öyle düşünme nasipten ötesi yok, nekadar dikkat etsende olucagı yoksa olmaz zaten, canını sıkma senin bugün 9. gün demi, doktormu dedi test yap diye, neden diceksin soruyor, hani varsa bile belli etmez belki kanda ondan sordum
Asilama gününü sayrsna bugün 10.gunYok canım dediğim gibi ben aşılamanın 6.gunu sidettli kaisk ağrısıyla hastaneye gittim durumumu anlattım hemen yatış yaptılar orda beta ya baktılar 9.97 çıktı beni taburcu ettikten sonra iki günde bir kan ver dediler bende yine kna veridim 5.2 düştü hep tekrarlammami söyledi doktorum bugün sabah yine verdim akşam belli olur ınslalah ama ben Allah bilir yinede ben pek yükseleceğini düşünmüyorum
tm düşmesi normal zaten o ilac dan yükselmiştir, bugün necıkarsa cıksın sen yineden 15. gün tekrardan yap, bi keresinde okudum burda, biri 13 mü 14 gün yapmış yok negati tekrardan günler sonra yapıyor ve positiv cıkıyor oyüzden sen yinede 15. gün tekrarla testi, düşük cıkarsada morelini bozma, yükselir inşallahYok canım dediğim gibi ben aşılamanın 6.gunu sidettli kaisk ağrısıyla hastaneye gittim durumumu anlattım hemen yatış yaptılar orda beta ya baktılar 9.97 çıktı beni taburcu ettikten sonra iki günde bir kan ver dediler bende yine kna veridim 5.2 düştü hep tekrarlammami söyledi doktorum bugün sabah yine verdim akşam belli olur ınslalah ama ben Allah bilir yinede ben pek yükseleceğini düşünmüyorum
Doğru ya benim 9. gün, kafam karıştıAsilama gününü sayrsna bugün 10.gun
Ya inşallah öyle olur biraz moral verdin bana teşekkür ederim canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kızıma bir kardeş gelir ınslalah Rabbım in izniyletm düşmesi normal zaten o ilac dan yükselmiştir, bugün necıkarsa cıksın sen yineden 15. gün tekrardan yap, bi keresinde okudum burda, biri 13 mü 14 gün yapmış yok negati tekrardan günler sonra yapıyor ve positiv cıkıyor oyüzden sen yinede 15. gün tekrarla testi, düşük cıkarsada morelini bozma, yükselir inşallah
amin canım inşallah, bizde 4 senedir istiyoruz bakalım nasipte varsa olur inşallah, ama herşeyin hayırlısını herzaman isterim olursada hayırlı ise olsun derim hepYa inşallah öyle olur biraz moral verdin bana teşekkür ederim canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kızıma bir kardeş gelir ınslalah Rabbım in izniyle
ben De bu ay aşılama yaptıracağım ilk denememiz olacak. Benim dr da bana fostimon 75mg verdi. Ama 50 mg vuruluyorum onu hemşireler ayarlıyor. bugün 4. İğnemi vuruncam. Toplamda 5 tane iğnem var. Kontrole falan da çağırmadı. İğnem bitince ertesi gün gideceğim kontrole cumartesi yani. bence endişe etme eminim benimde şu an birden fazla yumurta hareketlendi. Ayarlıyorlar onu. Korkma canımALLAHIM Hepimizin Gönlüne Göre Versin ....
Kızlar ben Fostimon ignesi Kullanıyorum ilk 4 gün 75 kullandım sonra yumurtalar aynı anda hareketlendi diye 37.5 e düşürdü Dozu 2 günde bi kontrole gidiyorum yumurtalar fazla olduğu için aynı anda buyumeleri risk olabilir dedi doktor nasil olacak bilmiyorum sizce endişe edilecek bi durum var mı? Bilgisi olan cevap versin lütfen kafam çok karışık
Canım napdin, sonuç ne çıktı?Ya inşallah öyle olur biraz moral verdin bana teşekkür ederim canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kızıma bir kardeş gelir ınslalah Rabbım in izniyle
Sonuç az önce çıktı dahada düşüş olmuş 0.70 çıkmış yinede adet olmadıkça allahtan ümit kesilmezCanım napdin, sonuç ne çıktı?
Aynen, dediğim gibi modelini bozma dahada kan verme ,en azından 15. Gününe kadar verme, 15. Günü kan ver yada adet günüm geçtimi öyle verSonuç az önce çıktı dahada düşüş olmuş 0.70 çıkmış yinede adet olmadıkça allahtan ümit kesilmez
Tamma canım öyle yaparım allahin dediği olur canimAynen, dediğim gibi modelini bozma dahada kan verme ,en azından 15. Gününe kadar verme, 15. Günü kan ver yada adet günüm geçtimi öyle ver
Aynen canımTamma canım öyle yaparım allahin dediği olur canim
Benim daha adet günüme var, benimde bugün 12. Günüm, göğüs hassasiyeti hala devam ediyor dünde kasiklarim ve belim ağrıyordu yine, bakalım ben perşembe günü test yapmayı düşünüyorum, sen salımı yapcan? Sende hiç kaşık ağrısı göğüsler de hasasiyet varmıKizlar durumlarını nasıl benim aşılamanın 13. Günü ne gelen var ne giden bugün adet günüm benim hiç bir belirti yok siz nasilsinjz
Hiç bir şey hissetmiyorum walla inşallah pozitif görürüzYok canım bend ehic bir belirti kalmadi
Kontrole Gittiğim de 2 Tane Büyümeye Başlamış dedi Onu Yakın Takibe Alıyorlar Bana 13 Tane İğne Verdiler Son İki Tane İğne Kaldı İstedikleri Boyuta Gelmezse Tekrar Verecekler Büyük İhtimalle...tm düşmesi normal zaten o ilac dan yükselmiştir, bugün necıkarsa cıksın sen yineden 15. gün tekrardan yap, bi keresinde okudum burda, biri 13 mü 14 gün yapmış yok negati tekrardan günler sonra yapıyor ve positiv cıkıyor oyüzden sen yinede 15. gün tekrarla testi, düşük cıkarsada morelini bozma, yükselir inşallah
Amin i sallah canım Allah bizi bu yolda asla yalnız bırakmasın insallahKontrole Gittiğim de 2 Tane Büyümeye Başlamış dedi Onu Yakın Takibe Alıyorlar Bana 13 Tane İğne Verdiler Son İki Tane İğne Kaldı İstedikleri Boyuta Gelmezse Tekrar Verecekler Büyük İhtimalle...
ALLAHIM kucağımızi Boş Bırakmasin, Emeklerimizin Karşılığını Versin inşallah...
Guzel Haberlerini Bekliyorum Seninde
Inşallah canımHiç bir şey hissetmiyorum walla inşallah pozitif görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?