Aşılama Şubat ayı asilama yapacak olanlar haberleselim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım, rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Günaydın kızlar nasılsınız, günler azaldıkça heyecan basıyor, acaba positiv i görücekmiyim diye, sizde durumlar nasıl

Selam kızlar, umarım bu ay herpimize uğurlu gelir ben yarın reglimin 2. günü doktora giderek aşılama sürecine başlayacağım ilk defa.. 25-26 şubatta da aşılama olacak. Tecrübelilere bir kaç sorum var İğne kullanımı kişiden kişiye değişiyor mu? Yani kaç kullanılıyor genelde? Bir de doktorunız hiç bahsetti mi, çopul gebelik ihtimali var mı aşılamada???

Inşallah canım, ben valla sade femara kullandım, bide direk çatlatma iğnesi oyüzden pek bilgim yok iğneler hakkında. Çoğul gebelik olabilirmi bilmiyorum ama belki birden fazla yumurtan gelişirse arka arkaya sonrada catlayan olursa neden olmasın.

Herhalde yaşayıp göreceğiz femara kaç gün boyunca kullandın?

Herhalde yaşayıp göreceğiz femara kaç gün boyunca kullandın?
Ben beş gün kullandım, adetimin 5. günü başladım günde 2 tane, bir yumurtam büyümüştü 20 mm de çatlatma iğnesi oldum, bugünde aşılamanın 13. günündeyim, bakalım perşembe günü test yapıcam inşallah hayırlısı ile positiv görürüm.

Ayy çok az kalmış perşembe güzel haberini bekliyoruz o zaman. Farklı hissediyor musun peki bu ay?

Ayy çok az kalmış perşembe güzel haberini bekliyoruz o zaman. Farklı hissediyor musun peki bu ay?
valla ben aşılamadan 2 gün önce bel agrısı başlamıştı, aşılamadan sonrada bayagı şiddetliydi hamdolsun azaldı bel agrısı arada oluyor ama hemen hemen 9-10 gündür aşırı göğüs hasasiyeti var, el deymiyor resmen, birtek umudum göğslerden yana Benim birtane kızım var ondada hamile oldugumu göğüslerimden anlamıştım, adetime 15 gün kala başlamıştı agrılar, belki tutunmuştur diyede düşündüm belkide ilaçlardanda olabilir bakalım daha nasip hayırlısı olsun

Canım herkesin ilaçları farklı olur kişiye göre değişiyor çoğul gebelikte senin yumurtalarına bağlı 4 yumurtadan fazla yumurta gelişirse zaten aşılamayi iptal ederler inşallah öyle bisey olmaz iki yumurta sana yeterli canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…