Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım bu konuda hem genarta gittim hem volkan baltacı ile görüştüm. Bizim döllenme oluyor 3. Güne kadar normal bı şekilde günüyle uyumlu uyumsuz bir şekilde geliyor embiryolar 3. Günden sonra duruyor yavaş yavaş 5. Güne ilk defa getirdiler embiryolari fakat 5. Gün embiryosu uyumlu bölünme olmadı 3. Gün embiryosuyla uyumlu embiryo oldu

Ben binlari ictim bilionmu ya tüp bebekte yada asilamada tüp dok. Bu otlarla ilgili fikri olmadigini ilaclarimi etkileyebilecegini icmemem gerektigini söylemisti asilamada galiba bu topikte yoktum bile ozaman unutmusum senden okuyunca aklima geldi cok ii otlar ben 2014 basinda icmistim

SEMCAN canım biz de seni unutmadık unutmayız hayırlı olsun bebişin inan çok sevindim ama senden duymak ta isterdim açıkçası S Sky_sun canım bak bu topikte kaç kişi olduk doğal yolla hamile olan Allah istedikten sonra sorun diye bişey yol elhamdülillah. eşimin benim gebe kaldığımdan aydan bir önceki değerleri sayı 5 milyon morfoloji yüzde 2 idi sen düşün yani @ravza54 canım mahcup olacak ne var anlamadım biz kardeşiz yahuu duamızı bağışladım Rabbim kabul etsin

Agzina yüregine saglik kuzum Allah razi olsun ve kabul etsin insallah

5. gunde israr edilmesinin sebebi ne? benim ikinci tedavide 3. gun transfer yapildi ve 8 hucreli olmasi gerekirken 9 hucreli ve bosluklar vardi bos gebelik oldu biliyorsunuz. ucuncu tedavide 2. gun embriyosu koyuldu o zaman dr en iyi labaratuar ana rahmidir demisti. birsey fayda etti mi bilmiyorum ama iste Rabbim nasip etti.

Ah ah bizi kim anlar ancak merkezler para tuzağı olmuş. ProfDrBulentTiras in merkezin de o kadar anlattım. Yazın başlayacak olan tedavimize kışın gidip ön görüşme yaptık iki negatif tüp bebek olduğu için önlem amaçlı tedavi öncesi Yapılacak belki test vs. Vardır diye hiç bir araştırma işine girmedi sadece rahim filmi Yenile dedi anlaşmalı olduğu yere gönderdi. O kadar dedim benim iki tüp bebekte embiryor orta kalite oldu gelişimi geriden geliyor. Direk merkezimi suçladı iyi davranmamışlar embiryona dedi. Yazın tedaviye başlayınca noldu 5. Güne kadar ilerlettiler embiryolari kötüledigi merkezden daha kötü embiryo oldu gelişimi durdu. durumumuz belli niye 5. Güne ilerlettiyorsunuz. Üstüne iyi davranmamışlar demişti noldu sizin merkezde iyi davranmamış demek yüzüne bunu diyeceksin aslında ama işte o anın şoku ile konuşamadım. Yani olumsuz sonuç aldığım için. Demiyorum diğer merkezde de olumsuz sonuç aldık ama çok memnun kaldık sadece imsi tekniği yok diye o merkezde merkezimizi değişmek istedik. Transfer parası alabilmek için embiryoların gelişimi durmuş embiryolari transfer ettiler belki de . Allah a havale ettim

Evet, ben ben. Opudan sonra yumurta spermin olduğu ortama elektrik veriliyo. Biz olumlu sonuç aldık.
Biraz ayrıntı verirmisin mesela 3 tedavi gördüm birince 12 yumurta dan 4 döllendi gelişim geriden aynı şekilde ikincide 12 den 3 tane ama kalite kötü gelişim geriden .sob tedavi 5 yumdan 2 döllendi ilerleme yok kalite kötü sizin problem neydi bizde sperm de kaliteli ... maşallah ya allah bağışlasın evladını

Kuzum kimi dok. 5. Gün israri eger yumurtada ufakta olsa sorun görüosa ilerleyip ilerlememesini nasil olmasina bakilio benim dok. Senin dok kafasindandi ilki 3. Gün embiriyosuydu pek ii degil 5. Güne gitmez bozulur en ii ortam anne rahmidir saglikli olan demisti bilion benimde bos cikti ikinci ii ilerledi ya 3. Gün ya 5 gün 3 gün bekledi bakti istenilen oluo 5. Günü bekledi tutunmasi yum gelisim sansini etkilio demekki rahme konulmasi tabikide sansi arttirip ama 100/50 sans gibi tabi bu benim fikrim dok anlattiklarindan

Keske sokun gecince gidip konussaydin kendilerini övmekten baska bisey yapmamislar ama arkadasim beni yanlis anlama 2 negatiften sonra hicbisey arastirtmadan arastirma yapmadan neden kòrü körüne inandin sadece merak ettim yanlis anlama sakin bide ben merkez cok degistirme taraftari degilim benimki devlete bagli bircok özelden bin kat daha ii okudukca diorum insallah bu paracilara gerek kalmadan Allah im en güzelini nasib etsin insallah

İlk iki tedavimde döllenme olmadı. 3. Tüp tedavisinde 15 yumurtadan 9 u piezo ile döllendi. Riske atılmayıp 3. Gün iyi kalite embriyolardan ikisi transfer edildi ve çok şükür birisi tuttu. Bizde çift taraflı sorun var. Eşimde Sperm sayı, hız, morfoloji sorunu, ben de yumurta rezerv azlığı ve düşük amh. Sizin de kısa zamanda olumlu sonuçlar almanızı dilerim.

Agzina yüregine saglik kuzum Allah razi olsun ve kabul etsin insallah
:*
ben daha ilk duydugumda bulent tirasi uyarmak istedim ama kismeti oradadir belki diye sustum. ama durum boyleymis kismet buymus ne diyeyim. nerede yasiyorsun bilmiyorum ama mehmet ahnet Erdem veya genart veya hulusi hocaya bi gorunsen ankarada bildigim kadariyla ilk gorusmeler hep ucretsiz.
biliyorsunuz ben mehmet hocanin hastasiyim. bana soylenenleri de biliyorsunuz. kismet iste bazi seyler.

bence en azindan hikayeni paylasmak fikir almak icin bile olsa bir haftasonu Ankaraya gel.

4 4343 canım senin de sesin çıkmıyor arada uğrayıp bizi haberdar edin lütfen
Canom benim banada uyar kuzum insallah herkesin gonlundeki muradini verir Rabbim .kizlar biz su siralar sureklu randevularimiz var huc bi felisme yok .Allahdan umut kesilmez ben inaniyorum Rabbime .dualatimuzda beni m kizumida yer verin teyseleri .buradaki doktorlar hemen damgayi vurdu sakat diolar .ama benim umudum var .olmazlari olduran Rabbim kiziminda sifasini verecekinsallah .sizleri seviyorum

Massallah canim benim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…