- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
nasılmış anlatsana bize de canım kendimizi takip edelim biz de bu ay :)Yook gitmedim bilmiyorum burda oyle takip yapiliyormu ben evlenip geldim yurtdisina ama doktorum yumurtlama akintisini rengini ve kivamini soylemisti boyle takip edebilirsin demisti.
Şeffaf cok afedersiniz ama bana ya camasirina gelir yada elini vajinaya sokupta bak dedi iki parmak arasinda uzuyorsa yumurtlama oluyormusnasılmış anlatsana bize de canım kendimizi takip edelim biz de bu ay :)
hoppp en yaşlı benim 27 yim 28 olcam27 olucam ne çıtırı 2 ay kaldı
Hosgeldin hemen ekliyorum sekerimm :)yediverenim beni de ekler misin canım 10 Şubat bat :)
Hosbulduk kuzum teşekkür ederimHosgeldin hemen ekliyorum sekerimm :)
Malesef bu rekoru kimseye vermem yaşım 40hoppp en yaşlı benim 27 yim 28 olcam
Hala olmadinmi canim bir test yapsaydin keske idrarda en azindan rahatlardin ?Kizlar selam ben de hala gelen giden yok. Belim ayaklarim cok agriyo ama.. Bat 19 ocakti...
Hoşgeldinnn topigimiz çoğalıyor kizlarr inşallah burdan hamis haberleri aliriz artik sizi oyle eklerimm sayfayaMerhaba kızlar benide ekler misin canim 8 Şubat
Simdi batini giriyorum hemen canimHoşgeldinnn topigimiz çoğalıyor kizlarr inşallah burdan hamis haberleri aliriz artik sizi oyle eklerimm sayfaya
her yaşta güzeliz ama dimihoppp en yaşlı benim 27 yim 28 olcam
Bayaa gec olmus ablacim. Calisan bi kadinsin heralde zamanmi bulamadin kocami yoksaaMalesef bu rekoru kimseye vermem yaşım 40geç evlendiğim için çocukta yoktu kızlar
İnşallah evli mutlu bide cocuklu olursak daha ne isterizz ??
Insallah hep oyle genc kalirsinn baya bakimlisin heralde ??Şubat ayı hepimize mutlu haberler getirir umarımşubatta doğum günüm var 29 yaş günüm görseniz 23 :))) kimse inanmıyor yaşıma
Ya bakimliyim evet ama annem de yaşına göre küçük görünüyor bu konuda genimiz anneme benziyor abimde benden 1 yaş büyük ama yasimizi göstermiyoruz 2 miz de :)) yani makyajlı 25 gösteriyorum topuklu falan giyince ama evde normal makyajsiz halim çocuksu hahaha 23 .24 sanki yaşımInsallah hep oyle genc kalirsinn baya bakimlisin heralde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?