- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.011
- 158
- Konu Sahibi yediverenim
-
Ben de adet olursam bu ay almayı düşünüyorum ovulasyon testiKızlar bu ay sizler neler yapıyorsunuz ben ovülasyon testi aldım bakalım hayırlısı
Aslında bat lar aynıymış bende 2 gün önce yapmıştım silik bile çıkmamıştı bu ayda yok galiba neyse bakalımCanm ben 2 gün kala yaptım adete dayanamayıp gecikme olmadı henüz teşekkürler ayrıca Allah sanada nasip etsin
Ben adet olduğum gün soğan suyuna başlıcam canım testi geçen ay kullandım bu ay da alcam bakalımKızlar bu ay sizler neler yapıyorsunuz ben ovülasyon testi aldım bakalım hayırlısı
Ben adet olduğum gün soğan suyuna başlıcam canım testi geçen ay kullandım bu ay da alcam bakalım
Canım soğan kürünü anlatr mısn bana da ne zaman başlanıyr ve nasıl yapılıyor her yolu denicem bnde artıkBen adet olduğum gün soğan suyuna başlıcam canım testi geçen ay kullandım bu ay da alcam bakalım
Canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten sona 14. Gün sabah aksam yemekten önce toplamda 15 gün boyunca içilecekmiş. Ama ben adet olduğum günden itibaren başlıcam. Kahverengi soğanın kabuğunu soy 4 e böl 2 bardak su koy biraz kaynat iç tarif böyleCanım soğan kürünü anlatr mısn bana da ne zaman başlanıyr ve nasıl yapılıyor her yolu denicem bnde artık
Teşekkür ederim canımCanım ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten sona 14. Gün sabah aksam yemekten önce toplamda 15 gün boyunca içilecekmiş. Ama ben adet olduğum günden itibaren başlıcam. Kahverengi soğanın kabuğunu soy 4 e böl 2 bardak su koy biraz kaynat iç tarif böyle
Evet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. hadi kizlar burdan devam edelim........
yediverenim 15 Şubat
@venuskelebek, 25 ocakkkk91 , 14 Şubat
@Mertege, 13 şubat
@Ezgyldrm
@name58 3 şubat
@bir_tutam_dilek 3 şubat
@denizyildizi00 5 şubat
@Ogrtmngelin 3 şubat
@Themarginal 17 Şubat
@Fato1 14 Şubat
@demirkbr 3 şubat
ozgeakar 29 ocak
@yagmur_20 19 Şubat
@Hayatimmm70 30 ocak
H Hatichatice4353 30 ocak
@Cqrbr 20 Şubat
Nekadarcilekbirhayat 19 Şubat
@hiranur3419 10 subat
@Alevcicek 8 subat
@cndyyyy 24 ocak
@maviucurtma33 15 subat
@Denizgzlr 15 Şubat
@slvlovehmt 8 şubat
estherr 28 ocak
@Aytos1986 3 şubat
@nme1005 3 subat
@mmavi_21 20 Şubat
@diplomalievhanimi 19 Şubat
@mtad2611 30 ocak
@Remes 1 şubat
Nerden kaça aldın canım ben bu ay labquick aldım valla herkes ondan alıyo baktım yoksa predictor un varmış onu alacaktım ben yarın yapmaya başlicam allahizin verirse önceki ay geç yumurtlamıştım bu ay ne olur acabaBende aldim canim clear bluenin ama ne zaman baslasam bilemedim adetim 27 gunde bir oluyo bir
İnş olmazsın canım hamişsindir benim adetin 8. Günü yarın başlarım herhaldeBen de adet olursam bu ay almayı düşünüyorum ovulasyon testi
Ben adet olduğum gün soğan suyuna başlıcam canım testi geçen ay kullandım bu ay da alcam bakalım[/QUOTE
Canım bilmiyorum ama o kürleri bende düşündüm sanki benim bünyeme faydası olmayacakmış gibi adetim düzenlidir zaten ama bebek için incir kürü yapıyorlar senin de düzenliyse onu yap bence.. benim ilk defa bu ay adetim gecikti o da bebekten dolayı stres yaptım galiba bi de geç yumurtlama olmuş canım bende.. senin yaş kaç canım kaçıncı deneme
Amin canım simdi doktordan geldim bir yumurtan olusmus dedi igne oldum koldan. Cumartrsi tekrar gidecegim senin icinde benim icinde hayırlısı olsun insallahİnşallah bu ay bi sıkıntı olmaz kalbini ferah tut bende 26 sında Dr a gidicem yumurtalar ne durumda bakacak iğne verecek mi ilişki günü fln söyleyecek. Bu arada klomeni 3. Kullanışım ilk ikisinde beni de daha kötü etkiliyordu özellikle yan etki anlamında çok şükür vücudum alıştı herhalde şimdilik sıkıntım yok bunay ama inş her şey yolunda gider
Canm doktor vermeden alma sakın ilacın cok yan etkileri varBu klomen için illa doktora mı girmek lazım kendimiz alıp kullansak
İnşallah Canm bnde bugün öğleden sonra gideceğim Dr a bakalım yumurtalar iyidir inşallah kist fln olamamıştır ondan sonra elinizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakacağızAmin canım simdi doktordan geldim bir yumurtan olusmus dedi igne oldum koldan. Cumartrsi tekrar gidecegim senin icinde benim icinde hayırlısı olsun insallah
Erken gebelik testimi yaptın canım diğerlerinde günün gecikmeden çıkmıyormuşKızlar bat yarın tert yaptım negatif
Kandadamı çıkmamıştı gebeliğiniz ilginç bir durum sitrastende takılmış olabilir ama sen kendini bizden daha iyi tanırsın canım bence git bir doktora derimMerhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihin 30 kasim. Normalde 30 aralik da adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 yaşındaki kızımameliyat olduğu için gecikti stresten yadadüzensizlik başladı dedim. 16 sında birliktelik oldu 19 unda kahverengi a kintim oldu. Tam adet oldum derken peceteye sildim geçti. 4 gun aralıklı geldi. Peceteye sildim geçti. Adet sancısı gibi san cim oldu ara ara ama olmadım. 22 sinde kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sizce neden olabilir beklemeli miyim doktora eli miyim yardım edin lutfen doktora gitmeden biraz daha mi beklesem kızım a da hamileyken çıkmamıştı ne kan da ne idrarda
Yok canım normal test yaptım benimle aynı bat olan ark çıkmış mesela silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumErken gebelik testimi yaptın canım diğerlerinde günün gecikmeden çıkmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?