Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar merhaba nasilsiniz iyimisiniz bende arada girip bakiyorum bzimde kistimiz buyumus gelisimi ondan kaynaklanmiyomus ama ameliyat olmasi gerekiyomus .bilmiyolar neden oldugunu bizde turkiyeye am r liyat oncesi gidip basyan asagiya kontrol ettirecegizcok uzuluyorum .Allahim herkesin evladini saglikla buyutmeyi nasip etsin .unuttum sanmayin kizlar hepiniz aklimdasiniz ama bazen firsat bulamiyorum surekli doktor randevulari oluyo Allah evlatlarimizla sinamasin

Canımsın yaa RAbbım kolaylık versın derler ya amelyatlı dert versın dıye ınsallah bışecığı kalmaz en kısa hersey yoluna gırer RAbbıme emanetsınız

Canımmm ıyı tatıller olsun bebeğe de geçmiş olsun dıcem ama bişey çıkmamış zaten çok şukur. Bız de buyuyoruz yavas yavas ele gelir oldu artık dr gelişimini çok beğenıyor dun rota aşımızı yaptırdık doğalı 3 ay 10 gun oldu benım de raporum bıtmek uzere eylule kadar uzatıp sonra yarım gun ışe devam edeceğim. Bızde haberler boyle canlarım sızı çok sevıyorum

Ohh desene büyüdü onun o toparlak agzini yesinler ne zor ya el kadar bidigi birak calis Allah yardimciniz olsun bide cok bekledin birakmak zor gelir benimde bu sene sonu bitio artik haklarim calismaliyim 2. Ciye hamile kalmazsam burda 2. Bucuk sene òp canim bu arada tesekkür ederim cok sükür kum haric biseyimiz yok

Ah sorma şimdiden stres yapıyorum nasıl bırakacam dıye orda ne iyiymiş 2.5 yıl. İnşallah ikinciye de kalırsın inşallahhh RAbbim buyuk artık mucızesıne ınanıyorum zaten umudumuz sonsuzdu değil mi inşallah özellikle topikdaşlarım olmak uzere ısteyen herkese yasatsın bu tarifsiz duyguyu

Aminn insallah canim benim insallah isteyen herkese nasib etsin insallah hayirli evlat suan emmeyi biraktitmaya calisiom inadina daha cok baglanior teyzesi sikayet degil cok sükür Allah ima da artik yemek yemeli

Maalesef canım hiç bir gelişme yok moralim bozuk o yüzden hiç yazasım yok ama takip ediyorum burayı seni diğer topikten
senin adına üzüldüm lütfen moralini bozma anlıyorum canim ya üniversitede deniyecektiniz ne oldu yokmu bi gelişme canim rapor hakkını kullanmadiysan kullan derim

senin adına üzüldüm lütfen moralini bozma anlıyorum canim ya üniversitede deniyecektiniz ne oldu yokmu bi gelişme canim rapor hakkını kullanmadiysan kullan derim
Rapor hakkını kullanıp son hakkımızı kullanacağız ama maddiyat yok o yüzden seneye yaza kaldı. Zaten bir moralim bu kadar bozukken tekrar tüp bebek tedavisi istemiyorum şuan. Allah yardımcımız olsun zaman geçtikçe herşey daha zorlaşıyor

amin İNŞALLAH canim ALLAH im daha fazla aratirmasin.

Gunaydinnn
Neler yapiosunuz kizlar nasil gidiyor
Bebisler buyudu mu , tedavide olanlar nasil?
Cok okuyamadim gecmis mesajlari hepinizi opuyorum
Canim bizler iiz cok sükür hepsi büyüdü simdi ptirciklarimiz var topigimizin iki tosunu büyüyo artik kimse yok pek girmiolar kayiptalar senin bebis nasil kocaman oldular halen bebis diom ki kücükler daha öp kocaman bildigim kadariyla suan tedavide olan yok

Maalesef canım hiç bir gelişme yok moralim bozuk o yüzden hiç yazasım yok ama takip ediyorum burayı seni diğer topikten
Canim insallah hic tedaviye gerek kalmadan nasib etsin Allah im insallah ki bu halle yola cikilmaz yorgunlugunu karamsarligina Allah im hemen bir umut umudunun da dermanini nasib etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…