Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Merhaba ben de 13 Şubat

Kızlar kan testinde hamilelik kaç hafta sonra çıkar bilgisi olan var mı? Bir de folik asit kullanıyor musunuz olası bir hamilelik için folik asite başlatıyor doktor yarın alacağım ve başlayacağım inşallah

Sonucu yaz canm merak ettim hayırlısı olsun insallah
Kızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?

Canım hepsi tutacak diye bişe yok ki ama ya bu fırsatı nasıl kaçırırsın

Off karnımda tuhaf bi şişlik var ve çok rahatsız ediyo beni bugün kasıklarım ağrıdı patlıcak zannettim

Canm ben olsam asla korunmazdım seni bilmiyorum bak benin bir tane yumurta bence sanslısım oyle dusun hepsi tutmaz bence dene canım

İgne oldum beb bugun catlamsndan bile supheliyim 25 cm olmus dedi yine gidecgim cumartesi bence denemeye deger senin icin yinede sen bilrsinde canm ozaman niye sana bu ilacı icirdi
Sorma Canm çok da güveniyordum ünlü bi Dr ben de sinir oldum Dr a laf söyledim ama olan oldu zor bi durumda kaldım çocuk oyuncağı mı bu hormonlarım da mahvoldu önümüzdeki aylarda Dr a fln gitmeyeceğim inşallah senin yumurtan çatlar ve tutar Canm

Tatlım sana bu ilacı kullandıran doktor gebelik için vermedimi sonuç itibariyle şimdi korunun demenin anlamı ne anlamadım hepsi aynı zamanda tutucak birseymi var cok sinir bozucu bir durum

Tatlım sana bu ilacı kullandıran doktor gebelik için vermedimi sonuç itibariyle şimdi korunun demenin anlamı ne anlamadım hepsi aynı zamanda tutucak birseymi var cok sinir bozucu bir durum
Evet Canm uzun süredir Dr kontrolündeyim bir sürü şey yaşadım normalde klomenle 3 yumurtam olurdu Dr buna güvenerek verdi ama bu ay anormal bir şekilde yumurtladım tek bir ilişki ile şansımı deneyeceğim Allah ım verecekse zaten verir akışına bıraktım artık

Allaha de ötesini bırak canım verici rabbim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kızlar adet döngüsü 24 günde bir olan kimse yok muu? benim 24 günde bir adetim oluyor. yumurtlama günü kaçıncı güne denk geliyo acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Kızlar adet döngüsü 24 günde bir olan kimse yok muu? benim 24 günde bir adetim oluyor. yumurtlama günü kaçıncı güne denk geliyo acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Canım siteler var ovulasyon tarihi hesaplama felan ordan hesaplamıştım ben ama benim 14 ü yazıyodu ovulasyon testi aldım 20 sinde gördüm çift çizgiyi. En garanti gün aşırı birlikte oluncakmış ama oda yorucu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…