Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

İnşallah hamilesindir canım sancı n var mı
Kasıklarımda bikaç gündür var bugün pembe akıntı gelince başlıyor dedim ped taktım ama hic gelmemis sadece silince geliyor lekeliyor çamaşırı.. adet olmam gereken gün test yaptım negatifti. Hic de gecikmez böyle..acaba yarın kan testi yaptırsam kesin sonuc alır mıyım?

Yani kan testinde sonuç kesin alırsın tabi ki ama eğer adetlerin düzenliyse ve adet gününde negatif çıkmışsa negatifte olabilir inşallah geç döllenme olmuştur çünkü öyle şeyler de olabiliyor bakarsın artık yarın duruma göre inşallah hamilesindir canım

Aslında hic şaşmaz 24-25 günde bir olurum yıllardır evlenince de bozulmadı hep düzenliydi ilk defa buay böyle oldu. Doktora gittim kist miyom var mı bi sıkıntı diye yok dedi baktı. Eşimin de spermi 38 milyon, sizde sıkıntı yok dedi ama 1 yıldır kalamıyorum cok bunaldım

Anlıyorum seni çok zor bir durum ama stres yapma ve umutlu ol inşallah hamilesindir benim arkadasiminda hiç sorunları olmamasına rağmen bir yıl olmamış şimdi iki çocuğu var hatta ikincide hemen düşündüğü ay hamile kaldı. ama tabi ki hamile degilsende dünyanın sonu değil hayırlısı olsun eğer adet olmazsan test yaptırırsin bizi de haberdar et dua etmekten başka elinden bir şey gelmez şu an içini ferah tut

Peki eşinin siperm testini bir ürüloğa gösterip muayne oldumu tatlım

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın gidicem teste sabah da bişi görmezsem. Haber edicem mutlaka

Aykiz1986 3 subat

Kizlar batlarinizi ekledim ins sevincli haberler veririz bu ay. Bakalım subat ayı kimlere uğurlu gelecek ?

Evet spermiyogram yapıldı bide film cekildi ürolojide hatta kızdı doktor bize ne bu acele diye ama sonucta 1 yıl oldu ve kalamadım. Sıkıntı yokmus sonuclara baktı
Tatlım toplamdamı 38 milyon ml demi 38 milyon bizimkiside toplamda 45 milyon çıkmıştı ürolok ilaç verdi bir işe yaramadı ben akatarda bir kür hazırlattım 75 milyona cıktı şükürler olsun bakalım rabbim nasip ederse bu ay umutluyuz.

Benimde bat 30 ocak. İnşallah güzel haberlerimizi alırız , hep beraber seviniriz. Şubat ayı hamileleri olarak yeni ekip kurarız. Çok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…