Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım biz taa 24 saatlik yoldan kalkıp İstanbul a geldik. Bülent hoca ya elimizde ki evrakları gösterdik rahim filmi 3 yıl önce çekildiği için yeniden çektir dedi çektirdim bı sorun çıkmadı. Tedavi öncesi histeroskopi yapmam lazım dedi iki negatiften sonra bunu yapmam lazım ya da embiryo ya pgt dediler, mikro çip bide. Onun dışında başka Yapılacak birşey yok dendi tedavi zamanı yapılacak diğer şeyler dedi. Ben Bülent hocayla görüşme yaptıktan sonra aynı gün Semra kahraman a gittim onlarda aynı şeyi dedi şişli memorial da mikro çip olmadığı için acıbadem i tercih etmek zorunda kaldık. Mikro çip le şansımızın artacağına inandık diğer iki tüp bebeği denediğimiz zaman eşimin morfolojisi düşük çıkmıştı embiryo gelişimini morfoloji kötü çıktığı için etkilediğini düşündük o yüzden mikro çip olan merkezleri tercih ettik araştırdık Bülent hoca gibi ün yapmış biri iyi merkez olur diye düşündüm yani tutmamış olabilir tüp bebek tutmadığı için asla kötülemiyorum ama yani konuştukları yaptıkları şey tam bı vicdansızlik. Olumsuz sonuç aldığım zaman sadece Yapılacak tek şey var dediler embiryoya biyopsi yapmak. Biz bu işten anlamıyor olsak hemen biyopsi yaptırdık fakat bizim embiryolar biyopsi aşamasına bile gelemiyor neyin biyopsisini yapalım diyorlar anlamıyorum. Uzun lafın kısası nasip kısmet işte demek o merkeze gidip bunları yaşayacakmışız

Tatlım sırf Ankara'ya Kaan Aydos volkan baltacı ile görüşme yapmak için gittik eşimle Hulusi hoca ya çok gitmek istedik ama uzak yerden geldiğimiz için bir iki gün ancak kaldık Ankara'da iki gün içinde işte iki Dr la görüşebildik. Hulusi hoca Ankara'da olduğumuz zaman randevuları doluydu. Allah nasip ederse belki yazın gideriz Mehmet hoca ve Hulusi hoca ya . 6 yıldır gitmediğimiz,çalmadıgımız kapı kalmadı . 6 yıl sonra geldiğimiz nokta 3 negatif tüp bebek 3 negatif aşılama elde var sıfır. Üç tüp bebek toplam elde edilen yumurta sayısı 45 yumurta 30 döllenen embiryo bir tane bile kaliteli kaliteli embiryo olmadı. 30 embiryo da sadece en iyi embiryo orta kalite 8 hücreli 3. Gün embiryosu . Allahın bir bildiği var elbet ne diyim. Size soruyorum var mı başka Yapacak birşey bu kadar yıla rağmen hala araştırma yapıyorum belki bi umut belki şu tedavi iyi gelir diye. Allahım kimseyi bu dertle sinamasin sınavimiz bu işte .

Anladim kuzum sakin yanlis anlama sadece merak etmistim senin o dedigin aso testini arastirmayi biraktinmi ki email yaz bence bircok dok yaptirmasanda fikir almis bilgilenmis olursun Allah im yardimcin olsun ya yum. Ya sperm illaki birinin kimyasinda sorun varki yolunda gitmeyen seyler oluor cikmaz yolunun kapilarini tek tek acsin Allah im kestirip atmis dok. Bide cok kiziorum böylelerine

Kuzum ya tabikide var hic vazgecme bence gözden kacan biseyler vardir her tedavi olumsuz olmus ama digerine birgûn karar verirsen daha temkinli at adimini sik eleyip doku bende papyonkilikli ma katiliorum 3. Güne geldiyse hatta 2. Ci güne ve yum cok emin degilse neden rahme yerlestirmiolar sizle konusup en ii ortam anne rahmidir benim dok hep bunu derdi onarimi bile gelisimi bile etkiler demisti her dok ayri kafada denegi gectik valla bu konuda

Dondurulmuş kaldı mi ? Ne kadar ödeme yaptınız piezo için.. allah kucağına almayı da nasip etsin canım.. ben ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum

Canım olur mu yanlış anlamadım. Burda derdimiz bir birimize yardımcı olmak vallahi bir daha tüp bebek tedavisine başlarsak Dr adına çok takılmayacam özel devlet bakmayacam iyi de olsa ün yapmış olsa ilerleyemedik aynı yerde sayıyoruz. Bizim gibi sorunu olup tedavisinden memnun kalanların gittiği yerleri takıp ediyorum. Yok canım CD 56 testini de en kısa zamanda yaptıracam eğer değerim referans değerim verilen Aralık'ta değilse bu sefer bu sorun için serum tedavisi uygulayan merkezleri bulacam. Her bir merkez haberdar değil yani bu durumdan. Dr lara soru sorulan sitelerde bı kaç Dr a sordum işte bağışıklık sistemi ile ilgili bi serummus onu öğrendim

