- 19 Nisan 2010
- 2.219
- 4.684
- 333
- Konu Sahibi yediverenim
-
Tatlım bizdede öyle olmuştu korunmayı bıraktık , ama ben daha erken hazır değiliz gibi hissediyordum ki adetim gecikip acaba hamilemiyim diye düşününe kadar. Gecikince içim kıpır kıpır oldu test aldım ilkkez denedim negatif O kadar üzüldüm ki anne olmaya hazır olduğumu o an anladım.Merhaba,
Umarım bu ay istediğiniz haber alırsınız.
Biz de bir buçuk yıl korunduktan sonra doktorun önerisiyle doğum kontrol hapını iki ay önce bırakmıştık. Hazır bırakmışken de çocuk düşünelim dedik. İki aydır eşim korunuyordu, ben de folik asite başladım.
Biz de bu ay çalışmaya başlayabiliriz dedik..
Ama benim endişelerim korkularım da hala var. Sanki tam hazır değiliz gibi de geliyor ama istiyorum gibi de.
Bu kafa karışıklığında çalışmalara başlamak doğru mu yanlış mı bilemiyorum
Aslında çocuk istiyoruz da ama ben hamilelikti doğumdu korkuyorum.
Kafam çok karışık.
Hem deniyoruz hem de ödüm kopuyor bu ay olursa diye.
Ay çok uzattım neyse benim de bat 7 Şubat.
Ama ilk aydan olmaz herhalde diyorum hala.
Ben yapicam canm insaallah sabah basliyorum.Kızlar bugün adetim ilk günü bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bu ay yapcak olan varmı ?
Yaş kaç canım ben de 19şubat ☺Merhabalar kizlar.
Bir yıllık evliyiz ve esim artık cok israr ediyor ben de istiyorum ancak sinava hazırlanıyorum.Biz de bu ay deneyecegiz bakalım hayırlısı Rabbim gonlumuze gore versin. Bat 19 subat beni de ekler misiniz?
Bu ay 26 oldum sen kac yasindasin canim?Yaş kaç canım ben de 19şubat ☺
Bende 26 canım ☺ inş birlikte hamiş oluruz bu ay ☺ bizim de ilk ayımızBu ay 26 oldum sen kac yasindasin canim?
Okadar cok mutsuzum ki klomeni kulanmaya basladım kendi mi tanıyamıyorum halsizlik migde bulantsı asırı sıcak basma aglama nobetleri rabbim yardım etsin bizeAllah dualarımızı kabul etsin inşallah Canm haberleşelim durumlarımız hakkında
Benim de dün bitti ama bnde öyle etkiler yapmadı Canm her şey evlatlarımıza kavuşmak için sabret, sabredelim Allah görüyor en kısa zamanda nasip olacak inşallahOkadar cok mutsuzum ki klomeni kulanmaya basladım kendi mi tanıyamıyorum halsizlik migde bulantsı asırı sıcak basma aglama nobetleri rabbim yardım etsin bize
Korkuyorum gecen ay kist vardı patlamıs dedi bana bunu verdi acaba kistmi oldu yine 10 gunde kullanırken hamile kalamam sanırım 26 snda catlatcı igne dedi ama ben cim rahtsizlandim 3 gundurBenim de dün bitti ama bnde öyle etkiler yapmadı Canm her şey evlatlarımıza kavuşmak için sabret, sabredelim Allah görüyor en kısa zamanda nasip olacak inşallah
Hayirlisiyla gelsinler insallahBende 26 canım ☺ inş birlikte hamiş oluruz bu ay ☺ bizim de ilk ayımız
Bu klomen için illa doktora mı girmek lazım kendimiz alıp kullansakOkadar cok mutsuzum ki klomeni kulanmaya basladım kendi mi tanıyamıyorum halsizlik migde bulantsı asırı sıcak basma aglama nobetleri rabbim yardım etsin bize
İnşallah bu ay bi sıkıntı olmaz kalbini ferah tut bende 26 sında Dr a gidicem yumurtalar ne durumda bakacak iğne verecek mi ilişki günü fln söyleyecek. Bu arada klomeni 3. Kullanışım ilk ikisinde beni de daha kötü etkiliyordu özellikle yan etki anlamında çok şükür vücudum alıştı herhalde şimdilik sıkıntım yok bunay ama inş her şey yolunda giderKorkuyorum gecen ay kist vardı patlamıs dedi bana bunu verdi acaba kistmi oldu yine 10 gunde kullanırken hamile kalamam sanırım 26 snda catlatcı igne dedi ama ben cim rahtsizlandim 3 gundur
Sakın kendin kullanma Canm çok uzun süre kullanılmıyor ve herkese de verilmiyor Dr a git verirse kullan çok ağır bir ilaç hormonları çok etkiliyor iyi bir şey yapayım derken kötülük yapma kendineBu klomen için illa doktora mı girmek lazım kendimiz alıp kullansak
ya bize ilaç da vermedi normal dedi yolladı hemde prof kafayı yicem ya geciktikce insan üzülüyor onlara kolay erken demek yaşımız genc olabilir ama sonucta istiyoruzTatlım toplamdamı 38 milyon ml demi 38 milyon bizimkiside toplamda 45 milyon çıkmıştı ürolok ilaç verdi bir işe yaramadı ben akatarda bir kür hazırlattım 75 milyona cıktı şükürler olsun bakalım rabbim nasip ederse bu ay umutluyuz.
canın durumlar nasıl gelen giden var miya bize ilaç da vermedi normal dedi yolladı hemde prof kafayı yicem ya geciktikce insan üzülüyor onlara kolay erken demek yaşımız genc olabilir ama sonucta istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?