- 22 Haziran 2017
- 64
- 32
- 88
Biz kadınların umudu hiç bitmiyor.. Bu ay o kadar emindim ki hamile olduğuma.. Hep ben hamileyim kesin hamileyim diye gezdim ortalıkta.. Sağ kasığımda ağrı etim çekiliyor gibi sızlıyordu. Karnıma iki kez şiddetli ağrı girdi.. Kokulardan tiksindim.. Mide bulantısı yaşadım.. Göğüslerim sızladı ve neredeyse burada okuduğum tüm belirtileri yaşadım sayılır.. Ama hamile olduğumu düşünmeme sebep kasık ağrısı olmuştu çünkü çok farklı bir ağrıydı. Adetime bir hafta varken negatif çıkmıştı test tabi ona inanmadım. Adetim 2 gün gecikti predictor test yaptım ki adetim hiç gecikmez her ay 6 gün önce gelir şaşmaz ama o da negatif çıktı inanmak istemedim ve onu yaptığım gün adet oldum. İlk defa hiç ağrısız belirtisiz adet olmuştum.
Adet oldum kahverengi bir akıntıyla başladı acaba yerleşme kanaması mı diye araştırmalara başladım. 1 gün 2 gün derken pıhtılı kanama oldu. Acaba üstüne mi gördüm dedim ümidimi kaybetmek hiç istemedim. Sonra ağlayıp sızlayıp sorguladım adetim gecikmesine bile sevinmişken neden böyle oldu diye... Her defasında hep ümidimin yok olmasından yoruldum artık.. Gerçekten yoruldum...
Adet oldum kahverengi bir akıntıyla başladı acaba yerleşme kanaması mı diye araştırmalara başladım. 1 gün 2 gün derken pıhtılı kanama oldu. Acaba üstüne mi gördüm dedim ümidimi kaybetmek hiç istemedim. Sonra ağlayıp sızlayıp sorguladım adetim gecikmesine bile sevinmişken neden böyle oldu diye... Her defasında hep ümidimin yok olmasından yoruldum artık.. Gerçekten yoruldum...