- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
Merhaba ben de 13 ŞubatEvet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. hadi kizlar burdan devam edelim........
yediverenim 15 Şubat
@venuskelebek, 25 ocakkkk91 , 14 Şubat
@Mertege, 13 şubat
@Ezgyldrm
nme1005 3 şubat
@bir_tutam_dilek 3 şubat
@denizyildizi00 5 şubat
@Ogrtmngelin 3 şubat
@Themarginal 17 Şubat
@Fato1 14 Şubat
@demirkbr 3 şubat
@ozgeakar 29 ocak
@yagmur_20 19 Şubat
@Hayatimmm70 30 ocak
H Hatichatice4353 30 ocak
@Cqrbr 20 Şubat
Nekadarcilekbirhayat 19 Şubat
@hiranur3419 10 subat
@Alevcicek 8 subat
@cndyyyy 24 ocak
@maviucurtma33 15 subat
@Denizgzlr 15 Şubat
@slvlovehmt 8 şubat
estherr 28 ocak
@Aytos1986 3 şubat
nme1005 3 subat
@mmavi_21 20 Şubat
@diplomalievhanimi 19 Şubat
@mtad2611 30 ocak
@Remes 1 şubat
@loyalty16 6 şubat
@Dykdyk 20 Şubat
S Sumeyrarman 26 şubat
İnsallah canımYinede guvenme canim erken gebelik testlerine belli olmaz belkide gelmez adetin
İnşallah her ay mutsuz olmaktan bıktım rabbim isteyen herkese nasip etsinHoşgeldinnn canim sende. Ekledim listeye ins bu ay yuzumuz güler
Sonucu yaz canm merak ettim hayırlısı olsun insallahİnşallah Canm bnde bugün öğleden sonra gideceğim Dr a bakalım yumurtalar iyidir inşallah kist fln olamamıştır ondan sonra elinizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakacağız
Kızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?Sonucu yaz canm merak ettim hayırlısı olsun insallah
Canım hepsi tutacak diye bişe yok ki ama ya bu fırsatı nasıl kaçırırsınKızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?
Hepsi catlamaya hazır dedi Dr sperm de 2 gün taşıyor çatlayanı dölleme ihtimali var bilmiyorumCanım hepsi tutacak diye bişe yok ki ama ya bu fırsatı nasıl kaçırırsın
Canm ben olsam asla korunmazdım seni bilmiyorum bak benin bir tane yumurta bence sanslısım oyle dusun hepsi tutmaz bence dene canımKızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?
Bilmiyorum Canm ama çok korkuttu Dr beniCanm ben olsam asla korunmazdım seni bilmiyorum bak benin bir tane yumurta bence sanslısım oyle dusun hepsi tutmaz bence dene canım
İgne oldum beb bugun catlamsndan bile supheliyim 25 cm olmus dedi yine gidecgim cumartesi bence denemeye deger senin icin yinede sen bilrsinde canm ozaman niye sana bu ilacı icirdiBilmiyorum Canm ama çok korkuttu Dr beni
Sorma Canm çok da güveniyordum ünlü bi Dr ben de sinir oldum Dr a laf söyledim ama olan oldu zor bi durumda kaldım çocuk oyuncağı mı bu hormonlarım da mahvoldu önümüzdeki aylarda Dr a fln gitmeyeceğimİgne oldum beb bugun catlamsndan bile supheliyim 25 cm olmus dedi yine gidecgim cumartesi bence denemeye deger senin icin yinede sen bilrsinde canm ozaman niye sana bu ilacı icirdi
Kızlar kan testinde hamilelik kaç hafta sonra çıkar bilgisi olan var mı? Bir de folik asit kullanıyor musunuz olası bir hamilelik için folik asite başlatıyor doktor yarın alacağım ve başlayacağım inşallah[/QUOTE
Folik asiti aksatmayın hatta 3 ay öncesinden başlatan doktorlar var bi zararı yok alın bence
Tatlım sana bu ilacı kullandıran doktor gebelik için vermedimi sonuç itibariyle şimdi korunun demenin anlamı ne anlamadım hepsi aynı zamanda tutucak birseymi var cok sinir bozucu bir durumKızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?
Evet Canm uzun süredir Dr kontrolündeyim bir sürü şey yaşadım normalde klomenle 3 yumurtam olurdu Dr buna güvenerek verdi ama bu ay anormal bir şekilde yumurtladım tek bir ilişki ile şansımı deneyeceğim Allah ım verecekse zaten verir akışına bıraktım artıkTatlım sana bu ilacı kullandıran doktor gebelik için vermedimi sonuç itibariyle şimdi korunun demenin anlamı ne anlamadım hepsi aynı zamanda tutucak birseymi var cok sinir bozucu bir durum
Allaha de ötesini bırak canım verici rabbim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahEvet Canm uzun süredir Dr kontrolündeyim bir sürü şey yaşadım normalde klomenle 3 yumurtam olurdu Dr buna güvenerek verdi ama bu ay anormal bir şekilde yumurtladım tek bir ilişki ile şansımı deneyeceğim Allah ım verecekse zaten verir akışına bıraktım artık
Canım siteler var ovulasyon tarihi hesaplama felan ordan hesaplamıştım ben ama benim 14 ü yazıyodu ovulasyon testi aldım 20 sinde gördüm çift çizgiyi. En garanti gün aşırı birlikte oluncakmış ama oda yorucu tabiKızlar adet döngüsü 24 günde bir olan kimse yok muu? benim 24 günde bir adetim oluyor. yumurtlama günü kaçıncı güne denk geliyo acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?