Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

merhaba,
inşallah Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
benim bat 6 şubat.

2 ay ovulasyon testi denedim o çift koyu çizgiyi bi göremedim malesef

Kızlar adet döngüsü 24 günde bir olan kimse yok muu? benim 24 günde bir adetim oluyor. yumurtlama günü kaçıncı güne denk geliyo acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
benim öyle,bende tahmini olarak internet sitelerindeki takvimden bakıp ilk 10. veya 11.güne denk geliyor ama ben yinede riske atmıyorum çünkü tahmin etmek zor oluyor direk o gün diye.oyüzden en iyisi gün aşırı ilişki.

haklısın telefonuma takvimim uygulamasını indirdim ona görede denedik ama zaten gün aşırı yapıyoruz ama 6 aydır malesef olmadı insan merak ediyo doktora gittim kan sonuçlarıma göre herhangi bir sıkıntıda çıkmadı herşey normal dedi demekki henüz vakti gelmedi

Canım rahim filmi çektirdin mi

canım rahim filmi çektirdin mi
çok cnm çektirmedim doktora gittim gebelik düşünüyoruz 6 aydır korunmuyoruz dedim değerlenirine bakalım zaten 2 seneye kadar olmaması gayet normal dedi değerlerde de sorun çıkmadı rahim filmi falan da demedi bilmiyorum folic asit verdi

bende gizli şeker ve pko var. ilkaçla ortalama 2.5 ayda adet döngüm 28 güne indi. bazen 27 günde oluyorum.1000mg içiyorum glukofen.

Olur mu öyle şey canım ya bütün kan değerlerine hormonlarına falan bakıyorlar nasıl doktormuş o öyle
benim de bakmadı doktor sadece ultrasonda alttan muayene etti.test falan yapılmazmış.1 yıl olmaz ise eğer ozaman test dedi.

Bugün kan testi yatım kızlar sonuç negatif doktorla konuştuk eşimin siperm sonuçları hakkinda aşılama önerdi piskolojim al üst bide bu ay kloment kullandım bütün hayaller çöp yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…