Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Cuma günü yumurta toplandı 15 yumurtadan 10u olgundu bugün aradılar 9 yumurtam kalmış sayı iyi olduğu için 5. gün transferi olacak dedi doktor ondan hamilelik şansı dağa iyiymis inşallah hepimiz iyi sonuç alırız kızlar bu ilk denemem benim

Benim de ilk denemem oldugu icin hem cok heyecanliyim hemde cok korkuyorum. Masallah guzel yumurta toplanmis. Insallah tutunur bebegin sana.

Arkadaşlar salı günü iğnelere başladım.bu 5. Denemem .henüz 6 gün geçmesine rağmen çok sorunum var. AyaklarIm ve ellerimde şişme ve uyuşma oluyor. Sizinde bu tür şikayetleriniz olmuşmuydu. Ayrıyetten 8 gün süren adetim 4 günde bitti. Bu normalmi. Bi terslik var diye çok korkuyorum. Salı günü ilk ultrasonum. Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.

İnşallah bir sıkıntı yoktur, canını sıkma. Doktor kontrolünde de güzel yumoşlarını görürsün inşallah.İlaçlar farklı etki yapmıştır belki. Ben de olmamıştı şişme ve uyuşma ama herkesin bünyesi farklı tabi. Daha önceki denemelerin de böyle bişey olmamışmıydı? Moralimizi yüksek tutmamız lazım. Endişelenme yarın güzel sonuçlarını bizimle paylaşırsın.

daha öncekilerden farklı iğne mi başladın? vücut tepki göstermiş belli ki. ilk kontrolünü neden o kadar uzun verdi 8. güne? cevap vermekten çok soru mu sordum ne benim tedavimde öyle bişey olmamıştı inşallah bi sorun yoktur hakkında hayırlısı canım

Bende de ellerde ve özellikle parmaklarımda uyuşma oldu. Doktorun korkulacak bir şey olmadigini kişiler arasında bu tur sorunlar olduğunu söylemişti. Benim uzun protokol ve normalde 28 günde bir oluyordum 2 gün gecikmişti sure olarak ta 1 gün önce bitti. Yumurta kontrollerinde bir sorunda cikmadi. Tavsiyem su tüketimi arttirman. Benim yasadigin belirtiler azalmisti.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Içimi rahatlıyo sizlerle dertşeşince. Daha önceki denemelerde hiç böyle şikayetlerim yoktu. Bakalim hayırlısı yarın bizi neler bekliyor görücez inşallah güzel haberler verebilirim sizlere.

Evet ilaçlar farklı daha önce gonal f kullanmıştım şimdi puregon pen verdi.Ayrıyetten Kortizon da alıyorum goater için onu dokundu bilmiyorum. 8.gün ilk ultrasonum ama cuma gidip kan vermiştim. Ters bişey çıkarsa biz ararız demişlerdi demekki normal. Hayırlısı artık ya. Cevap vererek Içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim. Insan böyle zamanlarda akla muhtaç kalıyor

Benimde 2 gün geç geldi

Brnim kızımda 5.gün embriyosu kalıte iyi değildi ama yinede tuttu

Canım hadi hayırlısı bende subatin sonunda regl olup tedavi başlıyorum ne zor beklemek bide işten çıktım evde zaman geçmiyor
Ayy Canım aynen bende tüp bebek tedavisi olacam diye işten çıktım gerçi baya oldu ama evde zor geçiyor vakit stresten kilo verdim bende 10 güne kadar adet olurum Şubat ortasi gibi inşallah bende başlıyorum

Ben geldim kızlar 150 puregonla başladık tedaviye.cumartesi günü kontrolüm var.folıc asit ve antibitotik verdi birde gluchopage kullanıyordum zaten.onada devam.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…