Allah gönlüne göre versin canım, hic canını sıkma stresde yapma, işlem cok kısa sürüyor, normal çatalda muayane gibi, sade sonrasında doktorun zaten diyor kalkma böyle kal ben 40 dk kaldım öyle, hic agrı sizi olmuyor benim sadece sonrasında nedense karnım agrıdı biraz ama oda ilaçlardan olabilir iğneden yani. Rabbim kimsenin emeğini boşa cıkarmasın.Merhaba bizde bu ay aşılama olacağız ignelere dun basladim meriofert 150 kullanıyorum pazar kontrole gitcem asilama zor mu aci hissettiniz mi
insallah isteyen herkes tez zamanda kavusur evlatlarina sağlıkla
canım ne desem yalan olur ben adetliyken gittim kana baktı ama tam olarak nelere baktı bilmiyorum. ..Kizlar selam bugun adetimin 2.gunu doktorumu aradim asilama için gelmek istiyoruz diye sekreteri şey dedi e2 ve progestron hormonlarının bakitmaniz lazım dedi. Sizden de istenmiş miydi? Ben 1 sene önce bakitmistim yeni olcak dediler
Inslalah canım ne bilim o değer düştüğü zman benim moraller yerlerde kısmet yinede canım sen nasıl oldun
Benim bir yumurta gelişti oda 17 ml de iğne vurdumMerhaba bende bugun 2. Aşılama oldum. Hepimizin hakkımızdan hayırlısı olsun inşallahyumurtalıklarınız kaç mm gelişmişti
canım bende hamdolsun daha iyim agrım kesildi sade aşırı gögüs hasasiyeti devam ediyor bide belim agrıyor, ara ara gaz şikayetide oluyor malesef yine.Inslalah canım ne bilim o değer düştüğü zman benim moraller yerlerde kısmet yinede canım sen nasıl oldun
hayırlı olsun canım, rabbim emeğini boşa cıkarmasın, benimde 20mm di çatlatma ıgnesi oldumMerhaba bende bugun 2. Aşılama oldum. Hepimizin hakkımızdan hayırlısı olsun inşallahyumurtalıklarınız kaç mm gelişmişti
Hmm walla benimde belim ağrıyor gaz bitti şükür sabah yi;e kan vermeye gitcrm sağlık ocağına bakalım inslalabcanım bende hamdolsun daha iyim agrım kesildi sade aşırı gögüs hasasiyeti devam ediyor bide belim agrıyor, ara ara gaz şikayetide oluyor malesef yine.
Amin cümlemizin inşallahhayırlı olsun canım, rabbim emeğini boşa cıkarmasın, benimde 20mm di çatlatma ıgnesi oldum
Hayırlısı olsun canımHmm walla benimde belim ağrıyor gaz bitti şükür sabah yi;e kan vermeye gitcrm sağlık ocağına bakalım inslalab
Evet benimde solumda birtane dedi doktorAmin cümlemizin inşallahbitane mi yumurtanız vardı
Hakkınızdan hayırlısı olsun inşallahEvet benimde solumda birtane dedi doktor
Amin cümlemizin inşallahHakkınızdan hayırlısı olsun inşallah
hayırlısı osun canım, inşallah yükselmiştir değerin, benim hala göğüslerim çok ağrıyor ara ara belimde agrıyor kasık ağrılarım yok gibi, bakalım bende hafataya perşembe tam 16. gün olaçak aşılamanın ozaman vercem inşallah kanHala belirtileriniz devam ediyorumu canlarım ben bugün kan verdim akşama e nabiza. Düşer diye bekliyorum yazarım buraya
Hmm sen yatakta işin yoksa a günlük hayatına devam etti mihayırlısı osun canım, inşallah yükselmiştir değerin, benim hala göğüslerim çok ağrıyor ara ara belimde agrıyor kasık ağrılarım yok gibi, bakalım bende hafataya perşembe tam 16. gün olaçak aşılamanın ozaman vercem inşallah kan
ben sade 2 gün dikkat ettim pek bişeye elimi vurmadım tabi yemek vs kalkıp yapdım sonra normal hayata geri döndüm, evi felanda süpürdüm, birtek ağır kaldırmıyorum, başga da bşy e dikkat etmiyorum.Hmm sen yatakta işin yoksa a günlük hayatına devam etti mi
Aynn canım bende öyleydim ama işte kızım üstüne kızamık oldu hiç durmadı hep kucağıma gelmek istiyordu benim hiç şansım yok zatenben sade 2 gün dikkat ettim pek bişeye elimi vurmadım tabi yemek vs kalkıp yapdım sonra normal hayata geri döndüm, evi felanda süpürdüm, birtek ağır kaldırmıyorum, başga da bşy e dikkat etmiyorum.
öyle düşünme nasipten ötesi yok, nekadar dikkat etsende olucagı yoksa olmaz zaten, canını sıkma senin bugün 9. gün demi, doktormu dedi test yap diye, neden diceksin soruyor, hani varsa bile belli etmez belki kanda ondan sordumAynn canım bende öyleydim ama işte kızım üstüne kızamık oldu hiç durmadı hep kucağıma gelmek istiyordu benim hiç şansım yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?