Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

acaba her şey yolunda mı diye merak içinde gittiğim doktorda, bebeğimizin kalp atışlarını dinledik bugün.
duyduğum en güzel sesti.
hayırlısıyla üçüncü denemede bebeğimi kucağıma almayı başarabileceğim inşallah. inşallah kalp atışı dinleyebilecek kadar sağlıklı bir gebelik içerisindeyim, ah bu şubat ne kadar keyifliydi kızlar.

Kızlar bugün doktor randevum vardı tekmis diger kese kaybolmuş bebeğimide gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür
tebrik ederim çok sevindim, sayfalardır geziyorum bugün gittin mi ne oldu diye merak ediyordum yazmışsın iyi ki.
terazi mi olacak bizim çocuklar ne olacak?

Çok Sağol rabbim kucağıza almayi nasip etsin
Hic bilmiyorum burclarla aram hic iyi degil ilk oglum mart balık burcu bi onu biliyrm

tebrik ederim çok sevindim, sayfalardır geziyorum bugün gittin mi ne oldu diye merak ediyordum yazmışsın iyi ki.
terazi mi olacak bizim çocuklar ne olacak?

HappyMom-s masumsurat A Angexe Kızlar Tombiğimi gördik bugün keseyi yapmış tutunmuş kuzusu maşallahh

Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi=) çok mutlu oldum Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bu duyguyu yaşamak gerçekten harika maşallah rabbim isteyene nasip etsinn!!! olanı da sağlıklı eylesin =)

Ohh masallahhh onaaa canimmmmcok cok mutlu oldummm guzel haberler aldik bugun hep böyle gitsin insallah..hadi bakalim sıra bende hemen salı olsun..

Kızlar bu arada 3 gun önce ben niye bulanmiyorum derken dünden beri kafami kaldıramiyorum iştah falan kalmadi mide bulantisindan kendim bile kokuyorum sanki ne beter birseymis bu

[/QUOTE]

Gördüm tatlım cok sevindim post bırakmıştım zaten onu görmedin sanirim..Yine diyorum bir olsun bizim olsun..saglikli,sihhatli hayırlı evlat olsun..

Amiin canmm bebeklerimizi bize bağışlasn rabbim inşallah cok sevindim isteyen herkese nasip etsin bizde saglikla kucagimiza alalım insallah

benim birde 2 yaşında bir oğlum var bakımları epey zor olurdu .rabbim hayirlisini nsip etsin cok şükür

Gördüm tatlım cok sevindim post bırakmıştım zaten onu görmedin sanirim..Yine diyorum bir olsun bizim olsun..saglikli,sihhatli hayırlı evlat olsun..[/QUOTE]

Kızlar merhaba önümüzdeki pztsi-salı günü aile hekimine gidicem kayıt yaptırıcam. Kayıt yaptırınca da bir takım tahlilleri yapıyorlarmış sanırım pek de bir bilgim yok bilen yapan var mı? sonuçlar ne zaman çıkar? Kan alma günleri var mıdır?

Tatlım bende kayit yaptırdım mecburmus diye ama ozele gittiğim için tahlil falan istemediler..Normalde aşılar icin dediler bana mecburi olduğunu

merabalar.. benimde son adet tarihim 1 şubattı. beta hcg 158 çıkmıştı. gebelik testi de çift çizgi. fakat biz inanamadık :) fakat şu an 5h+5 günlüğüz :) hala inanmıyoruz. küçük keseciğimizi dün gördük Allah'a şükür. şimdi sıra kalp atışlarını duymada.doktorum 10 gün sonra gel bir kontrol edelim dedi. çok heyecanlıyız..

Ben de 7 haftalikken doktora gittim. Doktor "Kalp atisini dinlemek icin kullandigimiz cihaz verdigi isiyla bebege zarar verir. Ama istersen dinletirim" dedi. Ben de korktum istemedim. Merak ettigim sizde nasil oldu yani doktor zararli falan dedi mi kizlar.

Zararlı demedi ama cok kısa dinletti zaten 5 sn falandır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…