- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
Cok iyiymis ya masallah keske bizde ilerde yaslaninca genc gorunebilsekYa bakimliyim evet ama annem de yaşına göre küçük görünüyor bu konuda genimiz anneme benziyor abimde benden 1 yaş büyük ama yasimizi göstermiyoruz 2 miz de :)) yani makyajlı 25 gösteriyorum topuklu falan giyince ama evde normal makyajsiz halim çocuksu hahaha 23 .24 sanki yaşım
Yaş daha küçük olur olur canım merak etme rabbim hepmize hayırlı evlatlatlar versinAmin inşallah canm 23 yaşndaym
Aminn inşallah hayirli evlat olsunlarYaş daha küçük olur olur canım merak etme rabbim hepmize hayırlı evlatlatlar versin
Evet şuan 35 yaşımı merak ediyorum tabi Rabbim uzun ömür verirse :)))Cok iyiymis ya masallah keske bizde ilerde yaslaninca genc gorunebilsek
Bende 40 45 te basil olurum acabaa tabi ömrümüz olurda yaşarsak. Artik evlatlarimiz evlenip cocuk derdine düşerler bizim simdiki yaptigimiz gibiBende bu halime bakınca inanmıyorum hala 29 olcam şubatta
Evet şuan 35 yaşımı merak ediyorum tabi Rabbim uzun ömür verirse :)))
Hahaha aynen canım 30 olmadan j bebek gobuste olsun istiyorum :)) her yaş güzeldir özelikle 30 yaşlar çok güzel diyorlar bakalım:)Bende 40 45 te basil olurum acabaa tabi ömrümüz olurda yaşarsak. Artik evlatlarimiz evlenip cocuk derdine düşerler bizim simdiki yaptigimiz gibi
Tabiki ruhunuz genç olsun.Bende yaşımdam ufak gösteriyorum ama yaş 33 oldu amaaaan insan hissettiği yaştadır yani ben 18zim daha
Bence yine biz onlardan önce torun derdine düşeriz:)))Bende 40 45 te basil olurum acabaa tabi ömrümüz olurda yaşarsak. Artik evlatlarimiz evlenip cocuk derdine düşerler bizim simdiki yaptigimiz gibi
İnşallah en kisa zamanda olur. Siz ne kadardır deniyorsunuz ?Hahaha aynen canım 30 olmadan j bebek gobuste olsun istiyorum :)) her yaş güzeldir özelikle 30 yaşlar çok güzel diyorlar bakalım:)
AhahahahaBence yine biz onlardan önce torun derdine düşeriz:)))
İnsanın yanında mutluluk veren bir eş varsa her yaş güzel tatlım ama eş kötüyse her yaş azapHahaha aynen canım 30 olmadan j bebek gobuste olsun istiyorum :)) her yaş güzeldir özelikle 30 yaşlar çok güzel diyorlar bakalım:)
Ben 4 ay oldu canım 9 aydır da evliyim aralıkta düşük yaşadım hiç keseyim görmeden düştü şimdi bir adet üstünden geçmesini bekledim bakalım bu ay ne olcak umarım güzel haberler alırızİnşallah en kisa zamanda olur. Siz ne kadardır deniyorsunuz ?
Aynen canım şükürler olsun 5 sene koşturup peşimden evlendim sonra :))İnsanın yanında mutluluk veren bir eş varsa her yaş güzel tatlım ama eş kötüyse her yaş azap
Eşim mükemmel bir insan bir dediğimi 2 etmez çok iyi anlaşıyoruz:) ömür boyu böyle kalır inşallahİnsanın yanında mutluluk veren bir eş varsa her yaş güzel tatlım ama eş kötüyse her yaş azap
Ay ben şimdi kaynana olduğumu hayal ettimde gelinin yumurtlama günlerini regl günlerini benim oğlandan önce hesaplarım heralde:)))))Ahahahahahaklisinnn
Allahım hicbir zamanda bozmasın inşallah canımEşim mükemmel bir insan bir dediğimi 2 etmez çok iyi anlaşıyoruz:) ömür boyu böyle kalır inşallah
Ay ben şimdi kaynana olduğumu hayal ettimde gelinin yumurtlama günlerini regl günlerini benim oğlandan önce hesaplarım heralde:)))))
Allah bir ömür boyu mutlu etsin siziEşim mükemmel bir insan bir dediğimi 2 etmez çok iyi anlaşıyoruz:) ömür boyu böyle kalır inşallah
Amin canım sağolAllah bir ömür boyu mutlu etsin sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?