim kizim ev halki mide gribiyle ugrastik bebegin hasta olmasi daha zormus zombi gibiyim yeni yeni düzeldi evimin halini hic sormayin Allah tan annemler pazartesi gelio biraz daha rahatlayacagim

Ben senin ilk kez rapor çıkardığını sandım. Benim bildiğim bu amh sdanrt isteniyor. Ama istenmediyse çok daha iyi. Benim aklıma senin aklına gelen hiç gelmiyor çünkü benim rahim tepesi düzeltildi. Yani operasyonel olduğu için bize yasak kondu. Zaten komşunun oğlunu kaldırmam ile sökülmesi bir oldu. Ağır kaldırmam gerekiyormuş. İnşallah seninde beklemeden, uğraşmadan çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…