- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
- 73
- Konu Sahibi yediverenim
-
merhaba,Evet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. hadi kizlar burdan devam edelim........
yediverenim 15 Şubat
@venuskelebek, 25 ocakkkk91 , 14 Şubat
@Mertege, 13 şubat
@Ezgyldrm
nme1005 3 şubat
@bir_tutam_dilek 3 şubat
@denizyildizi00 5 şubat
@Ogrtmngelin 3 şubat
@Themarginal 17 Şubat
@Fato1 14 Şubat
@demirkbr 3 şubat
@ozgeakar 29 ocak
@yagmur_20 19 Şubat
@Hayatimmm70 30 ocak
H Hatichatice4353 30 ocak
@Cqrbr 20 Şubat
Nekadarcilekbirhayat 19 Şubat
@hiranur3419 10 subat
@Alevcicek 8 subat
@cndyyyy 24 ocak
@maviucurtma33 15 subat
@Denizgzlr 15 Şubat
@slvlovehmt 8 şubat
estherr 28 ocak
@Aytos1986 3 şubat
nme1005 3 subat
@mmavi_21 20 Şubat
@diplomalievhanimi 19 Şubat
Mtad 30 ocak
@Remes 1 şubat
@loyalty16 6 şubat
@Dykdyk 20 Şubat
@Minalena 26 şubat
@zehzeh2 13 şubat
2 ay ovulasyon testi denedim o çift koyu çizgiyi bi göremedim malesefCanım siteler var ovulasyon tarihi hesaplama felan ordan hesaplamıştım ben ama benim 14 ü yazıyodu ovulasyon testi aldım 20 sinde gördüm çift çizgiyi. En garanti gün aşırı birlikte oluncakmış ama oda yorucu tabi
benim öyle,bende tahmini olarak internet sitelerindeki takvimden bakıp ilk 10. veya 11.güne denk geliyor ama ben yinede riske atmıyorum çünkü tahmin etmek zor oluyor direk o gün diye.oyüzden en iyisi gün aşırı ilişki.Kızlar adet döngüsü 24 günde bir olan kimse yok muu? benim 24 günde bir adetim oluyor. yumurtlama günü kaçıncı güne denk geliyo acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Adet oluyosun ama dimi acaba yumurtlama mı olmuyo2 ay ovulasyon testi denedim o çift koyu çizgiyi bi göremedim malesef
haklısın telefonuma takvimim uygulamasını indirdim ona görede denedik ama zaten gün aşırı yapıyoruz ama 6 aydır malesef olmadı insan merak ediyo doktora gittim kan sonuçlarıma göre herhangi bir sıkıntıda çıkmadı herşey normal dedi demekki henüz vakti gelmedibenim öyle,bende tahmini olarak internet sitelerindeki takvimden bakıp ilk 10. veya 11.güne denk geliyor ama ben yinede riske atmıyorum çünkü tahmin etmek zor oluyor direk o gün diye.oyüzden en iyisi gün aşırı ilişki.
evet cnm adet oluyorum 23 24 25 günde bir oluyo ama genelde 24 günde bir mutlaka adet oluyorumAdet oluyosun ama dimi acaba yumurtlama mı olmuyo
10 veya 11 gunu olabilir canim seninkiKızlar adet döngüsü 24 günde bir olan kimse yok muu? benim 24 günde bir adetim oluyor. yumurtlama günü kaçıncı güne denk geliyo acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kaç yıllık evlisin. Kilo felan da etkiliyomuş .evet cnm adet oluyorum 23 24 25 günde bir oluyo ama genelde 24 günde bir mutlaka adet oluyorum
canım rahim filmi çektirdin mi2 ay ovulasyon testi denedim o çift koyu çizgiyi bi göremedim malesef
takvimde öyle gösteriyo cnm değerlendirdik bakalım artıkk ama çok yorucu bu sürek10 veya 11 gunu olabilir canim seninki
1,5 yıllık evliyim cnm kilom gayet normal kilo problemim yok 60 kiloyumKaç yıllık evlisin. Kilo felan da etkiliyomuş .
çok cnm çektirmedim doktora gittim gebelik düşünüyoruz 6 aydır korunmuyoruz dedim değerlenirine bakalım zaten 2 seneye kadar olmaması gayet normal dedi değerlerde de sorun çıkmadı rahim filmi falan da demedi bilmiyorum folic asit verdiCanım rahim filmi çektirdin mi
canım rahim filmi çektirdin mi
Âmin Canm inşallah sağolAllaha de ötesini bırak canım verici rabbim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
doktora git canım bi baksınlar tek kanla anlaşılacak şey değil1,5 yıllık evliyim cnm kilom gayet normal kilo problemim yok 60 kiloyum
benim de bakmadı doktor sadece ultrasonda alttan muayene etti.test falan yapılmazmış.1 yıl olmaz ise eğer ozaman test dedi.Olur mu öyle şey canım ya bütün kan değerlerine hormonlarına falan bakıyorlar nasıl doktormuş o öyle
Bekle canım bence gecikmeyi , nolur nolmaz . Formda battan 5 gün önce öğrenenler var ama hormonlarla ilgili olduğu için gecikmeyi beklemem en doğrusu sanırım. Bende beklemedeyimBenim bat yarın test yapsam bebek varsa çıkar mı
HayırlısıBekle canım bence gecikmeyi , nolur nolmaz . Formda battan 5 gün önce öğrenenler var ama hormonlarla ilgili olduğu için gecikmeyi beklemem en doğrusu sanırım. Bende beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?