Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Nurselim yardim edeyim kuzum bitmediyse cuma saatine kadar

Kizlar evet sira papyonkilikli arkadasimizda hadin canlar az dostumuz kardesimiz kaldi acilsim ellerimiz semaya bir kez daha dualarimizda BULUSALIM papyonkilikli arkadadimizin niyetine listeliyorum hadin silkelenin can dostlarim BISMILLAH diyelim 4444 salavat i TEFRICIYE okuyoruz 17.03.17 cuma saatine kadar vaktimiz canlar
papyonkilikli : 559
dnzderya : 555
aysesahra : 555
@jonguil : 555
NursELmira : 555
4 4343 : 555
dianthus : 555
R ravza54 : 555
Hadin canlar süreyi tekrarliyorum 17.03.17 cuma saatine kadar

yaa kimse yanlış anlamasın ama böyle hiç içime sinmiyor zorla okunuyormuş gibime geliyor 15 gün gibi bi sürede ne olursa olsun bu dua okunur. okunduysa bi okudum yazılır. artık devam etmesek mi ki
Ben zevkle okuyorum..bu sayede ezberimde yeni dua olmuş oldu..Rabbim hepimizin duasını niyetini kabul etsin inşallah..

yaa kimse yanlış anlamasın ama böyle hiç içime sinmiyor zorla okunuyormuş gibime geliyor 15 gün gibi bi sürede ne olursa olsun bu dua okunur. okunduysa bi okudum yazılır. artık devam etmesek mi ki
malesef ben hep son 4 gunde okuyabiliyorum canim. hep niyetleniyorun ama kaliyor.

Canlar daha niyetlenemedim insallah aksam namazindan sonra niyetlenicem. ben bir tane niyetimi soyleyim bilin yureginizden birkere bile olsa dua etseniz yeter.
kardesim hasta. doktorlar malesef bir tedavisi yok diyorlar. dualara ve alternatif tibba yoneldik. zaten kronik olan baska bir rahatsizligi vardi uzerine de bueklendi. Rabbim ol der olur. dertten once derman yaratilirmis. Rbbim dermanini.versin. bi kere kardesim icin dua ederseniz tefriciyenin yaninda cok mutlu olurum.

papyonkilikli kuzum niyetini Allah im kabul etsin insallah okuyabildigim kadar safi adinida okurum haber ederim Allah tan umut kesilmez insallah hayirlisiyla ii olur kardescanin
dnzderya kuzum valla telefonlar akillanior bizleri aptallastirio yanlis anlamayin söz meclisten disari

Ben hic umudumu kesmedim ama kardesim psikolojik olarak da coktu. bana sifa icin degil alismam icin dua edin diyor okadar iyilesecegine inancini yitirdi. Allah razo olsun dilerim sifalar tez gelir

est ben de bana tepki gösterenlere öyle diyorum niçin almıyorsun akıllı telefon diyorlar sahibi akıllı zaten diyorum artık şartlar neredeyse kaldırmıyor benim telefonu ama ben inatla gittiği kadar daha almayı düşünmüyorum

Ben hic umudumu kesmedim ama kardesim psikolojik olarak da coktu. bana sifa icin degil alismam icin dua edin diyor okadar iyilesecegine inancini yitirdi. Allah razo olsun dilerim sifalar tez gelir
Rabbimden umut kesilir mi ki canım benim ama tabi hasta psikolojisi kabullenmiyor annemden biliyorum kanser olduğunu duyduğunda neredeyse evine alışverişi kesmişti çok şükür sağlıkla atlattı bir amelyatla kurtuldu inşallah kardeşin de kısa sürede atlatır sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…