Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar ya dünden beri çok bel ağrım var.otururken bile resmen kemiklerim acıyorr.neden oluyor acaba?

Histersk tecrubeni anlatirmisin.
canım 20-25 dklık bir işlem. benimki tanısal histeroskopiydi. rahim de biraz darlık varmış hem o açılmış he de canlandırma yapmış. anestezili olduğu için zaten bişey hissetmiyorsun. sadece uyandığımda biraz karnım ağrıdı o da bir ağrı kesici ile halloldu. ister istemez o gün bi halsizlik hissettim bi kaç saat hastanede dinlendikten sonra misafirhaneye gittik. benimki şehir dışında oldu çünkü. ertesi gün hiççç bişey olmamış gibi normal hayatıma döndüm. yok denecek kadar az kanamam oldu ki doktorum zaten olur demişti. anlayacağın korkacak endişelenecek hiç bişey yok tatlım

Merhaba arkadaşlar 29 yaşımdayım 9yilimiza girdik evliliğimizin 18ay önce 38haftalik kızım karnimda kalbi durmus sezaryen oldu doğum normal yoldan hamile kalmistim ikinci tüp bebek hazırlanırken hamile oldugumu öğrendim şimdi Şubat ayında tüp bebek başlıyorum buay olacaktı sağ yumurtalık yumurtaları bosaltmamis Şubat ayına kaldi

:) valla pek anlayamadım ilki 38 haftalık kalbi durdu tamam. ikinci tüp bebek hazırlanırken hamile olduğunu öğrendin, ona ne oldu?

Canım ikinci tüp bebek hazırlanırken kızıma hamile kaldım kalbi durmus melek oldu kızım başka bebis yok

Sağolun kızlar okadar çok istiyorum ki yeniden anne olmayı korkuyorum da ya tutmazsa diye evlat acısı çok zor 18ay olmuş herşey de sen yoksun böyle oldu söyle oldu demekten alamıyorum kendimi sonuç hep gözyaşı...

Tsk ederim canim tahminimde kolay olacagiydida yine amiyat narkoz denilince geriliyor insan ya.

Kızlar ben de opu oldum. Doktorum döllenmiş yumurtaları dondurmaktan yana, hemen transfer yapmayacak. Böyle daha olumlu sonuçlar alındığını söyledi. Bir daha ki şubat adetimle başlayacağım. Peki adetin kaçıcı günü işleme başlanıyor yani transfer işlemine. Bilgisi olan var mı?

Benim drumda ayni dusuncede vucut ilaclardan arinsin istiyor...ben 1. Tup bebegi donmuslarla yaptim..adet oldugun gunden saymaya basla..adetin 19. Gunu tranfer oldu..simdi 2. Tup bebege hazitlaniyorum..transfer tarihim yine..adetin 19. Gunu...

benimde donduruldu adetimin 2.günü ilaçlara başladım subat 7 de kontrolum var 12 subat gibi transferim olacak 16. gün oluyor benimki.

Benim drumda ayni dusuncede vucut ilaclardan arinsin istiyor...ben 1. Tup bebegi donmuslarla yaptim..adet oldugun gunden saymaya basla..adetin 19. Gunu tranfer oldu..simdi 2. Tup bebege hazitlaniyorum..transfer tarihim yine..adetin 19. Gunu...
Çok teşekkür ederim cevabın için. Doktorum da rahmin dinlenmesini istiyor, bi de dediğin gibi vücut ilaçlardan arınsın istiyor. Peki sen ne zaman opu olmuştun. İlk adetin mi, ikinci mi ? İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın, sağlıkla bebeğine kavuşursun...

Çok teşekkür ederim. O zaman adetin 2. günü başlayacağım ben de. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla.
adet olunca doktorunla irtibata geçersen daha iyi olur. kiminin tedavisi farklı olabiliyor umarım dediğin gibi bu son denememiz olur bebişlere kavuşuruz

cnm 7 8 adet keçiboynuzunukayanyan suya atıyorsun kısık ateşte 3 dk kaynıyor sonrasında altını kapatıp 20 dk o suyun içide bekliyor 20 dk sonunda suyun içinden çıkarıp ılık ya da soğuk içiriyorsun

Arkadaşlar ben de tedaviye başladim.dün puregon vuruldum.inşallah güzel yumlar olur.Allah kimsenin çabalarını boşa çikarmasin.ben de toplamdan sonra 1 ay bekleyip sonra transfer düşünüyorum.bakalım hakkımızda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…