Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok teşekkürler. Amin inşallah. Rabbim cümlesine hayırlı uzun ömürler versin. Hamileliğim boyunca forma nerdeyse 1-2 kere girdim. İnternetten uzak durdum desem yeridir. Kusmaktan pek halim olmadı. 11 kg verip hamileliği bitirdim. Önce ikizdi sonra teke düştü. Riskler vardı. İnternete girdim mi araştıracağımı biliyordum. O yüzden kalbimi dinledim. Herşeyden uzak durdum iyide geldi. O yüzden yazarım yine kayıp edersem diye korkuyordum. Kendi çevrem bile gerçekten çok yakınlar hariç instagram ve facebooktan doğurdum diye fotoğraf paylaşınca öğrendi. Sen gerisini düşün. İnşallah Rabbim isteyen herkese ama önceliklede bu yolda çok uğraşmış, çok bekleyip çok ağlamışlara tez zamanda nasip etsin. En zoru sabırla beklemek. Yaşayanın bile çoğu zaman anlamadığı bir konu. Dualara başlayacak olursanız azda olsa katılmaya çalışırım.

Ah canım bilmez miyim ikilisi üçlüsü ayrıntılısı şekeri yok onu bunu her aşaması stres hele bizim gibi zor bulanlar için ... Doğmasıyla bile bitmemişti bir ay kuvez yolları...sen de neler yaşamışın. Çok şükür hepsi bitti geçti iyiki de araştırmamışın ben ikinci de ne ikili üçlü ne şeker yüklemesi hiç bişey yaptırmıyorum ben de rahatım çok şükür şimdilik sağlıkla da ilerliyor gebeliğim Rabbimden bi mani gelmezse

Cok sükûr kuzum bu mutlu haberini duydukya cok sûkür seninkinide Allah im anali babali bûyûtsûn hayirli evlat olsun insallah aminn ecmainn 6 aylik olduk teyzesi dnzderya da ikinciye hamile súkûr papyonkilikli mi bilion onun iki tane var zate bin sükür insallah canim insallah duaya inlar icin baslamak istiyorum en cok

Hayırlı olsun ikinci bebeğinde, inşallah onuda sağ salim kucağına alırsın. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım zaten insülin direncim vardı. İlk 3 ay ilaçla gittim sonra ilaçları bıraktık evde ölçüm cihazı aldım. Sürekli ölçüm yaptım. Şükür insülin kullanmaya gerek kalmadanda tamamladık. Yükleme yaptırmamak için iyi bir alternatif aklında olsun. Dediğin gibi zorlu bir yol. Her aşaması sabır gerektiriyor. Ancak herşeye değdi. Bütün zorluklara çektiğim onca zahmete, olduğum her ameliyata değdi. Ona ulaşabilmek için çok zorlandım ama şükür kucağımda yatması, bir bakışı yetiyor. Rabbim herkese tattırsın

Maşallah ne çabuk geçiyor zaman. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Maşallah ne çabuk geçiyor zaman. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Aynen hemde cok cabuk 3 sene olmus burdaki dostluklarima ne güzel paha bicilemez Allah im doya doya yasatsin kuzum ne güzel anlatmisin yukarda herseye degerler cok sükür veren rabbime

Kizlar kimse dua ya tam yanit vermedi ben burda bekleyen atkadaslarima kendimi sorumlu hissediorum kendi adima insallah onlarda tatsin BEn IHLAS SURESIYLE BASLAYACAM 500 TANE IKI HAFTA SÜREYLE ANLAMINI BILIORUZ BEN COK SEVIYORUM IHLAS I KIMSE TALEPTE BULUNMADI HABERINIZ OLSUN KIZCELER BEN BASLIORUM 25.01.19 cuma saatine kadar okunur

Kişi başı mı 500 adet ve kim için okuyoruz cnm

Kişi başı mı 500 adet ve kim için okuyoruz cnm
Canim k8si basi 500 gùnde 50 okunsa 10 gùnde 500 yapio ki 25 ine cok var okunur bence ben ilk aysesahra adina basladim icimden sonra senin dogumun icin okuyalim katilan olursa devam eder Allah in izniyle al kucagina canim 2 bucuk ay kalmis gitmis cogu hqdi hayirlisi ki bu daha kolay cúnkù pasandan hazirliklisin zaten

Sağolun canım Allah razı olsun 500 de ben okuyorum..

Tamam tatlım 500 de bende2.5 degil kız 6 -7 hafta bısey kaldı ve ben sadece kendime iki pijama aldım o kadar bebeğe bikaç zıbın bi hastene çıkışı bi paket de bez alacam o kadar. Kıyafet battaniye beşik vs fazlasıyla herşey var

Dogrudur canim bende kizimdan kalanlari kullandim pembe prmbe kimi hadi insallsh hayirlisiyla al kucagina saglikla dogsun pasa

Canım bende katılıyorum duaya.. allahım inşallahh bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu duyguyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…