Başın sağolsun canım rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşaallah.Kizlar benim.bu aralar keyfim yok bu ayi sevmiom yarin babacigimin ölüm yildönümû ne cabuk gecti 3 yil onsuz saka gibi bundan keyfim yokNursELmira kuzum hayirli olsun insallah gelsin gönlündeki en güzeli
Saol canım evet inşallah başlamayı düşünüyrm ama adetm bitince.. eğer dondurulursa bidaha ki adet dönemi yardım isterm senden Allah razı olsuncanım Rabbim güzel gönlüne göre versin her zaman dualarımdasın am özel istediğin bişey varsa destek olurum 41 Meryeme falan başlarsan mutlaka haber ver
Canım benim mekanı cennet olsun bizim de 5 yıl oldu düğünümü bile göremedi ama elden bişey gelmiyor RAbbimden gelene boynumuz kıldan ince bize bol bol dua etmek düşüyor yatın fırsatım olursa bir YAsin okurum inşallah babacın için ALlah rahmet eylesinKizlar benim.bu aralar keyfim yok bu ayi sevmiom yarin babacigimin ölüm yildönümû ne cabuk gecti 3 yil onsuz saka gibi bundan keyfim yokNursELmira kuzum hayirli olsun insallah gelsin gönlündeki en güzeli
Aminn Canim benim insallah hayirlisiyla hepimizinkineBaşın sağolsun canım rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşaallah.
Sendemi ben gibi eksik off ya Allah im sabir versin yarani destim hakkini helal et canim benim Allah im binkere razi olsun insallah öyle taktir Allah imin emanet onun cok sükür bugünlerimize birgûn kavuscazCanım benim mekanı cennet olsun bizim de 5 yıl oldu düğünümü bile göremedi ama elden bişey gelmiyor RAbbimden gelene boynumuz kıldan ince bize bol bol dua etmek düşüyor yatın fırsatım olursa bir YAsin okurum inşallah babacın için ALlah rahmet eylesin
Bende varım 19 yaşında babamı kaybettim 10 yıl oldu vefat ettiği ne mezun olduğumu görebildi ne düğünümu çok üzülüyorum eşimi görse çok severdi çok iyi anlaşırlardi her zaman içimde bı yara olarak kalacak ömrüm boyunca çok imreniyorum babası olan insanlara.ustune çocuk derdim var 6 yıldır olmuyor.allh yardımcımız olsun. Allah babalarımızın mekanlarını cennet eylesin inşaallahSendemi ben gibi eksik off ya Allah im sabir versin yarani destim hakkini helal et canim benim Allah im binkere razi olsun insallah öyle taktir Allah imin emanet onun cok sükür bugünlerimize birgûn kavuscaz
ben 350 okudum yarin tamamlarim. eksik olan varsa daha hizli tamamlayip yardimederimKizlar bitiren varmi duasini 100 tane ekstra okuyabilen yada
Sendemi ben gibi eksik off ya Allah im sabir versin yarani destim hakkini helal et canim benim Allah im binkere razi olsun insallah öyle taktir Allah imin emanet onun cok sükür bugünlerimize birgûn kavuscaz
yok kuzum ne hakkı herkesin başına gelen gelecek bişey sonuçta derler ya abbim sıralı ölüm versin bir de geçinden versin tabi ki. rabbim cennetinde buluştursun bu arada ekstra 100 adet okurum senin için yarın cuma vaktine bitmiş olur öptüm seniKizlar bitiren varmi duasini 100 tane ekstra okuyabilen yada
Oyy kuzum ya hakkini helal et seninde yarani destim ne dügün cd izleyebiliorum nede resimlere toplu resmimden onun resmini indirdim duvarda halen yeri bos o boslugu doldurcak hicbisey bulamadim oraya baktikca onu görüyorum dag derlerya kiz icin onlar bizim dagimiz cok dua ederdi kizimin bir yavrusu olsun die cok sükür Allah ima sana burdaki kardeslerime isteyen herkese nasib etsin insallah ilk defa bu bayram nasibse baba evinde kutlayacam ve onsuz bugünlerimize de bin sükürBende varım 19 yaşında babamı kaybettim 10 yıl oldu vefat ettiği ne mezun olduğumu görebildi ne düğünümu çok üzülüyorum eşimi görse çok severdi çok iyi anlaşırlardi her zaman içimde bı yara olarak kalacak ömrüm boyunca çok imreniyorum babası olan insanlara.ustune çocuk derdim var 6 yıldır olmuyor.allh yardımcımız olsun. Allah babalarımızın mekanlarını cennet eylesin inşaallah
Kuzum bende 350 okudum bugün bitirmeye calisirim bitiremezse yarfimlasalimben 350 okudum yarin tamamlarim. eksik olan varsa daha hizli tamamlayip yardimederim
Allah razi olsun canim tesekkür ederim aynen Allah im sirali ölüm nasib etsin onlarin icecegi su aldigi nefes oraya kadardi cok sükür kimseye muhtac olmadilar insallah hayirlisiyla canim bende öptüm biciriklayok kuzum ne hakkı herkesin başına gelen gelecek bişey sonuçta derler ya abbim sıralı ölüm versin bir de geçinden versin tabi ki. rabbim cennetinde buluştursun bu arada ekstra 100 adet okurum senin için yarın cuma vaktine bitmiş olur öptüm seni
Canım cuma saatine bitirecem artı sana 100 olarak yazabilirsin beniKizlar kimse bildirim yapmadi huhu dualar bittimi yarin son
papyonkilikli NursELmira S Sky_sun dnzderya 4 4343 aysesahra dianthus kizlarrr
Saol kuzum cuma ben müsait olamayabilirim herkes evde yarin hastane isleri var müsait olursan sen okuyabilirmisin okuyamazsan ben okumaya calisirimCanım cuma saatine bitirecem artı sana 100 olarak yazabilirsin beni
Tatlım bitirdim duamı. Allahım kabul etsin hepimizin duasını inşallah..Kizlar kimse bildirim yapmadi huhu dualar bittimi yarin son
papyonkilikli NursELmira S Sky_sun dnzderya 4 4343 aysesahra dianthus kizlarrr
okurum canım inşallah liste bitti mi herkesten haber aldın mı?Saol kuzum cuma ben müsait olamayabilirim herkes evde yarin hastane isleri var müsait olursan sen okuyabilirmisin okuyamazsan ben okumaya calisirim
Helal olsun canım ne demek. Âmin inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.Oyy kuzum ya hakkini helal et seninde yarani destim ne dügün cd izleyebiliorum nede resimlere toplu resmimden onun resmini indirdim duvarda halen yeri bos o boslugu doldurcak hicbisey bulamadim oraya baktikca onu görüyorum dag derlerya kiz icin onlar bizim dagimiz cok dua ederdi kizimin bir yavrusu olsun die cok sükür Allah ima sana burdaki kardeslerime isteyen herkese nasib etsin insallah ilk defa bu bayram nasibse baba evinde kutlayacam ve onsuz bugünlerimize de bin sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?