Dondurulmuş kaldı mi ? Ne kadar ödeme yaptınız piezo için.. allah kucağına almayı da nasip etsin canım.. ben ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum
Tatlım benim bi arkadaşım var genarta tedavi olacak bir iki aya kadar onun embiryolari döllenmiyor piezo tedavisi olacak bilgi aldıkça seni bilgilendiririm. Bende o arkadaşın tedavisi merakla bekliyorum umut işte belki bize de faydası olur piezo nun

Açıkçası başkaları olumlu sonuç alsa bile ben bu psikoloji ile kendim için faydası olacağını sanmıyorum şu an ınancim çok az.. bizim gibi olan kimse de yok .. bir merkeze mail attım testleriniz ile merkezimize gelin diyor mail ya da telde bilgi vermekten çok korkuyorlar niyeyse

hepimiz az ya da cok sinandik ne desen ne soylesen haklisin. hep diluamdasiniz duamda olacaksiniz. elbet bubyollar yurune yurune hedefe ulasilcak...

ayyy gece gece uzdun beni yahuu))evet cnim sana katılıyorum.gerçekten nasip yoksa ne yapsan kime gitsen fark etmiyor. bak bize bizim normal yoldan oldu .bile hala bitane saglikli embiriyo elde edemedik .bülent tirastan bahsetmissin canim bülent hoca hakkında hiç olumlu yorumlar duymadım.hep paraci diye anıldı.bence bizim sorunumuz merkezle ilgili değil.bizim dr.deye giderseniz gidin sonuç değişmez demisti.dusunuyorum da galiba öyle bende çoook buyuk yaştaki hanimlar geliyordu beraber opumuz oldu hepsinin kaliteli çıkıyordu .bi bizim kalitesiz oluyordu.keşke diyorum hiç tup yaptirmasaydim.en azindan her ay umutla bekliyordu.şimdi ise dollenme olmuyor diye kendimi sartlandirmis durumdayım.bi umudum.piezzo elektirikte bakalim.ondan da kaliteli embiriyo çıkacak mi?

Canım senin aynı durum benim başımda var inan aynı şeyleri yaşıyorum merkezi arıyorum çaresi yok diyorlar. Uğraşmak istemiyorlar galiba. Başarılarını etkileriz bizimle uğraşırlarsa. Acıbadem de en son tedavi gördüm benimle aynı zamanda tedaviye başlayıp tutmayanlari aradılar onların sorunu olduğu ve embiryolari iyi geliştiği için tekrar gelin merkezimize diye beni bir kere bile aramadılar burdan bile niye aramadılari belli insan seciyorlar

Aynen tatlım kesinlikle katılıyorum sana bizim durumumuz drluk değil. Bülent hoca bize de aynısını dedi kime giderseniz gidin sonuç yine aynı olur dedi. Ve bunu transfer e gitmeme 5 dk kala diyyor yani tutmayacak demek istedi bi daha tüp bebek yapmayın anlamında konuştu. Off Allahım. Bende piezo tedavisini takip ediyorum. Siz tedaviye başlayacak mısınız canım

S Sky_sun canim eşim kesinlikle söz konusu bile olmaz diyor.yani konuyu tamamen kapattı.en son dr.bize bidaha denemeyin deyince eşim bu durumu kabullendi.eşim diyor ki zaten bi problemimiz yok.demek ki içerde kaliteli embiriyo ve ya dollenme olmadığı için hamile kalamiyorum. tabi tup bebekte bunun bir ispatı oldu.benim koca diyor eğer kaliteli embiriyo elde etseydik sadece rahminde titunmasaydi.sonuna kadar denerdik. böyle diyince hak vermemek elde degil .eğer gerçekten bi nebze umudum.bile olsaydı .inan ne yapar eder ikna ederdim.canim senin durumun bizimkinden daha iyi en azindan senin transfer oluyor.mesala bizim görünüşte hiç olmayacak gibi duruyor.ama bak bizim tedavi siz bi cocugumuz oldu.artık bilmiyorum.ortamı iyi mi bi şekilde oldu.cnim eğer içerde dollenme olmadıysa peki bu çocuk nerden cikti

Allah seni güldürdün beni :) valla eşin doğru diyor canım bizde aynı şekilde düşündüğümuz için tedavi işini bir kenara koyduk. Artık kur vs. Onlarla denemeye devam edeceğim olursa olur olmazsa artık Yapacak birşey yok . Senin en azından çocuğun var canım biz daha kötü durumdayız transfer oluyor ama kalitesi çok düşük yüzde beş şansla transferimiz olsa nolur

Canım senin doğal yoldan çocuğun olması bana ümit verdi biliyor musun. Allah ol dediğinde oluyormuş demek ki .. eşine de hak verdim ben de transfer aşamasına hiç gelemedim vardır bunda da bir hayır

Piezo durumu aklima yatarsa ancak öyle görüşmeye gidicem ki ara vermek en mantıklısı

Canım duydum denedim bana faydası olmadı
canim bende çok kur kullandım.ama faydasını hiç goremedim.soğan kuru,incir kuru,çörek otu karışımı vs...vs yani Allah ol dedikten sonra bunların pek te önemi yok.bide canim zaten bizim görünürde bi problemimiz yok.kullanmaninda bi yararı olmaz bence artık ister istemez hayatımıza bakacağız.cnim İNŞALLAH bir gün burda hamileyim diye yazarsin. ALLAH in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…