- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi yediverenim
-
Hmm ozaman sonraki aşama olsun benim için. Tabi inşallah gerek kalmazSakın kendin kullanma Canm çok uzun süre kullanılmıyor ve herkese de verilmiyor Dr a git verirse kullan çok ağır bir ilaç hormonları çok etkiliyor iyi bir şey yapayım derken kötülük yapma kendine
Bende yapıcam canım 7. Günü baslıp 15 gün sabah aksam içmeyi planlıyorum benimde bugn 3. GünüKızlar bugün adetim ilk günü bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bu ay yapcak olan varmı ?
Bende aynen öyle yapcam birbirimize destek oluruz buradan ,seninle aynı gün başlarım bende 6. GünBende yapıcam canım 7. Günü baslıp 15 gün sabah aksam içmeyi planlıyorum benimde bugn 3. Günü
Zaten hezaman öyledir karşı tarafa demesi kolay bide bize sorsunlarya bize ilaç da vermedi normal dedi yolladı hemde prof kafayı yicem ya geciktikce insan üzülüyor onlara kolay erken demek yaşımız genc olabilir ama sonucta istiyoruz
İnşallah gerek kalmaz CanmHmm ozaman sonraki aşama olsun benim için. Tabi inşallah gerek kalmaz
O sabah kırmızılar geldiC
canın durumlar nasıl gelen giden var mi
her ikisine de gidebilirsin cnm ama hastaneye gidersen daha çabuk sonuç alırsın. sağlık ocakları genelde bir gün sonra veriyo sonuçlarıKızlar gebelik için kan vermek istesem sağlık ocağına mı gitcem normal hastaneye felan mı?
İnşallah cnm napıyosun durumlar nasıl henüz erken tabi deCanim benimde 3 subat ins bu ay hamile oldugumuzu ogreniriz
Benim 30 ocak ama erken test falanda yapmadım negatif cikar diye korkuyorum ama meraktanda catlamak üzereyim beklemek çok zoooorArkadaşlar benim bat 1 Şubat inşallah hepimizin yüzü güler bu ay dayanamadım erken testlerden yaptm ama negatif neyse yinede beklemem lazım herşeyin hayırlısı.
Bilmezmiyiz beklemenin ne kadar zor olduğunu bende meraktan cıldırcam vallaAl benden de o kadar Canm ya tatil evdeyim bi de iyice aklımdan çıkmamaya başladı Zaman da geçmiyor daha yumurtlama dönemim bile gelmedi
Benimde 30 ocak bat offff belirtimde yok , bekle bekle hüsran olcak gibi hissediyorumBenim 30 ocak ama erken test falanda yapmadım negatif cikar diye korkuyorum ama meraktanda catlamak üzereyim beklemek çok zoooor
en erken test yapmayı düşünüyormusun canımBenimde 30 ocak bat offff belirtimde yok , bekle bekle hüsran olcak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?