Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Canm ben 2 gün kala yaptım adete dayanamayıp gecikme olmadı henüz teşekkürler ayrıca Allah sanada nasip etsin
Aslında bat lar aynıymış bende 2 gün önce yapmıştım silik bile çıkmamıştı bu ayda yok galiba neyse bakalım

Ben adet olduğum gün soğan suyuna başlıcam canım testi geçen ay kullandım bu ay da alcam bakalım
Ben adet olduğum gün soğan suyuna başlıcam canım testi geçen ay kullandım bu ay da alcam bakalım
Canım soğan kürünü anlatr mısn bana da ne zaman başlanıyr ve nasıl yapılıyor her yolu denicem bnde artık

Canım soğan kürünü anlatr mısn bana da ne zaman başlanıyr ve nasıl yapılıyor her yolu denicem bnde artık
Canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten sona 14. Gün sabah aksam yemekten önce toplamda 15 gün boyunca içilecekmiş. Ama ben adet olduğum günden itibaren başlıcam. Kahverengi soğanın kabuğunu soy 4 e böl 2 bardak su koy biraz kaynat iç tarif böyle

Teşekkür ederim canım

Bende aldim canim clear bluenin ama ne zaman baslasam bilemedim adetim 27 gunde bir oluyo bir
Nerden kaça aldın canım ben bu ay labquick aldım valla herkes ondan alıyo baktım yoksa predictor un varmış onu alacaktım ben yarın yapmaya başlicam allahizin verirse önceki ay geç yumurtlamıştım bu ay ne olur acaba

Amin canım simdi doktordan geldim bir yumurtan olusmus dedi igne oldum koldan. Cumartrsi tekrar gidecegim senin icinde benim icinde hayırlısı olsun insallah

Amin canım simdi doktordan geldim bir yumurtan olusmus dedi igne oldum koldan. Cumartrsi tekrar gidecegim senin icinde benim icinde hayırlısı olsun insallah
İnşallah Canm bnde bugün öğleden sonra gideceğim Dr a bakalım yumurtalar iyidir inşallah kist fln olamamıştır ondan sonra elinizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakacağız

Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihin 30 kasim. Normalde 30 aralik da adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 yaşındaki kızımameliyat olduğu için gecikti stresten yadadüzensizlik başladı dedim. 16 sında birliktelik oldu 19 unda kahverengi a kintim oldu. Tam adet oldum derken peceteye sildim geçti. 4 gun aralıklı geldi. Peceteye sildim geçti. Adet sancısı gibi san cim oldu ara ara ama olmadım. 22 sinde kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sizce neden olabilir beklemeli miyim doktora eli miyim yardım edin lutfen doktora gitmeden biraz daha mi beklesem kızım a da hamileyken çıkmamıştı ne kan da ne idrarda

Kandadamı çıkmamıştı gebeliğiniz ilginç bir durum sitrastende takılmış olabilir ama sen kendini bizden daha iyi tanırsın canım bence git bir doktora derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…