Geçmiş olsun canım..kötü bir şey yoktur inşallah..Yok kuzum kizlari bekliom kayinvslidem ameliyatli cocuklarla ondan cok giremiom bacim
Kuzum rumuzları hatırlıyorsan etiketlesenmiki?Gelen yokmu
Múnùsküs kusum ama basamio ayagina ondan sorunGeçmiş olsun canım..kötü bir şey yoktur inşallah..
BurdayımCanlarsultan1356 papyonkilikli 4 4343 NursELmira nurse51 B birkadin34 @jonguil @serenalar Karpuzcilek_d Nautilus dnzderya aysesahra dianthus kizlar aklima geleni yazdim etiketledim okuyan dönsün canlar lütfen
Hosgrldin caneyBurdayım
Allah im yasatmasin birdaha cocuklar hasta olunca anneler 2 kati oluor hasta ama iste yinede aysktayim de cok sûkür simdi iiler bol bol oku okuyalim hos senin agzin hep duadir zate bizde seni grubumuzun eski halini òzledik hosgeldin cancazimselam canlar nasilsiniz? valla biz sukur iyiyiz. uzun zaman sonra bu konuda etiket gorunce eski gunlere gittim.
benim minnaklar buyumeye calisiyorlar. buvsene zor gecti biraz. ocak ayinda kizim havale gecirdi , sonra barsak dugumlemesi 2 kez hem de sobra da oglum havale gecirdi 2 hafta once. bir nazar dolasiyor uzerimizde hayirlisi. siz bana hep iyi geldiniz ozledim sizi
Geçmiş olsun canım..Allah nazarlardan korusun..selam canlar nasilsiniz? valla biz sukur iyiyiz. uzun zaman sonra bu konuda etiket gorunce eski gunlere gittim.
benim minnaklar buyumeye calisiyorlar. buvsene zor gecti biraz. ocak ayinda kizim havale gecirdi , sonra barsak dugumlemesi 2 kez hem de sobra da oglum havale gecirdi 2 hafta once. bir nazar dolasiyor uzerimizde hayirlisi. siz bana hep iyi geldiniz ozledim sizi
Yok canim gelen giden sen benKızlar hadi ama nerdesiniz toplanın artık..
Bana uyar kızlar neye başlayacaksan başlayalım bence..Y
Yok canim gelen giden sen bendnzderya dianthus papyonkilikli var olmadi kizlarda kabul ederse biz baslayalim ve süremizi uzun tutalim duamizda kimsede sıkısmaz
Tamm kizlarada uyarsa bir dua belirleyelim süre belirleyelimBana uyar kızlar neye başlayacaksan başlayalım bence..
bem uyarim canlarY
Yok canim gelen giden sen bendnzderya dianthus papyonkilikli var olmadi kizlarda kabul ederse biz baslayalim ve süremizi uzun tutalim duamizda kimsede sıkısmaz
Canlarsultan1356 papyonkilikli 4 4343 NursELmira nurse51 B birkadin34 @jonguil @serenalar Karpuzcilek_d Nautilus dnzderya aysesahra dianthus kizlar aklima geleni yazdim etiketledim okuyan dönsün canlar lütfen
Ayyyu cok cok sevindim veren yaratan Allah ima bin súkür yaa gözün aydin olsun gir canim birakmayin bizi gercekten cok güzel bisey ya Allah im nolur @jonguil eSağol canım benim. Forma çok uzun zamandır girmiyorum desem yeridir. Çok şükür 2 ay önce bir kızım oldu. Onu büyütmeye çalışıyorum. Rabbim herkese nasip etsin. İnşallah herkes iyidir.
.Ayyyu cok cok sevindim veren yaratan Allah ima bin súkür yaa gözün aydin olsun gir canim birakmayin bizi gercekten cok güzel bisey ya Allah im nolur @jonguil eaysesahra ma ve sultan1356 mada nasib etsin insallah kokulu kokulu bûyüt sar sarmala minnagini masallah subhanallah benimde ikinciye oglum oldu cok sükür yogunum ama burdan vazgecmem
Ayyy canımm aşkolsun hıc paylaşmamışın da hayırlı uğurlu olsın Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inan çok svindim. Darısı geriye kalan bikaç arkadaşımıza ve isyeyen herkese olsun inşallahhhhhSağol canım benim. Forma çok uzun zamandır girmiyorum desem yeridir. Çok şükür 2 ay önce bir kızım oldu. Onu büyütmeye çalışıyorum. Rabbim herkese nasip etsin. İnşallah herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?