Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Kızlar 26 günde bir adet oluyorum. 1 ocakta olmuştum bat bugün. Daha olmadım henüz. Gecikme olmuş sayılması için 1 ini mi beklicem

Bugün kan testi yatım kızlar sonuç negatif doktorla konuştuk eşimin siperm sonuçları hakkinda aşılama önerdi piskolojim al üst bide bu ay kloment kullandım bütün hayaller çöp yani
Hayırlısı olsun canım bi yolu olsunda bebeğin tedaviyle olsun. Dua edelim canım biran önce bebişine kavusursun inşallah

yediverenim merhaba arkadaşım. Benim bat 30 ocak ti sanırım. Ama hamilelik yok bu ay. Bugün test yapmak zorunda kaldım. Röntgen filmi çektirmem gerekiyordu. kısmet önümüzdeki günlerde

Kizlar benim bat 8 subat .
Bu ayin 25inde yumurtlamam oldu degerlendirdik . Afedersiniz iliskiden sonra bel agrisi kasik agrisi baş agrisi uyuyamadim sabaha kadar sabahda lavaboya gittigimde pembe lekelenmem olmuştu . 2 gun surdu peceteye geliyordu sadece . Sorum şu halen belim ve başim acayip agriyo 3 gecedir uyku uyumadim hic . Bebek yerlesirken böyle agri oluyo mu acaba

Kizlar yatakta yatarken birden sag kasikta birsey kaydi gibi oldu bir irkildim resmen baktim o neydi diye cok tuaf birseydi hic basiniza boyle bisey gelen oldumu

Hastalandım ağladım ağladım. Önceden ağlayanlara kızardım var zamanı neden ağlayıp üzüyorlar kendilerini diye. Artık bende umutlanıp sonrasında ağlayıveriyorum

Hastalandım ağladım ağladım. Önceden ağlayanlara kızardım var zamanı neden ağlayıp üzüyorlar kendilerini diye. Artık bende umutlanıp sonrasında ağlayıveriyorum
Sıkma canını biliyorum zor ama ama elden bişey gelmiyo. Kısmetimizde ne zaman varsa ozaman alcaz bebişimi kucağımıza

Bugun doktora gittim yumurtamn biri catlams 17 cm kucuk demisti oda olusmus oda catlar dedi hatta banada ikiz gebelik olasılgı olabilr dedi insallh tutar bugun cok mutlu oldum. Sende dene canm bence

Bugun doktora gittim yumurtamn biri catlams 17 cm kucuk demisti oda olusmus oda catlar dedi hatta banada ikiz gebelik olasılgı olabilr dedi insallh tutar bugun cok mutlu oldum. Sende dene canm bence
Ne güzel Canm sevindim senin adına inşallah tutar sende en fazla ikiz olma olasılığı var bende altıza kadar yolu var çok kararsızım ne yapabileceğim konusunda

slm ben de birkaç aydır deneyenlerdenim bir kızm var ikinciyi istiyorum bat 5 şubathepimiz için hayırlısı olsun.Bende yine adet belirtileri başladı adete 10gün kala

slm ben de birkaç aydır deneyenlerdenim bir kızm var ikinciyi istiyorum bat 5 şubathepimiz için hayırlısı olsun.Bende yine adet belirtileri başladı adete 10gün kala
Merhaba canımmm. Ben de bu ay geç yumurtladım adetim de gecikti doğal olarak en kısa sürede sende bebişine kavusursun inşallah

Benimde bugün kırmızılar geldi kızlar yıkıldım resmen eşimin doğum günü haftaya eğer olsaydı sürpriz yapacaktım. Bat 29 ocaktı bir gün bile gecikip umutlandırmadı sağolsun benim bir sonraki bat 24 şubat ondanda umudum yok şimdiden Allahım yardım et

Üzülme cnm Allah'tan umit kesilmez bn oyle olduğum zaman hemen yeni yumurtlama tarihlerimi netlestirip plan yapıyorum yeni ay icin böylece hemen moralimi düzeltip haytima devam esiyorumctavsiye ederim pes etme

Bu ay olmazssa bir sonraki ay olur üzme kendini dicem ama sen üzülüceksin yine insan kendi içinde ne yaşadığını kendisi bilir bende 1 yıldır her ay yaşıyorum bu üzüntüyü bu ay dahada bir abarttım ama geçiyor bikaç gün sonra bir sonraki aya motive ediyosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…