Yok özlemedimBenide ozledin miiyiyiz sen neyapiyon çok oldu topiğe ugramayali ))))bizim burası çok sıcak ustune de nem offf değme keyfime valla bazen sıcaktan aglauasim geliyor sinirden
canim bu bitmeden bizi hic bişey kesmez.iyi olduguna da sevindim .arada bi slm atsan bile yeterli hadi cnim seni kizini kocaman opuyorumYok özlemedimburayi sorma ya dengesiz hava bi günes bi soguk bütün dengelerimle oynadi ayy kiyamam al havuz koy banyoya kocisinle keyif yap ohhh ben ayni bildigin gibim
ben de tatilde biraktirmayi planliyorum. 3 hafta sonra insallah tatile cikicaz. bikac hafta once kakasini yapinca cis popo diyordu. ben salak herkese soyledim nazar degdi kuzuma. demiyor artik. yine der insallah.Merhaba kızlar benim belimde fıtık çıktı fizige gidiyorum 10gundur agrilarim kesildi çok şükür
Kızım üç haftadır tuvalete gidiyor alıştı artık hiç bez baglamiyorum 12aydan itibaren wc kapısına vuruyordu ben icerdeyken bende kızım buraya CIS kaka yapılıyor sen bezine yapıyorsun diyordum
Sonra lazimlik aldım onunla oynadı sadece yaz girince gündüzleri bezi çıkardım üzerine yapınca ağlıyordu CIS kaka diye böyle böyle öğrendik çok şükür halima fln cis yapmadi annelerin anlattığı gibi olmadı
Bi maşallahinizi alalım kızlar teyzeleri
Memeden kesmek istiyorum ilk teşebbüsüm olumsuz sonuclandi fitigim için ilaç kullanmam gerekiyor minoset fln fayda etmiyor kızlar biraktiranlar nasıl yaptınız
Gogusum aşırı ağrıyor zor dayandim bide tam meme tutkunu yeni doğan gibi emiyo
Canım geçmiş olsun maşallah kizceyede ben daha yeni yeni söyledim oda kuzenlere fln annem sakın kimseye söyleme nazara gelir dedi inş sizde en kısa zamanda ogretirsiniz çabucakben de tatilde biraktirmayi planliyorum. 3 hafta sonra insallah tatile cikicaz. bikac hafta once kakasini yapinca cis popo diyordu. ben salak herkese soyledim nazar degdi kuzuma. demiyor artik. yine der insallah.
biz iyiyiz sukrolsun. oglum 3 aylik olacak nasip ederse rabbim. gece gunduz karisiyor ama olsun. saglikli olsunlar.
buara bir burun akintisi var kizimin.
buralar cok sicak. bende de gobek fitigi oldu oglanin hamileleiginden sonra. yuzumdede kist vardi kulagimin altinda ikisi icin de operasyon diyorlar da yuzumdekine cesaret edemiyorum. yuz sinirlerinin tam altinda ama artik cok yorgun oldugumda cenemde agri yapiyor. tup bebek tedavisi ile buyumeye basladi hamilelikle birlikte basparmagim kadar oldu. ic tarafta ama baski yapiyor.
ben de durumlar bu sukrolsun hanimlar...
Canimm selam. Ben akisina biraktim dusukten sonra. Allah hayirlisini versin sizler nasilsiniz
canim profil nick verecegin kiloyu yazıyor verebildinmi yani hedefine ulasabildinmi?Canimm selam. Ben akisina biraktim dusukten sonra. Allah hayirlisini versin sizler nasilsiniz
Ulastimm canim o kafa dagitmak icin iyi oldu 6 7 kilo vermek istiyordum verdim. Simdi akisina biraktimcanim profil nick verecegin kiloyu yazıyor verebildinmi yani hedefine ulasabildinmi?
