- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi yediverenim
-
Bende anlamadımBayaa gec olmus ablacim. Calisan bi kadinsin heralde zamanmi bulamadin kocami yoksaaişin espirisi tabii
Valla ben yaşımı söylüyorum . Gözleri açılıyor insanların şaka yapıyorsun diyorlar.
Canim bu sabah normal ince cubuk testlerden yaptim yok. Dayanamadim erken gebelik testi aldim. Onda cikar dimi. Yarinsabah yapsam. Bu ay parayi teste yatirdik desem yalan olmaz..Hala olmadinmi canim bir test yapsaydin keske idrarda en azindan rahatlardin ?
Benim kaynanada takip ediyo tatlım bende onun yolundan giderim heraldekizz sen varya alemsinn haaa kaynanalik yapma simdideeen
Vallahi öyle her yaşta yine güzeliz maşallahValla ben yaşımı söylüyorum . Gözleri açılıyor insanların şaka yapıyorsun diyorlar.
İnşallah her yaşın güzelliği ayrı. Hayırla sağlıkla evlatlarımizi kucağımiza almak nasip olsun
Adet günün geldimi peki yoksa sende benim gibi daha günü gelmeden test yaptıranlardanmısınCanim bu sabah normal ince cubuk testlerden yaptim yok. Dayanamadim erken gebelik testi aldim. Onda cikar dimi. Yarinsabah yapsam. Bu ay parayi teste yatirdik desem yalan olmaz..
En erken kanda çıkıyor ama beta testindeAdet günün geldimi peki yoksa sende benim gibi daha günü gelmeden test yaptıranlardanmısın
En gec dun olmam lazimdi cnm. Cunku en son 19 aralikta oldum yani tam bir ay oldu. Normalde ben 25 gun sonra oluyordum.ben gunum gelmeden de yaptom cikmadi bisey. Bu sabah ta yaptim yok..Adet günün geldimi peki yoksa sende benim gibi daha günü gelmeden test yaptıranlardanmısın
Otobüste biseymi teyzem hastanede yatıyor bugun onun yaninda refakatçı olarak kalıyorum burda 3 tane teyze bana göz koymuş gelip teyzeme soruyorlar istemeye gidelim diye mübarekler sıraya girdi dedim gidin bi benim kocadan isteyin hayırlısı bakalım:))))Bende anlamadım
Otobüs te yolculuk ederken bile oğluna istiyor du teyzeler ama tutturamadik
Kardeşlerim benden önce evlendi. Beni en küçükleri sanıyordu millet. Minyon tipli olmakta iyi değil
Karta kaldık . Uğraşıyoruz böyle
Gebelik testlerinde hemen cıkmıyor zaten gerci kisiden kisiye değişiyor ama beta testinde kesin sonuç alırsın ama inşallah vardır bebiş güzel haberler gelir sendenEn gec dun olmam lazimdi cnm. Cunku en son 19 aralikta oldum yani tam bir ay oldu. Normalde ben 25 gun sonra oluyordum.ben gunum gelmeden de yaptom cikmadi bisey. Bu sabah ta yaptim yok..
Allah razi olsun cnm insAllah hayirlisiyla.. Rabbim tum isteyenlerin kucagini bis birakmasin. AminnGebelik testlerinde hemen cıkmıyor zaten gerci kisiden kisiye değişiyor ama beta testinde kesin sonuç alırsın ama inşallah vardır bebiş güzel haberler gelir senden
AhahahaBende anlamadım
Otobüs te yolculuk ederken bile oğluna istiyor du teyzeler ama tutturamadik
Kardeşlerim benden önce evlendi. Beni en küçükleri sanıyordu millet. Minyon tipli olmakta iyi değil
Karta kaldık . Uğraşıyoruz böyle
Al canim bende erken gebelik testi yapmisdim bende baya fazla kaçırdım test olayını. Bide ben almanyadayim burda gebelik testleri 7 euroCanim bu sabah normal ince cubuk testlerden yaptim yok. Dayanamadim erken gebelik testi aldim. Onda cikar dimi. Yarinsabah yapsam. Bu ay parayi teste yatirdik desem yalan olmaz..
AmiiiiiinAllah razi olsun cnm insAllah hayirlisiyla.. Rabbim tum isteyenlerin kucagini bis birakmasin. Aminn
Bencede valla bi duysa adam teyzeleri dom dom kurşunuyla vururAhahahakiizzz suus eşin duymasiiinn
Bu erken gebelik testinde ne kadar erken yapsak çıkar acaba canımAl canim bende erken gebelik testi yapmisdim bende baya fazla kaçırdım test olayını. Bide ben almanyadayim burda gebelik testleri 7 eurogitti paraciklaar olsada olmasada deha emin olursin cikar merak etme
Kiskansin diye bilerek anlatıyorumBencede val
Bencede valla bi duysa adam teyzeleri dom dom kurşunuyla vurur
Bende agustosta gecirdim simdi klomen kullanıyorum ve 26 snda catlatma igensi kullancgm bat 15 subat umarım olmaz;(İnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?