Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam canlarım ne güzel sizleri buralarda görmek haber almak... Ben de herkes gibi öncelikle sıcaklardan çookkk şikayetçi olanlardanım. Çalışırken evde olmadığım için bilmezmişim evim çoksıcakkkk bebişim ise büyüyo çok şükür bu ay tam 1.5 kg alarak 5.7 kg olmuş böyle giderse bikaç ayda açığı kapatırız inşallah ama benim sütüm olnadı maalesef mecburen mamayla beslenmek zorunda kaldı yavrum. Veee bu cumartesi sünnet olacağız işe başlamadan sağlıkla atlatırız inşallah bayramdan sonra da işe başlıyorum ama yarım gün aksi halde bırakamam minik kuşumu. Benden haberler böyle unutmadan hepinizi çokkk seviyorummm

Aminn insallah canim Allah im gònlûndende güzelini nasib etsin bizde durumlar ayni gurbetlik cok sükür bugünlerimize Allah im insallah saglikli hayirli evlat nasib etsin canim ummadigin anda versin
Insallah kuzum yaaaaa hayirlisi olsun insallah olacak bi gun

Oyy masallah subhanallah Allah ima binlerce sükür olsun canim olsun saglikli olsunlarda mama süt sorun degil zayif bebekler daha hizli toparlar mis kokulu papyonumla sen koklayin cennet kokusunu gecmis olsun simdiden canim ayy seni o an düsünemiorum ama kücük sünnet olmak ii burda cok dengesiz havalar bi sicak bi soguk dengem bozuldu ordaysa sicak Allah im sonumuzu hayir etsin

Aminn insallah canim ben inaniorum

Bir iki gruba girdim bazen uyamadim yazamadim her cuma yazmak zorundasin ozaman sorun oluo sizin grupta yokmu Su perisi86 da gruptaydi
Aynen canım bende aksine şuan bizim grup aktif değil herkes izinli yazasim gelmiyor motive olamıyorum başka grubada transfer nasıl olunur bilmiyorum

Aslında uyarsan güzel kilo veriliyor

Aynen canım bende aksine şuan bizim grup aktif değil herkes izinli yazasim gelmiyor motive olamıyorum başka grubada transfer nasıl olunur bilmiyorum

Aslında uyarsan güzel kilo veriliyor
Öyle ben 3 kilo vermistim kosu bandim varya bide sansliyim ama senden ònce ilk bi gruba girmistim arada yazamadim arada kosamadim kilomda yerimde saydim biraz kurallari katiydi kizdilar umursamadilar sonucta insaniz her zamanimiz uymuo ben zorlandim adima

canim senin kilo kac ne ara üç kilo verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…