Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Sakın kendin kullanma Canm çok uzun süre kullanılmıyor ve herkese de verilmiyor Dr a git verirse kullan çok ağır bir ilaç hormonları çok etkiliyor iyi bir şey yapayım derken kötülük yapma kendine
Hmm ozaman sonraki aşama olsun benim için. Tabi inşallah gerek kalmaz

Kızlar ya bu ay zaman geçmiyor bir türlü beklediğimiz için sanırım

Al benden de o kadar Canm ya tatil evdeyim bi de iyice aklımdan çıkmamaya başladı Zaman da geçmiyor daha yumurtlama dönemim bile gelmedi

Kızlar gebelik için kan vermek istesem sağlık ocağına mı gitcem normal hastaneye felan mı?

Kızlar gebelik için kan vermek istesem sağlık ocağına mı gitcem normal hastaneye felan mı?
her ikisine de gidebilirsin cnm ama hastaneye gidersen daha çabuk sonuç alırsın. sağlık ocakları genelde bir gün sonra veriyo sonuçları

Arkadaşlar benim bat 1 Şubat inşallah hepimizin yüzü güler bu ay dayanamadım erken testlerden yaptm ama negatif neyse yinede beklemem lazım herşeyin hayırlısı.

Arkadaşlar benim bat 1 Şubat inşallah hepimizin yüzü güler bu ay dayanamadım erken testlerden yaptm ama negatif neyse yinede beklemem lazım herşeyin hayırlısı.
Benim 30 ocak ama erken test falanda yapmadım negatif cikar diye korkuyorum ama meraktanda catlamak üzereyim beklemek çok zoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…