- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
Ben de duymak istiyordum o hevesle gitmistim ama doktorun biraz asabi cikti.Zararlı demedi ama cok kısa dinletti zaten 5 sn falandır .
benimki zararlı demedi ama zaten 2 başarısız gebelikten sonra bu sefer kalp atışı duyana kadar ikna olmayacağımı gayet iyi biliyordu. yinede çok uzun tutmamak için eşimi de odaya aldı, ikimiz birlikteyken kısa bir süre açtı ve kapattı.Ben de 7 haftalikken doktora gittim. Doktor "Kalp atisini dinlemek icin kullandigimiz cihaz verdigi isiyla bebege zarar verir. Ama istersen dinletirim" dedi. Ben de korktum istemedim. Merak ettigim sizde nasil oldu yani doktor zararli falan dedi mi kizlar.
Hayırlısı ile bende bebisimin kalp aatışlarını ve kendini gordum....
Sonunda rahat bir nefes aldım
Bizede cçok kısa bir sure dinletti doktor
Ayyy nasıl atıyor o ses kulakları mdan gitmiyor aklıma geldikçe tebessüm ediyordum.....
balık yağı verdi hap olarak, bir de kullandığım folik asiti değiştirdi b12 vitamini verdi onun içinde zaten yeterli miktarda folik asit de var dedi. 2 hafta sonra test yapacakmış ona çağırdı, benimki tüp bebek olduğu için testlerin çoğunu gebe kalmadan yaptırmıştım zaten.bu arada Tahlil fln yaptı mı doktorlarınız? vitaminler mineraller ıvırlar zıvırlar=)
Kızlar birdahaki randevu için ne Zaman çağırdı doktorunuz ? 15 nisanda çağırdı beni çok uzun değil mi ?
bu arada Tahlil fln yaptı mı doktorlarınız? vitaminler mineraller ıvırlar zıvırlar=)
Ben yaptrdim kayıt yaptiriyorsun tahlilerin yapılıyor ayrıca sağlık ocağında ki ebe takip ediyor kontrole edyorKızlar merhaba önümüzdeki pztsi-salı günü aile hekimine gidicem kayıt yaptırıcam. Kayıt yaptırınca da bir takım tahlilleri yapıyorlarmış sanırım pek de bir bilgim yok bilen yapan var mı? sonuçlar ne zaman çıkar? Kan alma günleri var mıdır?
Canim muayene ucreti ne kadar?Bende doktor arastryrmKızlar hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben Türkiye hastanesine gidicem yarın Nevra Topalismailoğlu'na orada eczacı amcam var türkiye hastanesindeki tüm doktorları tanıyor sağolsun Dr .Nevra hanıma aldık ilk randevuyu 3 kere gittim pco var bende diye kontrol etti aslında iyiydi bana karşı sıkıntı yaşamadım da.
Burada onun adına iyi yorum yapan sadece 2 kişi nerdeyse. Nevra hoca biraz sert mizaçlı bir bayan ama baya bilgili bir doktor. Bana yardımcı oldu baya. Kistler fln vardı mesela yorumları mantıklı sevecendi yani beni rahatsız edecek bir tepkiyle karşılaşmadım. Soru soruyorum misal bana mantıklı anlamam için güzel açıklayıcı cevaplar veriyor ama insanların yorumları düşündürüyor?
Bakalım yarın gidicem inşallah güzel geçer hem bebiş konusu hemde doktor ile ilişkim =)
Hayirli olsun canim umarim guzel haberler alirsin herkeste farkli oluyor belirtiler cok takilma bunyenle alakali..keyfini cikarMerhaba hanımlar bnde hamıleyım 1 şubat adet tarihim4+4gunlukden keseyi gördüm suan 6+1gunlugum 7.haftada kalp atısını duyucam Ins sanki hiç hamıle degılım sadece uykum gelıyo
Bende 7+1 gunluk hamileyim bugun kalp atisini duydum cok sukur...4+6 da keseyi gorduk.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.Hepimiz hayirlisiyla sagligiyla kucagimiza evlatlarimizi alalim insallah
günydın kızlar 6 hafta 5 günlük hamileyim miğde bulanntım çok yoğun sizlerde böyle oluyormu
,Hayirli olsun canim umarim guzel haberler alirsin herkeste farkli oluyor belirtiler cok takilma bunyenle alakali..keyfini cikar
Cok sukur rabbim kucagimiza almayida nasip etsin bizlere ve tum hamile arkadaslara insallah..
Gunaydin canim benimde cok ama progestona yuzunden oluyor yemekten tiksiniyorum doktoruna soyle sana serum yazsin yada ilac verir.Bana dramimine yazdi kesmedi hamilelikten olmadigi icin serumla cok rahatladim biraz olsun gozum acildi..Birde sabah daha yataktayken kraker ye tuzlu gercekten iyi geliyor..aksamlarida ayva baya kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?