Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

iyiyim canım şükür..sizler nasılsınız? Samsun bugün çok soğuktuuu..tekrar toplanalım bi seslenelim arkadaşlara...
Ben de ıyıyım cnm haftada birgun gittiğim bi işim var onun hricinde bildiğin ev hanımı oldum gezmeler gunler yensin içilsin arkadasların sesi soluğu yok whatsup dan mı yazışıyorlar aceba. 4343 un kızından haberin var mı nasıl oldu merak ediyorum

Kuzum ayni malesef hicbir degisiklik yok

Kuzum ayni malesef hicbir degisiklik yok
teşhis belli mi dr lar ne diyor. Rabbim yar ve yardımcısı olsun cok selamımı ilet cnm. Dua başlatırsanız elbette katılırım. Hamİlelik bu sefer daha zor hem daha cabuk agırlaştım hem oğlum çok yoruyor Rabbimden bi mani gelmezse 3 ayımız kaldı bakalım ondan sonra nadıl bi hayat bekliyor beni düşünmek bile istemiyorum

Genetik oldugu sòyleniyormus canim bildigim bu girerebilirse daha ii bilgi vercektir ay bende ikinci hsmileligimde hemen agirlasmistim ve zor gecmisti cok sisip kilo almistim nasil bir hayat mi dogdugunda gazli bir bebek degilse rahat gecirirsin ama benimki gibi huysuz ve gazli alerjikse yada bide oglun bebegk görüp huy degistirirse uslu uyumsal cocuk asilesirse cok yorucu mesakatli ama emin ol cok cok güzel ikisi sana sigindikca bide uykusuz yorgun yikik dòkùk olsanda deger

Müthiş güzel haber canım. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de varım tabiki duada. Başta ne demiştik, burada herkezin bebişi olana kadar ayrılmak yokkk
Ya aysesahra kuzum sana defalarca ulaşmaya çalıştım. Biyoenerjiyi araştırsana. Bir sürü kişinin biyoenerji ile hamile kaldığını öğrendim. Görüşelim bir ara.

Evet seni takip ediyorum baya ilerliyorsjn masallah kuzum ayy bu k9nudada tedavi olsn varmi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…