- 24 Eylül 2013
- 87
- 64
- 18
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
daha erken de duyuluyormuş ama benim kontrolüm bi 5+3teykendi, o zaman duyulmamıştı, bir de bugündü 7+2, bugün duyduk.kızlar aranızda bebeğinin kalp atışını duyan var mı ? kaç hafta kaç günlükken duydunuz tam olarak ? ^^
tebrik ederim çok sevindim, sayfalardır geziyorum bugün gittin mi ne oldu diye merak ediyordum yazmışsın iyi ki.Kızlar bugün doktor randevum vardı tekmis diger kese kaybolmuş bebeğimide gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür
tebrik ederim çok sevindim, sayfalardır geziyorum bugün gittin mi ne oldu diye merak ediyordum yazmışsın iyi ki.
terazi mi olacak bizim çocuklar ne olacak?
ggulsahakarsu canim sen ne yaptin bak güzel haberlerini aldik masumsurat dan seninkinide bekliyoruzzzzzzz
HappyMom-s masumsurat A Angexe Kızlar Tombiğimi gördik bugün keseyi yapmış tutunmuş kuzusu maşallahh
Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi=) çok mutlu oldum Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bu duyguyu yaşamak gerçekten harika maşallah rabbim isteyene nasip etsinn!!! olanı da sağlıklı eylesin =)
[/QUOTE]Canmm benm tekmis kalp atışını duydum çok şükür
QUOTE="HappyMom-s, post: 45462263, member: 514176"]ggulsahakarsu canim sen ne yaptin bak güzel haberlerini aldik masumsurat dan seninkinide bekliyoruzzzzzzz
HappyMom-s masumsurat A Angexe Kızlar Tombiğimi gördik bugün keseyi yapmış tutunmuş kuzusu maşallahh
Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi=) çok mutlu oldum Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bu duyguyu yaşamak gerçekten harika maşallah rabbim isteyene nasip etsinn!!! olanı da sağlıklı eylesin =)
Kızlar merhaba önümüzdeki pztsi-salı günü aile hekimine gidicem kayıt yaptırıcam. Kayıt yaptırınca da bir takım tahlilleri yapıyorlarmış sanırım pek de bir bilgim yok bilen yapan var mı? sonuçlar ne zaman çıkar? Kan alma günleri var mıdır?
inşallah sonuçlar beklediğiniz gibi çıkar.çok tarifsiz bir his :) ama beklemek zor..B
ben de simdi kan testi sonucunu bekliyorummmm. Ne heyecanli birseymis. Allahim insallahh hcg yuksek cikar. Dua edin
Tatlım bende kayit yaptırdım mecburmus diye ama ozele gittiğim için tahlil falan istemediler..Normalde aşılar icin dediler bana mecburi olduğunu
güp güp güp gerçekten:) mükemmel bir ses, kulağında canlandıkça gülüyor insanGüp güp güp şükür Allahım'a kalp atışınıı da duyduk
Zararlı demedi ama cok kısa dinletti zaten 5 sn falandır .Ben de 7 haftalikken doktora gittim. Doktor "Kalp atisini dinlemek icin kullandigimiz cihaz verdigi isiyla bebege zarar verir. Ama istersen dinletirim" dedi. Ben de korktum istemedim. Merak ettigim sizde nasil oldu yani doktor zararli falan dedi mi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?