Ayyy canımm aşkolsun hıc paylaşmamışın da hayırlı uğurlu olsın Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inan çok svindim. Darısı geriye kalan bikaç arkadaşımıza ve isyeyen herkese olsun inşallahhhhh
Ah canım bilmez miyim ikilisi üçlüsü ayrıntılısı şekeri yok onu bunu her aşaması stres hele bizim gibi zor bulanlar için ... Doğmasıyla bile bitmemişti bir ay kuvez yolları...sen de neler yaşamışın. Çok şükür hepsi bitti geçti iyiki de araştırmamışın ben ikinci de ne ikili üçlü ne şeker yüklemesi hiç bişey yaptırmıyorum ben de rahatım çok şükür şimdilik sağlıkla da ilerliyor gebeliğim Rabbimden bi mani gelmezseÇok teşekkürler. Amin inşallah. Rabbim cümlesine hayırlı uzun ömürler versin. Hamileliğim boyunca forma nerdeyse 1-2 kere girdim. İnternetten uzak durdum desem yeridir. Kusmaktan pek halim olmadı. 11 kg verip hamileliği bitirdim. Önce ikizdi sonra teke düştü. Riskler vardı. İnternete girdim mi araştıracağımı biliyordum. O yüzden kalbimi dinledim. Herşeyden uzak durdum iyide geldi. O yüzden yazarım yine kayıp edersem diye korkuyordum. Kendi çevrem bile gerçekten çok yakınlar hariç instagram ve facebooktan doğurdum diye fotoğraf paylaşınca öğrendi. Sen gerisini düşün. İnşallah Rabbim isteyen herkese ama önceliklede bu yolda çok uğraşmış, çok bekleyip çok ağlamışlara tez zamanda nasip etsin. En zoru sabırla beklemek. Yaşayanın bile çoğu zaman anlamadığı bir konu. Dualara başlayacak olursanız azda olsa katılmaya çalışırım.
Cok sükûr kuzum bu mutlu haberini duydukya cok sûkür seninkinide Allah im anali babali bûyûtsûn hayirli evlat olsun insallah aminn ecmainn 6 aylik olduk teyzesi.
Sağol canım benim. İkincidemi oldu hay maşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Rabbim 3 arkadaşımızada bir an önce nasip etsin. Bekleyen uğraşan herkese nasip etsin. Hele uzun süre bekleyenleri daha fazla aratmasın.
Kuzum bende ikincide seker haric hicbirini yaptirmadim ayrintili ve seker mecburi burda onlari yaptirdim duaya gelince baslayalim süremizi uzun tutalimKızlar duaya başlıyorsak başlayalım çok yazamasam da okuduğuma dair bi işaret veririm mutlak
cok sevindim gwrcekten cok cok sevindim.Sağol canım benim. Forma çok uzun zamandır girmiyorum desem yeridir. Çok şükür 2 ay önce bir kızım oldu. Onu büyütmeye çalışıyorum. Rabbim herkese nasip etsin. İnşallah herkes iyidir.
Ah canım bilmez miyim ikilisi üçlüsü ayrıntılısı şekeri yok onu bunu her aşaması stres hele bizim gibi zor bulanlar için ... Doğmasıyla bile bitmemişti bir ay kuvez yolları...sen de neler yaşamışın. Çok şükür hepsi bitti geçti iyiki de araştırmamışın ben ikinci de ne ikili üçlü ne şeker yüklemesi hiç bişey yaptırmıyorum ben de rahatım çok şükür şimdilik sağlıkla da ilerliyor gebeliğim Rabbimden bi mani gelmezse
Cok sükûr kuzum bu mutlu haberini duydukya cok sûkür seninkinide Allah im anali babali bûyûtsûn hayirli evlat olsun insallah aminn ecmainn 6 aylik olduk teyzesidnzderya da ikinciye hamile súkûr papyonkilikli mi bilion onun iki tane var zate bin sükür insallah canim insallah duaya inlar icin baslamak istiyorum en cok
Aynen hemde cok cabuk 3 sene olmus burdaki dostluklarima ne güzel paha bicilemez Allah im doya doya yasatsin kuzum ne güzel anlatmisin yukarda herseye degerler cok sükür veren rabbimeMaşallah ne çabuk geçiyor zaman. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Kişi başı mı 500 adet ve kim için okuyoruz cnmKizlar kimse dua ya tam yanit vermedi ben burda bekleyen atkadaslarima kendimi sorumlu hissediorum kendi adima insallah onlarda tatsin BEn IHLAS SURESIYLE BASLAYACAM 500 TANE IKI HAFTA SÜREYLE ANLAMINI BILIORUZ BEN COK SEVIYORUM IHLAS I KIMSE TALEPTE BULUNMADI HABERINIZ OLSUN KIZCELER BEN BASLIORUM 25.01.19 cuma saatine kadar okunur
Yok kuzum 31. Haftadayız martta doğum inşallahdnzderya dogdumu pasa dogacakmi
Canim k8si basi 500 gùnde 50 okunsa 10 gùnde 500 yapio ki 25 ine cok var okunur bence ben ilkKişi başı mı 500 adet ve kim için okuyoruz cnm
Sağolun canım Allah razı olsun 500 de ben okuyorum..Canim k8si basi 500 gùnde 50 okunsa 10 gùnde 500 yapio ki 25 ine cok var okunur bence ben ilkaysesahra adina basladim icimden sonra senin dogumun icin okuyalim katilan olursa devam eder Allah in izniyle al kucagina canim 2 bucuk ay kalmis gitmis cogu hqdi hayirlisi ki bu daha kolay cúnkù pasandan hazirliklisin zaten
Tamam tatlım 500 de bendeCanim k8si basi 500 gùnde 50 okunsa 10 gùnde 500 yapio ki 25 ine cok var okunur bence ben ilkaysesahra adina basladim icimden sonra senin dogumun icin okuyalim katilan olursa devam eder Allah in izniyle al kucagina canim 2 bucuk ay kalmis gitmis cogu hqdi hayirlisi ki bu daha kolay cúnkù pasandan hazirliklisin zaten
Tmm canim okuyan katilcaktir sonra katilan olursa sureyi uzatirizSağolun canım Allah razı olsun 500 de ben okuyorum..
Dogrudur canim bende kizimdan kalanlari kullandim pembe prmbe kimi hadi insallsh hayirlisiyla al kucagina saglikla dogsun pasaTamam tatlım 500 de bende2.5 degil kız 6 -7 hafta bısey kaldı ve ben sadece kendime iki pijama aldım o kadar bebeğe bikaç zıbın bi hastene çıkışı bi paket de bez alacam o kadar. Kıyafet battaniye beşik vs fazlasıyla herşey var
Canım bende katılıyorum duaya.. allahım inşallahh bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu duyguyu..Canim k8si basi 500 gùnde 50 okunsa 10 gùnde 500 yapio ki 25 ine cok var okunur bence ben ilkaysesahra adina basladim icimden sonra senin dogumun icin okuyalim katilan olursa devam eder Allah in izniyle al kucagina canim 2 bucuk ay kalmis gitmis cogu hqdi hayirlisi ki bu daha kolay cúnkù pasandan hazirliklisin zaten
H.g canim agzina yûregine saglikCanım bende katılıyorum duaya.. allahım inşallahh bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu duyguyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?