Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Bayaa gec olmus ablacim. Calisan bi kadinsin heralde zamanmi bulamadin kocami yoksaa işin espirisi tabii
Bende anlamadım
Otobüs te yolculuk ederken bile oğluna istiyor du teyzeler ama tutturamadik
Kardeşlerim benden önce evlendi. Beni en küçükleri sanıyordu millet. Minyon tipli olmakta iyi değil
Karta kaldık . Uğraşıyoruz böyle

her yaşta güzeliz ama dimi bi an önce bebişlerimize kavuşalım inş Hayatimmm70
Valla ben yaşımı söylüyorum . Gözleri açılıyor insanların şaka yapıyorsun diyorlar.

İnşallah her yaşın güzelliği ayrı. Hayırla sağlıkla evlatlarımizi kucağımiza almak nasip olsun

Otobüste biseymi teyzem hastanede yatıyor bugun onun yaninda refakatçı olarak kalıyorum burda 3 tane teyze bana göz koymuş gelip teyzeme soruyorlar istemeye gidelim diye mübarekler sıraya girdi dedim gidin bi benim kocadan isteyin hayırlısı bakalım:))))

En gec dun olmam lazimdi cnm. Cunku en son 19 aralikta oldum yani tam bir ay oldu. Normalde ben 25 gun sonra oluyordum.ben gunum gelmeden de yaptom cikmadi bisey. Bu sabah ta yaptim yok..
Gebelik testlerinde hemen cıkmıyor zaten gerci kisiden kisiye değişiyor ama beta testinde kesin sonuç alırsın ama inşallah vardır bebiş güzel haberler gelir senden

Canim bu sabah normal ince cubuk testlerden yaptim yok. Dayanamadim erken gebelik testi aldim. Onda cikar dimi. Yarinsabah yapsam. Bu ay parayi teste yatirdik desem yalan olmaz..
Al canim bende erken gebelik testi yapmisdim bende baya fazla kaçırdım test olayını. Bide ben almanyadayim burda gebelik testleri 7 euro gitti paraciklaar olsada olmasada deha emin olursin cikar merak etme

Arkadaşlar bir sorum olacak... Vajinismus u yendiğin ay hamile kalmak sizce sakıncalımı?

Yasmin ile korunuyordum 1 yildir.son 3 aydir biraktim ama hala hamile kalamadim bakalim yeni ay yeni umutlar isallah 15 subatta kirmizilar gelmez ve hamilelik haberlerimi paylasirim :) bu ay çörek otu bal tarçın kürünü uyguluyorum.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kizlar :) şubat ayında güzel haberler alalım isallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…