- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi yediverenim
-
İnşallah güzel sonuç alırsın canımKızlaaarrr 2. Çizgi silik çıktı kan verdim bekliyorum şimdi
Ayy rabbim hayırlısıyla iyi sonuc göstersin canım hadi bakalım dualarımız seninleKızlaaarrr 2. Çizgi silik çıktı kan verdim bekliyorum şimdi
Yapmıycam canım yani en azından şuanlık öyle düşünüyorumen erken test yapmayı düşünüyormusun canım
Canım inşallahhh ayy çok heyecanlıyımmİnşallah güzel sonuç alırsın canım
Bende çok heyecanlanirdim aynı durumda olsamCanım inşallahhh ayy çok heyecanlıyımm
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin bize dualarımız seninleAyy rabbim hayırlısıyla iyi sonuc göstersin canım hadi bakalım dualarımız seninle
Bizi de heyecan bastı ☺ darısı bize inş canımCanım inşallahhh ayy çok heyecanlıyımm
İnşallah güzel haberlerini alırız canim dualarım seninleYapmıycam canım yani en azından şuanlık öyle düşünüyorumSonuç negatif çıkıncada çünkü bu defa regle kadar gene acaba mı diyorum teste inanamıyoruö
Kızlar nasılsınız :*
Nasıl gidiyor yumurtlama gunu bugün olan var mı
Bende adetim bittikden sonra hemen oldu hala devam ediyoruz 2 günde bir bazen ard arda oluyor ama istekle alakalı hiç çocukla alakalı yapmadik şuana kdr takvime göre bugün de tam ovilasyon günü diyor bakalım oda isteye bağlı olursa olur gibi :))))Benimki adetimin 11 günüydü genede devam ediyoruz birlikte olmaya bugünüde değerlendireceğiz yum günleri yani akıntım devam ediyo 11.gün uzayan akıntı geldi değerlendirdik
Bu ay benim de öyle oldu. En sinir bozucu sey bu heralde. 4gün gec geldi ama o 4gün ne.hayaller kurdurdu banaArkadaşlar, adetim 3 gün gecikti tam gelecek diyorum gelmiyor. Test yapıyorum hep negatif. Şu an adet belirtisi de kalmadı. Delireceğim.
aynen öyle , olsam en azından kafam. rahatlayacak birazBu ay benim de öyle oldu. En sinir bozucu sey bu heralde. 4gün gec geldi ama o 4gün ne.hayaller kurdurdu bana
Yaaa süper yaaa hayırlı olsun çok sevindimKızlar sonç çktı hamileyimmm
Sağol canm benm darısı başınıza inşallahYaaa süper yaaa hayırlı olsun çok sevindim
Hadi gözün aydın rabbim sağliklı kucağına almayıda nasip etsi bizim içinde dua etKızlar sonç çktı hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?