Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Kizlar bisey sorucam bu klomen ne oluyo ne iccin kullanıyorsunuz ben yurtdisinda olduğum için bilmiyorum.

Ya kizlar ben adetimden 2 gun once felan test yaptim negatif cikmisti cope atmayi unutmusum bugun bi baktim ikinci cizgi silik. Birde bugun adetimin 3. Gunu bakarmisiniz kafar karisti

Ya kizlar ben adetimden 2 gun once felan test yaptim negatif cikmisti cope atmayi unutmusum bugun bi baktim ikinci cizgi silik. Birde bugun adetimin 3. Gunu bakarmisiniz kafar karisti Eki Görüntüle 1943092
Canım maalesef bazen testler hatalı çıkabiliyo bide yaptıktan belli bi dk önemliymiş sonra çıkan çizgi önemsenmicekmiş

Ya kizlar ben adetimden 2 gun once felan test yaptim negatif cikmisti cope atmayi unutmusum bugun bi baktim ikinci cizgi silik. Birde bugun adetimin 3. Gunu bakarmisiniz kafar karisti Eki Görüntüle 1943092
Canım benimde 3 gün geçince yapmıştım bunun gibi çıkmıştı ama sonra hasta oldum inşallah sende öyle olmaz hamilesindir

Bende sabırsızlanıyorum olucam mı olmıcam mı şu gün gelsin artık 29 ocakkkkk. İki duruma dair de hiçbir belirti yok Allahım lütfen nn

evet herkes öle diyo da düşünmeden edemiyo ınsan olacağı varsa olur zaten inşallah olmuştur bakalım :) beklemekten başka çare yok...

Bat 21 ocaktı 2 gün geçti.. bugün pembe akıntım var acaba kırmızılar mı geliyor yoksa hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…