Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

benimki zararlı demedi ama zaten 2 başarısız gebelikten sonra bu sefer kalp atışı duyana kadar ikna olmayacağımı gayet iyi biliyordu. yinede çok uzun tutmamak için eşimi de odaya aldı, ikimiz birlikteyken kısa bir süre açtı ve kapattı.

Hayırlısı ile bende bebisimin kalp aatışlarını ve kendini gordum....
Sonunda rahat bir nefes aldım

Bizede cçok kısa bir sure dinletti doktor
Ayyy nasıl atıyor o ses kulakları mdan gitmiyor aklıma geldikçe tebessüm ediyordum.....

Gözünaydim canim çok sevindim Benim doktorumda dinletti birsey olsa sanırım dinletmezler..

Kızlar birdahaki randevu için ne Zaman çağırdı doktorunuz ? 15 nisanda çağırdı beni çok uzun değil mi ?

Selam kızlar.

Bu sabah aile hekimine kayıt yaptırdım. Hemşire ile kısa bir sohbet sonra tahliller için doktorun yanı sonra kanımı aldılar yarın 2 den sonra sonucu alıcam cuma günü de minnoşu görmeye gidicez=)

Bakalım neyimiz eksik neyimiz fazla bir sıkıntımız var mı öğrenicez =) heyecan dorukta kalp atışını da duyacağız inşallah =)

sizlerde son durum nedir?? dünden beri de miğde bulantısı yaşıyorum ama kusmadan olması da kötü sanki çıkartsam rahatlıcam gibi.

İş yerinde duramıyorum adeta =( Allahtan kendi işimiz de eşim serbest bırakıyor beni =) Allahım dışarda çalışanlara o zorluğa ragmen orada durmak zorunda olan hamile bayanlara yardım etsin =) onlara iyi kalpli bol izinli patronlar nasip etsin =)

bu arada Tahlil fln yaptı mı doktorlarınız? vitaminler mineraller ıvırlar zıvırlar=)
balık yağı verdi hap olarak, bir de kullandığım folik asiti değiştirdi b12 vitamini verdi onun içinde zaten yeterli miktarda folik asit de var dedi. 2 hafta sonra test yapacakmış ona çağırdı, benimki tüp bebek olduğu için testlerin çoğunu gebe kalmadan yaptırmıştım zaten.
mide bulantısı hakkında ben de aynı şeyi düşünüyorum, keşke kussam da rahatlasam böyle sürekli bulantı çok kötü bir şey. gerçi benim bu hafta azaldı, 3 haftadır ne yediğimden ne içtiğimden br şey anlamıyordum. şimdi daha iyi gibiyim.

Kızlar birdahaki randevu için ne Zaman çağırdı doktorunuz ? 15 nisanda çağırdı beni çok uzun değil mi ?

Uzun degil canim sorun yokki ne guzel bende 8 +4 um benide 1 ay sonra ikili icin cagirdi..Ama duramayacagimi bbildiginden istedigin zaman gel arada dedi..
bu arada Tahlil fln yaptı mı doktorlarınız? vitaminler mineraller ıvırlar zıvırlar=)

Canim benim basinda yapilmisti hala folik asite devam tabi bide diger ilaclara hala devam..Mide bulantim yuzunden ac geziyorum kilo kaybim var o yuzden serum yazdi dun baya iyi geldi bugun gozum acildi cok sukur..

Ben yaptrdim kayıt yaptiriyorsun tahlilerin yapılıyor ayrıca sağlık ocağında ki ebe takip ediyor kontrole edyor

Merhaba hanımlar bnde hamıleyım 1 şubat adet tarihim4+4gunlukden keseyi gördüm suan 6+1gunlugum 7.haftada kalp atısını duyucam Ins sanki hiç hamıle degılım sadece uykum gelıyo

Bende 7+1 gunluk hamileyim bugun kalp atisini duydum cok sukur...4+6 da keseyi gorduk.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.Hepimiz hayirlisiyla sagligiyla kucagimiza evlatlarimizi alalim insallah

Canim muayene ucreti ne kadar?Bende doktor arastryrm

günydın kızlar 6 hafta 5 günlük hamileyim miğde bulanntım çok yoğun sizlerde böyle oluyormu

Merhaba hanımlar bnde hamıleyım 1 şubat adet tarihim4+4gunlukden keseyi gördüm suan 6+1gunlugum 7.haftada kalp atısını duyucam Ins sanki hiç hamıle degılım sadece uykum gelıyo
Hayirli olsun canim umarim guzel haberler alirsin herkeste farkli oluyor belirtiler cok takilma bunyenle alakali..keyfini cikar
Bende 7+1 gunluk hamileyim bugun kalp atisini duydum cok sukur...4+6 da keseyi gorduk.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.Hepimiz hayirlisiyla sagligiyla kucagimiza evlatlarimizi alalim insallah

Cok sukur rabbim kucagimiza almayida nasip etsin bizlere ve tum hamile arkadaslara insallah..

günydın kızlar 6 hafta 5 günlük hamileyim miğde bulanntım çok yoğun sizlerde böyle oluyormu

Gunaydin canim benimde cok ama progestona yuzunden oluyor yemekten tiksiniyorum doktoruna soyle sana serum yazsin yada ilac verir.Bana dramimine yazdi kesmedi hamilelikten olmadigi icin serumla cok rahatladim biraz olsun gozum acildi..Birde sabah daha yataktayken kraker ye tuzlu gercekten iyi geliyor..aksamlarida ayva baya kesiyor

,

walla cnm sinirimde ağlyrm her sabah gaz cok migde bulantısı çok araycam bu gün doktoru bakalım

ben 8+1 günlük hamileyim ama hiç bulantım ve kusmam yok. Benim gibi olan var mı? Ben 6. haftada başlar diye bekliyordum. Geç mi başlayacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…