Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Tatlım bizdede öyle olmuştu korunmayı bıraktık , ama ben daha erken hazır değiliz gibi hissediyordum ki adetim gecikip acaba hamilemiyim diye düşününe kadar. Gecikince içim kıpır kıpır oldu test aldım ilkkez denedim negatif O kadar üzüldüm ki anne olmaya hazır olduğumu o an anladım.

Merhabalar kizlar.
Bir yıllık evliyiz ve esim artık cok israr ediyor ben de istiyorum ancak sinava hazırlanıyorum.Biz de bu ay deneyecegiz bakalım hayırlısı Rabbim gonlumuze gore versin. Bat 19 subat beni de ekler misiniz?

Kızlar ben ayın birinde adet oldum benim döngü 26 gün 6 gün önce oluyo genelde. Benim test yapmam için normal günüm 27 ocağımı beklicem yoksa 1 i olduktan sonra mı yapıcam

Allah dualarımızı kabul etsin inşallah Canm haberleşelim durumlarımız hakkında
Okadar cok mutsuzum ki klomeni kulanmaya basladım kendi mi tanıyamıyorum halsizlik migde bulantsı asırı sıcak basma aglama nobetleri rabbim yardım etsin bize

Okadar cok mutsuzum ki klomeni kulanmaya basladım kendi mi tanıyamıyorum halsizlik migde bulantsı asırı sıcak basma aglama nobetleri rabbim yardım etsin bize
Benim de dün bitti ama bnde öyle etkiler yapmadı Canm her şey evlatlarımıza kavuşmak için sabret, sabredelim Allah görüyor en kısa zamanda nasip olacak inşallah

Benim de dün bitti ama bnde öyle etkiler yapmadı Canm her şey evlatlarımıza kavuşmak için sabret, sabredelim Allah görüyor en kısa zamanda nasip olacak inşallah
Korkuyorum gecen ay kist vardı patlamıs dedi bana bunu verdi acaba kistmi oldu yine 10 gunde kullanırken hamile kalamam sanırım 26 snda catlatcı igne dedi ama ben cim rahtsizlandim 3 gundur

Korkuyorum gecen ay kist vardı patlamıs dedi bana bunu verdi acaba kistmi oldu yine 10 gunde kullanırken hamile kalamam sanırım 26 snda catlatcı igne dedi ama ben cim rahtsizlandim 3 gundur
İnşallah bu ay bi sıkıntı olmaz kalbini ferah tut bende 26 sında Dr a gidicem yumurtalar ne durumda bakacak iğne verecek mi ilişki günü fln söyleyecek. Bu arada klomeni 3. Kullanışım ilk ikisinde beni de daha kötü etkiliyordu özellikle yan etki anlamında çok şükür vücudum alıştı herhalde şimdilik sıkıntım yok bunay ama inş her şey yolunda gider

Bu klomen için illa doktora mı girmek lazım kendimiz alıp kullansak
Sakın kendin kullanma Canm çok uzun süre kullanılmıyor ve herkese de verilmiyor Dr a git verirse kullan çok ağır bir ilaç hormonları çok etkiliyor iyi bir şey yapayım derken kötülük yapma kendine

ya bize ilaç da vermedi normal dedi yolladı hemde prof kafayı yicem ya geciktikce insan üzülüyor onlara kolay erken demek yaşımız genc olabilir ama sonucta istiyoruz

Kizlar normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra gogus agrisi sizi baslardi bu ay hic bir hassasiyet yok boyle birsey yasayipta hamile olanlar varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…