- 29 Ocak 2016
- 89
- 118
- 23
- 34
- Konu Sahibi yediverenim
-
Rabbim tamamına erdirsin, saglikla kucagina almayi nasib etsinKızlar sonç çktı hamileyimmm
Ederim tabiki canm inşallah en kısa zamanda sizde hayırlı haberi alırsınızHadi gözün aydın rabbim sağliklı kucağına almayıda nasip etsi bizim içinde dua et
Aminnn isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahRabbim tamamına erdirsin, saglikla kucagina almayi nasib etsin
Tebrikler Canm hayırlı olsunKızlar sonç çktı hamileyimmm
Tebrikler canımmmm çok sevindimmmKızlar sonç çktı hamileyimmm
Üzme kendini canım hayırlısı olsun bir daha ki aya inşallah umutlu olO sabah kırmızılar geldi(((
Umudunu kaybetme canın bidahaki aya olur rabbim nasip ederse üzme kendiniÜzme kendini canım hayırlısı olsun bir daha ki aya inşallah umutlu ol
Canm ben 2 gün kala yaptım adete dayanamayıp gecikme olmadı henüz teşekkürler ayrıca Allah sanada nasip etsinTebrikler canımmmm çok sevindimmmkaç gün gecikmişti
Çok teşekkür ederm en kısa zamanda sizede nasip olsun inşallahRabbim tamamına erdirsin, saglikla kucagina almayi nasib etsin
Hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin inşallah geuptan birinin hamile olması umut verdi banaCanm ben 2 gün kala yaptım adete dayanamayıp gecikme olmadı henüz teşekkürler ayrıca Allah sanada nasip etsin
Tabiki umıt kaybetmek yok çalışmalara devam hepinize dua edicem inşallah en kısa zamanda sizede nasip olurHayırlı olsun Allah bizede nasip etsin inşallah geuptan birinin hamile olması umut verdi bana
Ayy canim cok sevindim allah anali babali büyütsün inşallahKızlar sonç çktı hamileyimmm
Aynen banada canimm yaaHayırlı olsun Allah bizede nasip etsin inşallah geuptan birinin hamile olması umut verdi bana
sağol canım bende hep dua ediyorum hepimize hayırlısı ile kucağına al inşallah test sonuçlarında degern kaç çıktı kan tahlili yaptırmştın dimi ?Tabiki umıt kaybetmek yok çalışmalara devam hepinize dua edicem inşallah en kısa zamanda sizede nasip olur
Bende aldim canim clear bluenin ama ne zaman baslasam bilemedim adetim 27 gunde bir oluyo birKızlar bu ay sizler neler yapıyorsunuz ben ovülasyon testi aldım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?