Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

günaydın canlar. ben de cumartesi gün histeroskopi oldum şimdi lucrin ile uzun protokol tedavime başladık adetimle birlikte diğer iğneler de başlayacak. hepimiz hepimiz pozitifleri görürüz 2015 i anne olarak bitiririz inşallahhhh

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah tedavı sonunda hepimiz muradımıza ereriz tatlım bende Şubat adetimle başlıyorum inşallah

Günaydın cnm.. amin canım insallah seninde tedavin hayırla sonuçlanır hepimiz hamiş topiklerinde konusuruz inş

Bizde sınuçlar 0 çıkmıştı bugun tekrar kan ve sperm testi vericez. Proxeed evicap pharmaton kullanıyoruz bir de keçiboynuzu bakalım nolur bizim tese ihtimali çok yüksek görünüyor tabi allahtan ümit kesilmez sanırım öğleden sonra çıkar sonuçlarımız
r

Ben de rüyamda sonuçları gördüm 3 milyon olmuş nasıl sevindim beklemenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim hem biran önce öğleden sonra olsun sonuç öğrenelim diyorum hem de acaba hiç mi öğrenmesem tabi korkunun ecele faydası yok bakalım.

selam kızlar bu sabah regli oldum doktorumu aradım yarın gel dedi dondurulmusla transfer için tedaviye başlıyorum Allahın izniyle.. benim ilk denemem olacak adetin kaçıncı günü transfer oluyor ??
CANIM KULLANDIĞIN İLAÇLARI FALAN YAZ BİZDE BİLGİLENELİM BENDE BUGÜN LUCRİN DEPORT İĞNE OLDUM ADETTE GİDECEM BENDE

CANIM KULLANDIĞIN İLAÇLARI FALAN YAZ BİZDE BİLGİLENELİM BENDE BUGÜN LUCRİN DEPORT İĞNE OLDUM ADETTE GİDECEM BENDE
canım ben de bildiklerimi yazayım belki faydası olur. adetin ikinci günü estrofem ile başlıyosun tedaviye genellikle başka bisey de kullanmıyorsun transfere 3 gün kala da progestan iğne. ama benim doktorum herkesten farklı olarak 3 tane orgalutran 1 tane de ovitrelle kullandırtmıştı. ne var ki bebişlerim sağlıklı çözünmedi son gün transferiptal edildi şimdi şubat adetimle yolumuza 0 dan başlıyoruz. hepimiz için hayırlısı olsun

tamam canım şuan hiçbişey kullanmıyorum bugun 15:00 de doktorda olucam gidip geleyim bilgi veririm ..seninde tedavin hayırlı olsun cnm

Canım keçi boynuzu kürü nasıl hazırlanıyo. Tarifi varsa çok sevinirim. Bizimde azosperm sorunumuz var artık Tese şansımızda bitti. 1 hareketli 1 kaç hareketsiz Sperm bulunuyo sadece. Bunada şükür yüzde 0.1 de olsa bi şansımız var

Arkadaşlar FSH 26.92 çıktı eşimin prolaktin normal acaba bu ne demek oluyor ???

İNŞALLAH CANIM

Kızlar tarlusal bittikten hemen sonra adet olunuyor mu?benîm bugun biticek ya adetim h.sonuna gelirse diye korkuyorum:-(

Sonuçlarımız yine 0 fsh yüksek denilebilir tek şansımız tese o da %30 pazarteside klinikle randevumuz var tedaviye başlıyoruz bi aksilik olmazsa

doktordan geldim kızlar önce ultrasonla baktı yumurtalıklar sakinleşmiş dedi :) bir sıkıntı yokmuş kan alındı hormonlara bakıldı bebek asprini verdi günde 1 tane içilecek birde estrofeme bu akşam başlıyorum 7 şubatta kontrole gidicem sanırım 12 subat gibi transferim olacak Allahtan hayırlısı herkes için..

merhaba arkadaşlar bende bu yollardan geçmiş iki tüp iki aşı ameliyat lar kısaca bir altı uzun yılı devirmiş şimdiler de ise sabrımın dualarımın karşılığını almiş yedi aylık hamile bir prenses annesi adayıyım.inşallah rabbimin izniyle nisan 15 gibi prensesime dila ma kavuşucam.eşimle neler atlattık neler.yazsam buraya sığmaz imkansız yani.altı buçuk yıl dile kolay negatifler yıkılan hayaller bize inat hergün aldığımız hamile haberleri.bu yolda dökülen paralar insanın ömrünü yiyen dengesiz drlar.ama birşey sizi dimdik ayakta tutar oda bebeğinize olan özleminiz... eşinizin kucağında görmeyi hhayal ettiğiniz yavrunuz için asla vazgeçmeyin pes etmeyin rabbim sabırla bu yolda savaşanları asla evlatsız bırakmıyor.bütün dualarım sizinle bu yollardan geçmiş biri olarak onca tedaviye rağmen bizim meleğiğmiz doğal yolla oldu çünkü vakti zamanı gelmişti rabbim ol dedi halimizi dualarımızı duyan yüce rabbim sizinde kucağınızı doldursun hepinizin son tedavileri olsun yuvanıza hiç bitmeyenbahar gelsin.şu anda karnımı tekmeleyen kızım dasize dua ediyor allahım sen her şeye kadirsin ol de olsun buradaki arkadaşlarda bebeklerine kavuşsun sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah dualarım sizinle asla ümidinizi kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim birgün bile bebeğimden vazgeçmedim.sizde vazgeçmeyin
allah yar ve yardımcınız olsun bebeklerinize kavuşcaksınız inşallah hayırlı pozitif tedaviler hepinizin kucağı dolsun aminnnnn

Kızlar tarlusal bittikten hemen sonra adet olunuyor mu?benîm bugun biticek ya adetim h.sonuna gelirse diye korkuyorum:-(
Canım bende gynelle draje kullanıyorum korunma hapı 10 gün sonra bitecek hemen adet olur muyum yoksa kaç gün sonra Merak içindeyim

Histersk tecrubeni anlatirmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…