Canim Allah im insallah hayirlisiyla bu sefer nasib eder bende 4. De aldim kucagima cok sükür Allah im sana kardeslerime herkese nasib etsin insallah hayirlisi ileSelam kizlar nisanin 4unde transferim var benim icin de okur muyuz acaba duaya ihtiyacim var4dusugum var.
Insallah canim bana da dua eder misinCanim Allah im insallah hayirlisiyla bu sefer nasib eder bende 4. De aldim kucagima cok sükür Allah im sana kardeslerime herkese nasib etsin insallah hayirlisi ile
Insallah canim bana da dua eder misinCanim Allah im insallah hayirlisiyla bu sefer nasib eder bende 4. De aldim kucagima cok sükür Allah im sana kardeslerime herkese nasib etsin insallah hayirlisi ile
Hayırlı cumalar kızlar. Ne yapalım canım aynı benden sizden nbrKizlar naparsiniz beanerdesiniz uleyn
Bendende ayni bea ugrasiikHayırlı cumalar kızlar. Ne yapalım canım aynı benden sizden nbr
Canim tek olarak ederim ama diger duaya ben tek karar verememInsallah canim bana da dua eder misin
canim istersen diger arkadaslar da kabul.ederse listeye alir 4444 tane tefriciye okuruz hep birlikte. ama sirada arkadaslar var. ama bireysel olarak ben de dua ederim. ben d 3. de aldim kucagima. Rabbim saglikla Hayirla kavustirsunInsallah canim bana da dua eder misin
Yaa cok sevinirim. 4unde transferim olacak. Duaya ihtiyacim varrcanim istersen diger arkadaslar da kabul.ederse listeye alir 4444 tane tefriciye okuruz hep birlikte. ama sirada arkadaslar var. ama bireysel olarak ben de dua ederim. ben d 3. de aldim kucagima. Rabbim saglikla Hayirla kavustirsun
canım cuma saati giremedim siteye ben bağışladım Rabbim kabul etsindnzderya kuzum duayi senmi bagisliyacan benmi
canım bizim sıradaki arkadaşın duası 31 Martta bitiyor sonra kalan 4 günde 4444 yetişir mi herkes okur mu bilmiyorum ama kişisel olarak ben destek verebilirim Yasin okurum Meryem okurum senin içinSelam kizlar nisanin 4unde transferim var benim icin de okur muyuz acaba duaya ihtiyacim var4dusugum var.
Ya cok sagol. Kac gunde bitiyor acaba test gunune kadar yapsak olur mu benimkinicanım bizim sıradaki arkadaşın duası 31 Martta bitiyor sonra kalan 4 günde 4444 yetişir mi herkes okur mu bilmiyorum ama kişisel olarak ben destek verebilirim Yasin okurum Meryem okurum senin için
2 hafta okuyoruz.Ya cok sagol. Kac gunde bitiyor acaba test gunune kadar yapsak olur mu benimkini
istersen siradaki arkadasin duasina sen de katil 1 haftasi var. kalan duayi aramizda bolusuruz yine. diger arkadaslar da kabul ederse. bu grup 2 yildir devam.ediyor. kardes gibi olduk birbirimize. birimizin hayir dedigine hepimiz uyariz.Ya cok sagol. Kac gunde bitiyor acaba test gunune kadar yapsak olur mu benimkini
Tamam nasil yapiyosunuz ne kadar okunuyoristersen siradaki arkadasin duasina sen de katil 1 haftasi var. kalan duayi aramizda bolusuruz yine. diger arkadaslar da kabul ederse. bu grup 2 yildir devam.ediyor. kardes gibi olduk birbirimize. birimizin hayir dedigine hepimiz uyariz.
Ay cok sagol yaa dusunmen yeter. Ben de katilayim size destek olurum istersenizKızlar isterseniz bana okunan duayı arkadaşa bağışlayalım olur mu ki öyle . Ondan sonra biz yine sıraya göre devam ederiz. Ya da papyon kliklinin dediği gibi biran önce bitirip arkadaşa başlayalım fakat benim daha 300 duam var okunacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?