Amin canım, rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinKontrole Gittiğim de 2 Tane Büyümeye Başlamış dedi Onu Yakın Takibe Alıyorlar Bana 13 Tane İğne Verdiler Son İki Tane İğne Kaldı İstedikleri Boyuta Gelmezse Tekrar Verecekler Büyük İhtimalle...
ALLAHIM kucağımızi Boş Bırakmasin, Emeklerimizin Karşılığını Versin inşallah...
Guzel Haberlerini Bekliyorum Seninde
Ewet canım ben yarın vericem hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Ewet canım ben yarın vericem hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı herkes sonuçlarını bursa paylasalimAmin hayırlısı olsun canım, benimde Çarşamba vermem lazim ama Çarşamba günleri acil olmadıkça kan vermiyorum, oyüzden perşembeye vercem inşallah
inşallah canım, sen haber edersin bize ilk baştaİnşallah canım hakkımızda hayırlısı herkes sonuçlarını bursa paylasalim
inşallah canım, sen haber edersin bize ilk başta aynn
Inşallah canım, ben valla sade femara kullandım, bide direk çatlatma iğnesi oyüzden pek bilgim yok iğneler hakkında. Çoğul gebelik olabilirmi bilmiyorum ama belki birden fazla yumurtan gelişirse arka arkaya sonrada catlayan olursa neden olmasın.Selam kızlar, umarım bu ay herpimize uğurlu gelirben yarın reglimin 2. günü doktora giderek aşılama sürecine başlayacağım ilk defa.. 25-26 şubatta da aşılama olacak. Tecrübelilere bir kaç sorum var İğne kullanımı kişiden kişiye değişiyor mu? Yani kaç kullanılıyor genelde? Bir de doktorunız hiç bahsetti mi, çopul gebelik ihtimali var mı aşılamada???
Herhalde yaşayıp göreceğizInşallah canım, ben valla sade femara kullandım, bide direk çatlatma iğnesi oyüzden pek bilgim yok iğneler hakkında. Çoğul gebelik olabilirmi bilmiyorum ama belki birden fazla yumurtan gelişirse arka arkaya sonrada catlayan olursa neden olmasın.
Ben beş gün kullandım, adetimin 5. günü başladım günde 2 tane, bir yumurtam büyümüştü 20 mm de çatlatma iğnesi oldum, bugünde aşılamanın 13. günündeyim, bakalım perşembe günü test yapıcam inşallah hayırlısı ile positiv görürüm.Herhalde yaşayıp göreceğizfemara kaç gün boyunca kullandın?
Ayy çok az kalmışBen beş gün kullandım, adetimin 5. günü başladım günde 2 tane, bir yumurtam büyümüştü 20 mm de çatlatma iğnesi oldum, bugünde aşılamanın 13. günündeyim, bakalım perşembe günü test yapıcam inşallah hayırlısı ile positiv görürüm.
valla ben aşılamadan 2 gün önce bel agrısı başlamıştı, aşılamadan sonrada bayagı şiddetliydi hamdolsun azaldı bel agrısı arada oluyor ama hemen hemen 9-10 gündür aşırı göğüs hasasiyeti var, el deymiyor resmen, birtek umudum göğslerden yanaAyy çok az kalmışperşembe güzel haberini bekliyoruz o zaman. Farklı hissediyor musun peki bu ay?
Kasık agrılarımda çok oldu, adet olucakmış gibisine aşılamadan bu zaman kadar hep olduAyy çok az kalmışperşembe güzel haberini bekliyoruz o zaman. Farklı hissediyor musun peki bu ay?
Canım herkesin ilaçları farklı olur kişiye göre değişiyor çoğul gebelikte senin yumurtalarına bağlı 4 yumurtadan fazla yumurta gelişirse zaten aşılamayi iptal ederler inşallah öyle bisey olmaz iki yumurta sana yeterli canimSelam kızlar, umarım bu ay herpimize uğurlu gelirben yarın reglimin 2. günü doktora giderek aşılama sürecine başlayacağım ilk defa.. 25-26 şubatta da aşılama olacak. Tecrübelilere bir kaç sorum var İğne kullanımı kişiden kişiye değişiyor mu? Yani kaç kullanılıyor genelde? Bir de doktorunız hiç bahsetti mi, çopul gebelik ihtimali var mı aşılamada???
Göğüs ağrısı reglde pek fazla olmuyor, inşallah bebişinlesindirKasık agrılarımda çok oldu, adet olucakmış gibisine aşılamadan bu zaman kadar hep oldu
Inşallah canımGöğüs ağrısı reglde pek fazla olmuyor, inşallah bebişinlesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?