Cok mahcup oldum vallahi Allah razi olsun binkere hepinizden Allah kabul etsin insallah kuzumHelal olsun kuzum ne demek ben bağışlarım zaten cuma saatleri hep okuyorum fazladan duasını yapacam o kadar sen merak etme
Hayirli olsun canim Allah im sag salim kucagina aldirsin insallah tamamina erdirsin bu tempoda güc kuvvet versin insallahCanlarim ben sizi hiccc unutmadım unutamam. Sizler hep benim dualarımda kalbimdesin. Bebeğim 9aylik oldu ve ikinciye normal yolla hamile kaldım cokk sevindik.ısyeri bebek ev ve yine hamilelik o kadar yoğun geçiyorki günler.arada kkye girip hızlı bir şekilde okuyup çıkıyorum.hepinizi çok öpüyorum kocaman
Aminn canim benim insallah baska seylerden muhabbet edelim kafa daginikligida olur benimde olmuo yazcak bisim ama konusmadan duramiomkiSizleri takip ediyorum canım. Yazacak gelişmelerim olmadığı için ancak takip edebiliyorum. Eşim iki gün değerlerine baktırdı çok iyi çıktı değeri arada morfoloji düşüyordu. Sayısı 218 milyon, toplam hareketli%90 morfoloji 12 çıktı. Değerler iyi bende sıkıntı yok ama tüp bebek tedavisi bile olmuyor artık ne yapacaz yapacak birşey kalmadı. Allah'a kaldı işimiz inşasllah nasibimde bebek vardır yoksa zaten yapacak birşey yok. Allah dualarımızı kabul etsin
Kuzum eklerim tabi h.g bide ne dediler yigenine insallah ablanin korktugu degildircnim benim yigenimi hastaneye kontrole götürdük.birazdan evlerine dönecekler.ve çok yorgunum çünkü uzun zaman oldu bebeklerle ugrasmadigim.ve uykum çok gel iyi canim benide duaya eklermisin.bende okumak istiyorum.
Canim 493 tane salavat i TEFRICIYE okuyacaksin
Âmin canım valla bizi bizden başka anlayan yok zaten iyiki varsınız. İçim sıkıldığı zaman açıyorum okuyorum, derdim olunca yazıyorum Moral buluyorum Burda rabbim hepinizden razı olsun. İnşallah niyetlerimizi kabul etsinbeni senden en iyi kim anlar
seni gördükçe hep yaşadığım tedaviler aklıma geliyor.ve bu yazını okuduğumda gerçekten içim bi cız etti RABBİM buperşembe gecesinin hürmetine seni daha fazla aratirmasin ve gönlündeki geçen duayı kabul etsin İNŞALLAH evini çocuk neseleriyle senlendirsin
Âmin tatlım valla bende anlamadım uç tüp bebek tedavisinde de aynı sıkıntı oldu. Artık Koca karı yöntemlerine baş vurmaya başladımAminn canim benim insallah baska seylerden muhabbet edelim kafa daginikligida olur benimde olmuo yazcak bisim ama konusmadan duramiomkine güzel hicbisey cikmamis insallah hayirlisiyla gönlündekinin en güzelini nasib etsin Allah im bu derdin bir dermani olmali neden bölünmede sorun oldugunun
hay masaallahhh... coookk sevindim...Kızlar hatırlarmısınız bilmem @SEMCAN arkadaşımızın bebeği olmuştu. İkinciye hamileymiş. Tatlım kkye giriyorsan çok sevindim. Çokkk güzel bir haber. Rabbim hepinize tattırsın inşallah.
cok sevindim Rabbim saglikla Hayirla kucagin aldirsin. bebekle biraz zor oluyor ama nasip eden kolayligini da veriyor.Canlarim ben sizi hiccc unutmadım unutamam. Sizler hep benim dualarımda kalbimdesin. Bebeğim 9aylik oldu ve ikinciye normal yolla hamile kaldım cokk sevindik.ısyeri bebek ev ve yine hamilelik o kadar yoğun geçiyorki günler.arada kkye girip hızlı bir şekilde okuyup çıkıyorum.hepinizi çok öpüyorum kocaman
arkadasim elektrik verme mi ne diye bir yontem vardi @dianthus sanirim yaptirmisti ismini yanli biliyor olabilirim. on bir basvursaniz. belki isik olur.Sizleri takip ediyorum canım. Yazacak gelişmelerim olmadığı için ancak takip edebiliyorum. Eşim iki gün değerlerine baktırdı çok iyi çıktı değeri arada morfoloji düşüyordu. Sayısı 218 milyon, toplam hareketli%90 morfoloji 12 çıktı. Değerler iyi bende sıkıntı yok ama tüp bebek tedavisi bile olmuyor artık ne yapacaz yapacak birşey kalmadı. Allah'a kaldı işimiz inşasllah nasibimde bebek vardır yoksa zaten yapacak birşey yok. Allah dualarımızı kabul etsin
Kuzum ya inanirim ablamda ona basvurdu göbegi yukarda oluomus rahim yukarda oluormus gibiydi galiba onu asagiya indiriomus deniyecekti bide Ankarada bisey yapiliodu unuttum ona göre ilaclar yapiliomus ona gidecekti vaz gecti Allah im insallah hayirlisiyla nasib etsin ben galen bir aciklamasi olmali mantigindayim o bana dedigin antikor asa testini bi arastir gebeligin geriden gelmesiyle okudugum arastirdigim kadariyla cok kisi fayda görmüsÂmin tatlım valla bende anlamadım uç tüp bebek tedavisinde de aynı sıkıntı oldu. Artık Koca karı yöntemlerine baş vurmaya başladımgeçen belimi çekti bi teyze hamile kalanlar olmuş. Elbet bi yöntem fayda edecek Allah'ın izniyle tabi nasipte varsa
Allah razı olsun cancağzım. Hepinizden razı olsun Allahım.Kizlardianthus arkadasimiz niyetlenmis baslayabilirsiniz okumaya Allah kabul etsin Allah razi olsun insallah
kiz benim herif korkiyiEvetpapyonkilikli bizim elektrikli bebiş oldu :) Daha önce bahsetmişimdir. S Sky_sun canım, piyazoelektrik diye araştır istersen. Bizde döllenme olmuyordu. Elektrikle döllenme sağlandı. Bildiğim birtek genartta yapılıyor. İstersen drla görüş önce. Size uygulanıp uygulanmayacağı konusunda bilgi alırsın. Aynı şeyi @aysem147r ye de tavsiye etmiştim. Açıkçası biz de ümitsizdik. Ama çaresiz değilmiş. Sizlerin de çaresiz olduğunuzu zannetmiyorum.
Evet canım haklısın. Küçükken annem hep yani büyükler diyim taşa oturma ağır kaldırma çocuğun olmaz diye diye harbi çocuğum olmuyorS Sky_sun canim nice kadınlar çocuk dogurmaz dediler. ama inan bu kocakari yöntemiyle cok kadın hamile kalmış lütfen inan. kızımdan önce bende belimi çektim.hatta annem muska yaptırdı ve hamile kaldim.ve tekrar muska yaptiracam sakin aklınıza ufurukculer falan gelmesin.gerçek okumuş hocalar valla bu kocakari yöntemi şimdi bulsam yaparım ya ben birebir sahid olmuşum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?