- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
Canim ben onu eczaneden 20 euroya felan aldim almanyada oldugum icin biraz pahali oluyor.Nerden kaça aldın canım ben bu ay labquick aldım valla herkes ondan alıyo baktım yoksa predictor un varmış onu alacaktım ben yarın yapmaya başlicam allahizin verirse önceki ay geç yumurtlamıştım bu ay ne olur acaba
Canım clearblue 200-250 tl burdaCanim ben onu eczaneden 20 euroya felan aldim almanyada oldugum icin biraz pahali oluyor.
Canim ben onu eczaneden 20 euroya felan aldim almanyada oldugum icin biraz pahali oluyor.
Aaaa neden ki benimki sizin dediginizden degil sanirim cubuklu bide ufak digital makinasi varCanım clearblue 200-250 tl burda
Hosgeldinnn ins canim benimKızlar benide ekleyin bat 20 şubat inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimizeeee
http://www.google.de/aclk?sa=l&ai=D...ahUKEwjCzZ6N2d_RAhWMIsAKHVkQAL0Qwg8IHA&adurl= bunlardan canimAaaa neden ki benimki sizin dediginizden degil sanirim cubuklu bide ufak digital makinasi var
Linki gonderdim canim gir bi bak istersen
İştebunun 20 ki si 200 tl canım 10lu satışı yokLinki gonderdim canim gir bi bak istersen
27 gün adet döngüsü için 9. Gün diyo canım sitesinde clearblue nunBende aldim canim clear bluenin ama ne zaman baslasam bilemedim adetim 27 gunde bir oluyo bir
Yinede umudunu kaybetme kırmızılar gelmedikçe umut var demektirYok canım normal test yaptım benimle aynı bat olan ark çıkmış mesela silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Oooo baya pahaliymisİştebunun 20 ki si 200 tl canım 10lu satışı yok
Hoşgeldinnn canim sende. Ekledim listeye ins bu ay yuzumuz gülerMrb arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş bende bugün adet oldum beni de listeye eklermis
Anladim canim tsk ederim. Acaba bu testin cubuklari ayri satiliyormu ?27 gün adet döngüsü için 9. Gün diyo canım sitesinde clearblue nun
Yinede guvenme canim erken gebelik testlerine belli olmaz belkide gelmez adetinKızlar bende erken gebelik testi yaptım simdi sonuç kocaman bir negatif bizim eşşek sıpaları kaplumbağ hızında sanırım birtürlü döllenemediler gitti
Kızlar bende erken gebelik testi yaptım simdi sonuç kocaman bir negatif bizim eşşek sıpaları kaplumbağ hızında sanırım birtürlü döllenemediler gitti
Satılıyor canımAnladim canim tsk ederim. Acaba bu testin cubuklari ayri satiliyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?