Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Malesef Ocak da yüzümüzü güldüremedi inşallah Şubat güldürür düşük yaptığım gebeligimede Geçen yıl Şubat da hamile kalmıştım kim bilir belki olur bu ay bat 19 Şubat

İnsallah rabbim gönlüne versin canım

Bencede fenasın kız benimkine desem valla beni daha biyere yollamaz ne gerek var rahatımı bozmuyorum ben
geçmişte kaldığı için sorun etmiyor bizimki, ben kırk yaşımdayım eşimde kırk yedi yaşında ,muhabbet olsun işte bizimki, laf ola beri gele çok şükür iyiyiz, Allah inşallah bu sefer nasip ederse önümüzdeki düşüncemiz bebek sahibi olmak, ikimizin de ilk evliliği
ay sonunu iple çekiyorummmmm

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Batimiz ayni gun canim insallah gelmez dediğin gibi..

kızlaar benm belirtiler hala devam ediyor gecen dr a gitmiştim aile hekimime şüpeleniyorum bat 3 şubat dedim bana güldü bu kadar erken anlayamazsın.sinir oldum hissediyorum ama napimmm. ne kanda çıkar ne idrarda dedi beni gerisingeri yolladı

Ben 26 günde bir adet oluyor hesaplayıcılara göre ovülasyon tarihim dündü değerlendirdik bugünde değerlendircez bakalım hergünü değerlendiriyoruz artık

Ben 26 günde bir adet oluyor hesaplayıcılara göre ovülasyon tarihim dündü değerlendirdik bugünde değerlendircez bakalım hergünü değerlendiriyoruz artık
Ovulasyon testi al bence canım diğer türlü çok yoruluyo insan mesela benim yumurtlama günün adetten itibaren 19. Günmüş ben gecen ay 14 gün diye sonrasında salmıştım

Canım birazda psikolojik oluyo ben ilk gecen ay denedim birsürü kişi rüyasında görmüş hamile olarak kendim görüyodun çok ümitlendim mide bulantım aşermem felan başlamıştı ama sonra regl oldum biz şok çok kaptırmıcan kendini sözde düşünmücekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…