Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlarrrr biz yarın taburcu oluyoruz ALlahın izni ile çok heyecanlıyım doğumda bile bu kadar heyecanlanmadım desem yeri çok şükür bin şükür RAbbim buradaki her kardeşime de yaşatsın inşallah R ravza54 canım biz hastane telaşında oluruz duamı bağışlayabilecek misin? Tam da yavrumun eve geldiği güne denk geldi ne mutlu

Canim cok sevindim. Hersey gonlunuzce olsun. Darisi bizlere. Bu arada arkadaslar gece bitti duam

Oyy ne mutlu sana bin sükür Allah ima cok sevindim gözünüz aydin olsun insallah tabi bagislarim ne güzel duan bitti canim Allah im niyetini kabul etsin bol bol òp pasayi

Evet kizlar duamiz sona erdi hepinizin niyetini kabul buyursun Allah im hepinizden razi olsun insallah agziniza yüreginize saglik niyetleriniz en kisa zamanda olsun hayirlisiyla evlerinizden saglik bereket hic eksik olmasin hepinize tesekkür ederim
dnzderya dianthus papyonkilikli aysesahra 4 4343 S Sky_sun Bestttt NursELmira ve duamiza yardim eden CANIM AZRAMM hepinizden Allah razi olsun tekrar nasib olursa dualarda bulusalim duamiz bitti diye biryere kaybolmayin lütfen illa bisey olunca degil havadan sudan da konusalim

Allah kabul etsin canım. İnşaallah evet havadan sudan konuşabiliriz. Mesela bahar bitmek üzere yaz mevsimine yakıştırken yaz temizliği kışlıkları kaldırdım çilek mevsimi malum reçelimi yaptım.baya bı işlerimi hallettim çocuk olmayınca elim boşta kaldı galiba durmadan başıma iş çıkarıyorum:)

Rabbim bir daha ayrilik gostermesin hep mutlu guzel ayriliklariniz olsun.olacaksa da :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…