Oyyy masallah subhanallah yesin teyzeler senin pipini emi yokyok bu cocuk süprizleriyle dolu oyy kiyamam sen annenin mis gibi cennet kokusunu taniyip anneyi birakmadinmi sen anneyi cokmu özledin.pasam oohhh afiyet bal seker olsun em tabi emdikce beyin dicekki daha fazla lazim üret bakalim dicek sifa olsun kilo olsun anaciginin sütü Allah im en kisa zamanda kavustursun teyzem anacigina masallah sanaTeyzelerrrrr haber var benden annemle kucaklaştık dünmemeyi tuttum ama uykudan gözümü açıp emmeye konsantre olamadım . Bugün yeniden denedik beni tekrar küvözüme koyup gideceğini anladığım için daha temkinli davramdım süremiz bitene kafar emdim cup cup. Süt azdı ama olsun ben emdikçe gelecekmiş herkes öle diyormuş 1850 gr oldum 2000 olunca evimize gidecekmişim
Canım benim 75 kaldı yarın öğlene kadar inşallah bitirmeye çalışacamKizlarr duamizdan ne haberr kimse bisey yazmadi
konustuk kuzum. operim. bitecek cuma vaktine kadar.
masaalllaahhh masallllaaahhh. sonra o pasa bir tosun.olacak ki sorma gitsin. benim kiz bayagi iyi kiloyla dogdu masaallah ama kilosu o kilo sonra hic kilo almadi arkadasimin kizi 2200 dogdu 8 aylikken 10 kiloyduTeyzelerrrrr haber var benden annemle kucaklaştık dünmemeyi tuttum ama uykudan gözümü açıp emmeye konsantre olamadım . Bugün yeniden denedik beni tekrar küvözüme koyup gideceğini anladığım için daha temkinli davramdım süremiz bitene kafar emdim cup cup. Süt azdı ama olsun ben emdikçe gelecekmiş herkes öle diyormuş 1850 gr oldum 2000 olunca evimize gidecekmişim
Tmm kuzum bende òptümkonustuk kuzum. operim. bitecek cuma vaktine kadar.
Agzina yüregine saglik canim Allah razi olsun
Canım bizim de az kaldı ama biter sen bana bildir tamamlanırsa yoksa bitince ederiz duasını
canim kasmayin haftaya kalsinKizlar dua bitmedi geri dönüs yapilmaddnzderya kuzum kizlar geri dönüs yapmadi yaparlarsa duruma göre yapalim
Helal olsun canım ne demekKizlar duamiz haftaya kaldi bitiremeyen arkadaslarimiz bitirenler hepinize duyrulurBestttt dnzderya S Sky_sun 4 4343 papyonkilikli NursELmira dianthus haftaya bagislancak duamiz dnzderya kuzum hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?