- 20 Ocak 2017
- 4
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi yediverenim
-
Isallah yüzümüz güler bu ayBatimiz ayni gun canim insallah gelmez dediğin gibi..
Tmm hosgelmissenBeni de ekleyin kızlar bat 28 ocak
Canım maalesef bazen testler hatalı çıkabiliyo bide yaptıktan belli bi dk önemliymiş sonra çıkan çizgi önemsenmicekmişYa kizlar ben adetimden 2 gun once felan test yaptim negatif cikmisti cope atmayi unutmusum bugun bi baktim ikinci cizgi silik. Birde bugun adetimin 3. Gunubakarmisiniz kafar karisti Eki Görüntüle 1943092
Valla siteye girmek istemiyorum Canm çocuk düşüncesinden biraz uzaklaşmak için ama dayanamıyorum klomende 4. Günüm sonra Dr a gidip yumurtlamayı bekleyeceğimNerdesiniz kizlaar pazar keyfimi yapiyonuz ?
Canım benimde 3 gün geçince yapmıştım bunun gibi çıkmıştı ama sonra hasta oldum inşallah sende öyle olmaz hamilesindirYa kizlar ben adetimden 2 gun once felan test yaptim negatif cikmisti cope atmayi unutmusum bugun bi baktim ikinci cizgi silik. Birde bugun adetimin 3. Gunubakarmisiniz kafar karisti Eki Görüntüle 1943092
Ben adet oldum canim tam gunumde suan 4. GunumCanım benimde 3 gün geçince yapmıştım bunun gibi çıkmıştı ama sonra hasta oldum inşallah sende öyle olmaz hamilesindir
4 5 gun once diye biliyorum canim sen ne zaman yaptin ?Kızlar erken gebelik testinde ne kadar önce sonuç alınıyor bilen varmı meraktan çatlıcam
Ben henüz test yapmadım yapmak istiyorum ama daha bat 30 ocak 7 günüm var4 5 gun once diye biliyorum canim sen ne zaman yaptin ?
evet herkes öle diyo da düşünmeden edemiyo ınsan olacağı varsa olur zaten inşallah olmuştur bakalım :) beklemekten başka çare yok...Canım birazda psikolojik oluyo ben ilk gecen ay denedim birsürü kişi rüyasında görmüş hamile olarak kendim görüyodun çok ümitlendim mide bulantım aşermem felan başlamıştı ama sonra regl oldum biz şok çok kaptırmıcan kendini sözde düşünmücekmişiz
Hayırlısı canım benimde adet belirtileri başladı çok mutsuzumBen adet oldum canim tam gunumde suan 4. Gunum
Amin insallah esim ve ben umutla bekliyoruz. Guzel haberler alrz insallhBende bir ay aradan sonra bu ay klomene 3. Kez başladım benim de bat 14 şubat birlikte bekleyeceğiz desene inşallah şubat ikimize de Bebek getirir Canm
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah Canm haberleşelim durumlarımız hakkındaAmin insallah esim ve ben umutla bekliyoruz. Guzel haberler alrz insallh
İnşallah hamilesindir canım sancı n var mıBat 21 ocaktı 2 gün geçti.. bugün pembe akıntım var acaba kırmızılar mı geliyor yoksa hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?