- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 37
Canim ya cok üzüldüm ya duani paylastim Allah im insallah hayirlisiyla tez zamanda kucagini doldursun insallah hakkinda hayirlisi olsunKizlar dua edenlere cok tesekkur ederim hayrilisi degilmis 5. Dusugimu yapiyorum pozitifti kisa surducok uzgunum
Canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin çok bekletmeden sağlıklı gebeliğin olur inşaallah.Kizlar dua edenlere cok tesekkur ederim hayrilisi degilmis 5. Dusugimu yapiyorum pozitifti kisa surducok uzgunum
Canım yaa üzülme diyemeyeceğim neler yaşadığını bizden iyi kimse anlamaz ama 4 tüp bebek tedavisi 1 dondurulmuş tedavi iptali bir düşük bir de kürtajdan sonra RAbbim kendiliğinden verdi mucizemi sınavım hala bitmedi bebeğim küvözde ama bin şükür sağlıklı. O yüzden sloganamız belli Umudumuz sonsuz. En hayırlı zamanda hepinize de nasip edecek inşallahKizlar dua edenlere cok tesekkur ederim hayrilisi degilmis 5. Dusugimu yapiyorum pozitifti kisa surducok uzgunum
Canım size nasıl uygun düşerse bana uyar. Ben bebeğimin sağlıkla yuvamıza gelmesi için dua istiyorum sizden. Bana da dağıtım yapın ben okuturum kendime düşeniKizlar duayi bagisladim siradnzderya mda bi oda gelsin napalim bakalim
Canim okurken cok duygulandim Allah sana bagislasin bebegini. 4 tedavin olumsuz mu olduCanım yaa üzülme diyemeyeceğim neler yaşadığını bizden iyi kimse anlamaz ama 4 tüp bebek tedavisi 1 dondurulmuş tedavi iptali bir düşük bir de kürtajdan sonra RAbbim kendiliğinden verdi mucizemi sınavım hala bitmedi bebeğim küvözde ama bin şükür sağlıklı. O yüzden sloganamız belli Umudumuz sonsuz. En hayırlı zamanda hepinize de nasip edecek inşallah
Insallah cok sagolun hepiniz iyi ki varsiniz.Canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin çok bekletmeden sağlıklı gebeliğin olur inşaallah.
Tamam canim ederim tabiBestttt canim duaya devam edecekmisin son arkadasimiz icin birkez daha el kaldircaz
Sadece ilk tedavim de tutmuştu o da kalp atışı bile duyulmadan düşmüştü RAbbim büyük çok dua et canım inşallah nasip edecek hepinize...Canim okurken cok duygulandim Allah sana bagislasin bebegini. 4 tedavin olumsuz mu olducok zor surecler yaaa. Dua edicem bebegin icin
Canim gitmedi türkiyeye cünkü burdaki ordaki terminleri bitmedi findik terapi görüo suanlik hersey ayni ama ben inaniorum birgûn hersey daha ii olcak Allah im sinavlarini gecmeyi nasib etsin insallahAyy 4343 den haber var mı geldi mi TÜrkiyeye kızı nasıl çok merak ediyorum onu. Benim duaya başlayabilirsiniz canım ALlah razı olsun
Gitme canim bir kardesimiz daha oldu hayirli ugurlu olsun ne güzel Allah im insallah cifter cifter versin canimTamam canim ederim tabi
hersey ayni degil gelisme de var kuzucukta...Canim gitmedi türkiyeye cünkü burdaki ordaki terminleri bitmedi findik terapi görüo suanlik hersey ayni ama ben inaniorum birgûn hersey daha ii olcak Allah im sinavlarini gecmeyi nasib etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?