Sağol canım amin inşallah... bazen çok çaresiz hissediyorum zaman zaman oluyorCanim insallah hic tedaviye gerek kalmadan nasib etsin Allah im insallah ki bu halle yola cikilmaz yorgunlugunu karamsarligina Allah im hemen bir umut umudunun da dermanini nasib etsin insallah
ohh darisi bana mesala ne yaptin canimUlastimm canim o kafa dagitmak icin iyi oldu 6 7 kilo vermek istiyordum verdim. Simdi akisina biraktim
3 ana 3 ara ogun klasik diyetle spor canim. Forumda zayiflama gruplari var motive ediyo istersen gelebilirsin orda menu spor yaziyoruzohh darisi bana mesala ne yaptin canim
Ben burdayim ama kimse yok kuzu dogru dion ohh öp öpcanim bu bitmeden bizi hic bişey kesmez.iyi olduguna da sevindim .arada bi slm atsan bile yeterli hadi cnim seni kizini kocaman opuyorum
Öncelikle masallah subhanallah canim bide cok gecmis olsun tuvalet icin cok erken ama senin findik hazir hissetmis biz biraktik emmeyi cok sükür 2 hafta ugrastim az az verdim her emme istediginde biseyler yedirdim benimkide cok düskündü geceleri hep agzindaydi süt kesilsin die ilac kullandim cuma sabahi bi basladim bir iki defa verdim bir kerede sagdim gidis o gidis gògüs uclarimi bantladim her istediginde fareler yemis diodum gitti diodum geceleri halen zorlanioruz 3 te bi kalkio 6 da uyuyoruz olsun cok sükür Allah ima bunlari arkafadlarimizada nasib etsin insallahMerhaba kızlar benim belimde fıtık çıktı fizige gidiyorum 10gundur agrilarim kesildi çok şükür
Kızım üç haftadır tuvalete gidiyor alıştı artık hiç bez baglamiyorum 12aydan itibaren wc kapısına vuruyordu ben icerdeyken bende kızım buraya CIS kaka yapılıyor sen bezine yapıyorsun diyordum
Sonra lazimlik aldım onunla oynadı sadece yaz girince gündüzleri bezi çıkardım üzerine yapınca ağlıyordu CIS kaka diye böyle böyle öğrendik çok şükür halima fln cis yapmadi annelerin anlattığı gibi olmadı
Bi maşallahinizi alalım kızlar teyzeleri
Memeden kesmek istiyorum ilk teşebbüsüm olumsuz sonuclandi fitigim için ilaç kullanmam gerekiyor minoset fln fayda etmiyor kızlar biraktiranlar nasıl yaptınız
Gogusum aşırı ağrıyor zor dayandim bide tam meme tutkunu yeni doğan gibi emiyo
Oyy insallah hayirlisiyla atlatirsin canim cok gecmis olsun ya biz emmeyi biraktik 2 gündûr hic emmedik cok sanci yaptiki halen yapio insallah findigim tekrar der biz banyo yapmayi sevmioduk yeni alistik tuvalete bir iki ay icinde bende baslarim ki hic sevmior bezi ama tuvaletten korkuoben de tatilde biraktirmayi planliyorum. 3 hafta sonra insallah tatile cikicaz. bikac hafta once kakasini yapinca cis popo diyordu. ben salak herkese soyledim nazar degdi kuzuma. demiyor artik. yine der insallah.
biz iyiyiz sukrolsun. oglum 3 aylik olacak nasip ederse rabbim. gece gunduz karisiyor ama olsun. saglikli olsunlar.
buara bir burun akintisi var kizimin.
buralar cok sicak. bende de gobek fitigi oldu oglanin hamileleiginden sonra. yuzumdede kist vardi kulagimin altinda ikisi icin de operasyon diyorlar da yuzumdekine cesaret edemiyorum. yuz sinirlerinin tam altinda ama artik cok yorgun oldugumda cenemde agri yapiyor. tup bebek tedavisi ile buyumeye basladi hamilelikle birlikte basparmagim kadar oldu. ic tarafta ama baski yapiyor.
ben de durumlar bu sukrolsun hanimlar...
Aminn insallah canim Allah im gònlûndende güzelini nasib etsin bizde durumlar ayni gurbetlik cok sükür bugünlerimize Allah im insallah saglikli hayirli evlat nasib etsin canim ummadigin anda versinCanimm selam. Ben akisina biraktim dusukten sonra. Allah hayirlisini versin sizler nasilsiniz
Canım kadın doğum Dr bugün dostinex verdi ikisini birden iç yatarken dedi içtim netten bakıyorum millet yarimla başlamış ben iki tane birden içtim inş bişey olmaz yanlış anlamış olmamda imkansız diye düşünüyorumÖncelikle masallah subhanallah canim bide cok gecmis olsun tuvalet icin cok erken ama senin findik hazir hissetmis biz biraktik emmeyi cok sükür 2 hafta ugrastim az az verdim her emme istediginde biseyler yedirdim benimkide cok düskündü geceleri hep agzindaydi süt kesilsin die ilac kullandim cuma sabahi bi basladim bir iki defa verdim bir kerede sagdim gidis o gidis gògüs uclarimi bantladim her istediginde fareler yemis diodum gitti diodum geceleri halen zorlanioruz 3 te bi kalkio 6 da uyuyoruz olsun cok sükür Allah ima bunlari arkafadlarimizada nasib etsin insallah
Kiz nasil verdinUlastimm canim o kafa dagitmak icin iyi oldu 6 7 kilo vermek istiyordum verdim. Simdi akisina biraktim
Biliorum canim ki seninki daha farkli ama nolur kaybetme umudunu kac denemede kucagina alanlar var ben inaniorumki bu topikte herkes anne olcak Allah im yollarini aydinlatsinSağol canım amin inşallah... bazen çok çaresiz hissediyorum zaman zaman oluyorrabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
Canim bende dostinex ictim iki tane var zate sabah aksam yarim iki günde bitirdim kesilmedi aradim kizini emzirme hemen kesilcek dediler birgün birgece emzirmedim ucunu bantladim sabah bir kere emzirdim kesildi gelmedi daha ama beni cok etkiledi bas agrisi migde bulantisi resmen hamile gibi oldum birgün sitma bile tuttu nane cayi icmemi tavsiye ettilerCanım kadın doğum Dr bugün dostinex verdi ikisini birden iç yatarken dedi içtim netten bakıyorum millet yarimla başlamış ben iki tane birden içtim inş bişey olmaz yanlış anlamış olmamda imkansız diye düşünüyorum
Çünkü ölü doğumumdada vermişlerdi sordugumda bu iki ilaç sütun gelmemesi için demişti hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?